gegevensbescherming

Gegevensbescherming

1) Dienstverlener
Verantwoordelijke voor het verzamelen, gebruiken en verwerken van persoonsgegevens:

Clixale Pte Ltd
Robinsonstraat 160
Singapore, 068914


Verantwoordelijk voor gegevensbescherming:
hallo@taompel.de _


We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in onze website. Het beschermen van uw privacy is erg belangrijk voor ons. Hieronder informeren wij u uitgebreid over de omgang met uw gegevens. Alle klantgegevens van Clixale Pte Ltd worden uitsluitend opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met de relevante wetgeving inzake gegevensbescherming. In het bijzonder worden gegevens uitsluitend verzameld, opgeslagen en gebruikt voor het verwerken van een bestelling van goederen of met uw uitdrukkelijke toestemming. Verder worden adres- en bestelgegevens verzameld, verwerkt en gebruikt voor eigen marketingdoeleinden. Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.


Het team van Clixale Pte Ltd doet er alles aan om uw privacy te beschermen. Met deze gegevensbeschermingsverklaring informeren wij u over het type, de omvang en het doel van het verzamelen, gebruiken en verwerken van persoonsgegevens en hoe u informatie kunt verkrijgen over de over u opgeslagen gegevens.

U kunt onze site bezoeken zonder enige persoonlijke informatie te verstrekken. We slaan alleen toegangsgegevens op zonder persoonlijke referentie, zoals b.v. B. de [naam van uw internetprovider, de pagina van waaruit u ons bezoekt of de naam van het opgevraagde bestand]. Deze gegevens worden uitsluitend geëvalueerd om ons aanbod te verbeteren en laten geen conclusies over uw persoon toe.

2) Soort persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn individuele informatie over persoonlijke of feitelijke omstandigheden van een bepaalde of identificeerbare natuurlijke persoon. Clixale Pte Ltd verzamelt de volgende persoonsgegevens:


Wanneer u onze onlineshop bezoekt, worden om technische redenen de volgende gegevens geregistreerd die uw internetbrowser aan ons doorgeeft:

Wanneer u contact met ons opneemt (bijv. via contactformulier of e-mail), worden persoonlijke gegevens verzameld, welke gegevens worden verzameld in het geval van een contactformulier, kunt u zien op het betreffende contactformulier. Deze gegevens worden uitsluitend opgeslagen en gebruikt om uw aanvraag te beantwoorden of om contact met u op te nemen en de bijbehorende technische administratie. Uw gegevens worden na verwerking van uw verzoek verwijderd, mits u dit wenst en de verwijdering niet in strijd is met eventuele wettelijke bewaarplichten.

- Browsertype en -versie
- besturingssysteem gebruikt
- Website van waaruit u ons bezoekt (verwijzende URL)
- Website van onze online shop die u bezoekt
- Datum en tijd van uw toegang
- Uw Internet Protocol (IP) adres
- Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, geeft u ons uw e-mailadres en, indien nodig, andere persoonlijke gegevens alleen op vrijwillige basis.

Wanneer u een bestelling plaatst of een aankoop doet in onze online shop, ontvangen wij tijdens het bestelproces persoonsgegevens van u, zoals uw naam, adres, e-mailadres en betalingsgegevens.

U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik, de verwerking en de overdracht van uw persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden door een informeel bericht per post te sturen of door een e-mail te sturen naar hallo@taompel.de . Dit geldt echter niet voor de gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verwerken. Na ontvangst van uw bezwaar zullen wij de betreffende gegevens niet langer gebruiken, verwerken en doorgeven voor andere doeleinden dan het verwerken van uw bestelling en zullen wij stoppen met het toezenden van reclamemateriaal.

