Over ons

We zijn meer dan alleen een spirituele winkel.

Bij Tao Temple begrijpen we de overweldigende stress van het dagelijks leven. Het ongeluk treft ons altijd wanneer we het het minst verwachten.

Deze zorg voor onze gezondheid en rijkdom maakt het leven een constante strijd. En die zorgen strekken zich soms uit tot de mensen van wie we het meest houden.

Tao (ook: Dào) betekent zoiets als "weg", "pad" of "route" in het Chinees. Het kan moeilijk zijn om het juiste pad te vinden. Daarom hebben we het ons doel gemaakt om te helpen balans in ons leven te creëren.

"Positief door het leven met spirituele edelstenen"

Meer dan alleen kostbare juwelen

Onze collectie sieraden en juwelen gaat veel verder dan louter esthetiek. We hebben culturen uit het Verre Oosten onderzocht om een ​​unieke collectie te vinden. Tijdens deze reis hebben we uit de eerste hand ervaren hoe krachtig spirituele sieraden kunnen zijn.

Onze zoektocht leidde ons naar juwelen die rijk zijn aan geschiedenis en betekenis uit de oude geschiedenis en religie.

We vonden stukken gevuld met positieve energie en aura. Er wordt gezegd dat ze geluk, voorspoed, positiviteit en evenwicht aantrekken .

We brengen ze naar je toe om je leven om te zetten in een spirituele ervaring. Naast de sieraden brengen we je een nieuwe manier van leven.

Onze spirituele adviseurs

Mia en Lisa zijn reizende vrienden. Op hun frequente reizen hebben ze ook naar de verre landen van het Oosten gereisd. In deze landen vonden ze verlichting. Nu willen ze hun pad met je delen

garantie

We zijn er zo zeker van dat je van onze producten zult houden dat we een 100% tevredenheidsgarantie bieden! Als je iets niet leuk vindt, bekijk dan onze annuleringsopties .

We gebruiken Shopify, het grootste en meest betrouwbare e-commerce platform ter wereld. Voor betalingen gebruiken we PayPal of Stripe, de grootste en veiligste betalingsverwerkers, zowel voor jou als voor ons.