Veelgestelde vragen (FAQ)

VERZENDING

Ja, we verzenden wereldwijd.

De actuele prijs zie je in de checkout, we hebben vaak acties met gratis verzending

We werken samen met verschillende partners, afhankelijk van waar u zich bevindt. Dit doen we zodat u uw pakket veilig en op tijd ontvangt. Voor Duitsland: DHL

Duitsland | 3-7 werkdagen
Oostenrijk | 3-7 werkdagen
Zwitserland | 4-8 werkdagen
Wereldwijd |10-20 werkdagen

U ontvangt een e-mail met het volgen van de zending zodra uw pakket is verzonden. U kunt ook gebruik maken van onze tracking van zendingen op onze website: https://taompel.aftership.com/

U zou binnen 48-72 uur na ontvangst van het trackingnummer een update moeten zien. Hierdoor kan de bezorgdienst de informatie aanpassen.

Bezorginformatie wordt niet in realtime bijgewerkt, dus het kan iets langer duren voordat u updates ontvangt.

Er zullen ook momenten zijn waarop uw bestelling helaas te laat aankomt, zoals weersomstandigheden, pandemieën of iets dergelijks. Maar maak je geen zorgen dat je bestelling bij je aankomt.

Nee, er is geen handtekening vereist voor uw levering.

PRODUCTEN

Ja, alle producten worden schoongemaakt voordat we ze naar onze klanten sturen. We werken ook samen met retailers en ambachtslieden om de beste kwaliteit mogelijk te maken.

Wij halen onze producten van betrouwbare fabrikanten van over de hele wereld. Veel producten worden gemaakt op Aziatische locaties zoals Singapore, China, Hong Kong, Tibet en Myanmar - de centra voor spiritualiteit en waar unieke materialen te vinden zijn. Door inspecties en productierichtlijnen maken we een hoge productkwaliteit en eerlijke productieomstandigheden mogelijk.

Ja, onze producten zijn echt en gemaakt van originele materialen. Individuele producten zijn gemaakt van kunstmatige materialen, wat dan expliciet wordt vermeld op de productpagina.

OVER HET ALGEMEEN

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Singapore. Daarnaast hebben we teamleden die van over de hele wereld werken. We hebben moderne structuren en hierdoor kunnen we werken zoals we willen - het kan dus zijn dat we uw e-mails 's nachts of zelfs in het weekend beantwoorden, omdat we van ons werk houden en onze klanten tevreden willen stellen.

Onze magazijnen zijn verspreid over de hele wereld. Veel producten worden rechtstreeks vanuit onze magazijnen verzonden om een ​​snelle levering mogelijk te maken.

VOLGORDE

Onze winkel kan verschillende valuta's weergeven om een ​​betere winkelervaring te bieden. De betaling wordt echter afgeschreven in EURO.

Wij bieden betaling met Paypal en creditcards. Helaas zijn de andere opties NIET beschikbaar.

Nee, u kunt Paypal gebruiken, maar u kunt ook voor kaartbetaling kiezen.

GARANTIE & RETOUREN

Wij bieden 30 dagen garantie. Als de producten je niet bevallen of als ze defect zijn, zullen we ze zonder extra kosten omruilen of je een volledige terugbetaling geven. Neem contact met ons op via hallo@taompel.de en wij helpen u bij het proces.

De levenslange garantie kan bij de bestelling worden toegevoegd en dekt het volgende: waterschade, defecte productonderdelen, kapotte onderdelen. De levenslange garantie dekt normale tekenen van slijtage. De garantie is slechts geldig voor één product.

Kunt u uw vraag niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

steun