Voor zover wij de toestemming van de betrokkene verkrijgen voor de verwerking van persoonsgegevens, dient artikel 6 lid 1 lit.a EU Algemene Verordening Gegevensbescherming als rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens. Als de verwerking noodzakelijk is om de legitieme belangen van ons bedrijf of een derde partij te beschermen en als de belangen, grondrechten en fundamentele vrijheden van de betrokkene niet zwaarder wegen dan het eerste belang, artikel 6 lid 1 lit.a Algemene gegevens van de EU Beschermingsverordening dient als rechtsgrondslag voor de verwerking.

3) online winkel
Wij geven geen persoonsgegevens door aan derden. Uitgesloten hiervan zijn de servicepartners van Clixale Pte Ltd , die de overdracht van gegevens nodig hebben om de bestelling te verwerken.


De Clixale Pte Ltd wordt gehost op Shopify Inc. Zo worden persoonlijke gegevens naar de Verenigde Staten verzonden om daar op de servers van Shopify te worden opgeslagen.


Shopify biedt het online e-commerceplatform tegen betaling. Dit maakt het mogelijk om de goederen aan de klant te verkopen. Klantgegevens zijn onderhevig aan gegevensopslag door Shopify. Dit heeft invloed op hun database en op de algemene Shopify-applicaties. Shopify slaat klantgegevens op een beveiligde server achter een firewall op. Verder wordt de betalingsverwerking voor bestellingen zonder abonnementsproduct ook uitgevoerd via de interne dienst "Shopify Payments". Voor volledige transparantie verwijst Clixale Pte Ltd naar het "Privacybeleid" van Shopify:

https://www.shopify.com/legal/privacy

shopify inc,
Yorkstraat 126,
Suite 200, Ottawa, ON, Canada, K1N 5T5
Volgens het besluit van de Europese Commissie is Canada een veilig derde land.

3.1) Betaling in de online shop
Als u uw bestelling in onze online shop betaalt, gaat u akkoord met het verzamelen en verwerken van uw bestelgegevens door de betreffende betalingsdienstaanbieder (bijv. Paypal) ten behoeve van de betalingsverwerking.

4) Dienst van derden
Met de diensten van derden die we gebruiken, worden gegevens alleen verzameld, gebruikt en doorgegeven voor zover en voor het doel dat nodig is om het contract uit te voeren. Om bijvoorbeeld de goederen te kunnen bezorgen, moeten uw naam en adres worden doorgegeven aan de goederenleverancier, in ons geval is dit DHL en/of DPD


DHL Deutsche Post AG,
Duitse Post AG
Functionaris voor gegevensbescherming
Gabriela Krader, LL.M.
53250 Bonn

DPD Duitsland GmbH
Functionaris voor gegevensbescherming
Michaël Mayer
Wailandtstraße 1
63741 Aschaffenburg
datenschutz@dpd.de
Federaal commissaris voor gegevensbescherming en vrijheid van informatie,
Sectie 22 Postdiensten, Economische Administratie, Husarenstr. 30, D-53117 Bonn
Deze dienstverleners, zoals leveranciers en aanbieders van zogenaamde gateways voor betalingsverwerking, hebben echter hun eigen gegevensbeschermingsvoorschriften met betrekking tot de gegevens en informatie die door ons ter verwerking moeten worden verstrekt.

We raden u daarom aan om ook de gegevensbeschermingsverklaring van de betreffende dienstverlener of provider te lezen. Wij wijzen u erop dat sommige dienstverleners hun hoofdkantoor kunnen hebben in een land waar andere wettelijke bepalingen gelden dan in ons land of uw land. Als u bij het bestellen gebruik maakt van de service van een derde partij, kan de informatie die daarbij wordt verzonden, vallen onder de wettelijke bepalingen die gelden op de locatie van deze aanbieder.

Zodra u onze onlineshop of de website verlaat en wordt omgeleid naar een andere website of de dienst van een externe aanbieder, zijn onze gegevensbeschermingsinformatie of onze algemene voorwaarden daar niet meer van toepassing.

Betaling via PayPal:
PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA
Koningslaan 22-24
L-2449 Luxemburg

Alle gegevens die nodig zijn voor de betalingsverwerking worden veilig verzonden via de "SSL"-procedure. PayPal kan persoonsgegevens buiten de EU overdragen, verwerken en opslaan. PayPal is onderworpen aan de EU-VS Privacy Shield-overeenkomst. Als u PayPal gebruikt, gaat u akkoord met het privacybeleid van PayPal.

Bij betaling via PayPal, creditcard via PayPal, automatische incasso via PayPal of - indien aangeboden - "aankoop op rekening" via PayPal, geven wij uw betalingsgegevens door aan PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, 22-24 as onderdeel van het betalingsproces Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (hierna "PayPal"), doorgaan. PayPal behoudt zich het recht voor om een ​​kredietcontrole uit te voeren voor de betaalmethoden creditcard via PayPal, automatische incasso via PayPal of - indien aangeboden - "aankoop op rekening" via PayPal. PayPal gebruikt het resultaat van de kredietcontrole in relatie tot de statistische waarschijnlijkheid van niet-betaling om te beslissen of de betreffende betalingsmethode wordt aangeboden. Het kredietrapport kan waarschijnlijkheidswaarden (zogenaamde scorewaarden) bevatten. Voor zover scorewaarden zijn opgenomen in het resultaat van het kredietrapport, zijn deze gebaseerd op een wetenschappelijk erkend wiskundig-statistisch proces. Bij de berekening van de scorewaarden worden onder meer adresgegevens meegenomen. Meer informatie over gegevensbescherming, inclusief informatie over de gebruikte kredietbureaus, is te vinden in de gegevensbeschermingsverklaring van PayPal:
https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

Betaling via Klarna:
Klarna Bank AB (publ), een vennootschap naar Zweeds recht, ingeschreven in het Zweedse handelsregister onder nummer 556737-0431 en waarvan het adres is
Klarna Bank AB
Sveavagen 46,
11134 Stockholm
Zweden.

Klarna-privacybeleid:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy
Klarna heeft een functionaris voor gegevensbescherming en een team van experts op het gebied van gegevensbescherming die zich uitsluitend bezighouden met gegevensbescherming en privacy. Daarnaast hebben we een toegewijd klantenserviceteam voor privacykwesties. U kunt ze te allen tijde bereiken via datenschutz@klarna.de.

Betaling via directe overboeking:
SOFORT B.V
Fussbergstraße 1
82131 Gauten
Duitsland

Alle gegevens die nodig zijn voor de betalingsverwerking worden veilig verzonden via de "SSL"-procedure. Als u Sofortüberweisung gebruikt, gaat u akkoord met het privacybeleid van Sofortüberweisung.

Betaling via Amazon Payments:
Amazon Payments Europe sc
Rue Plaetis 5
L-2338 Luxemburg

Alle gegevens die nodig zijn voor de betalingsverwerking worden door Amazon Payments uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van betalingen en worden veilig verzonden via de "SSL"-procedure. Amazon Payments is PCI DSS-gecertificeerd. Amazon Payments kan persoonsgegevens buiten de EU overdragen, verwerken en opslaan. Amazon Payments is onderworpen aan de EU-VS Privacy Shield-overeenkomst. Als u Amazon Payments gebruikt, gaat u akkoord met de voorschriften voor gegevensbescherming

Betaling met Visa of Mastercard:
Stripe Payments Europe B.V
Blok 4, Harcourt Centre
Harcourt Rd
Dublin 2
Ierland

Alle gegevens die nodig zijn voor de betalingsverwerking worden verwerkt door Stripe Payments Europe Ltd. uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van betalingen en veilig verzonden via de "SSL"-procedure.
https://stripe.com/de/privacy#translation

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u een bericht sturen naar
privacy@stripe.com of naar:
Streep, Inc.
Berrystraat 185, Suite 550
San Francisco, CA 94107, Verenigde Staten
bijv. Ter attentie van de juridische afdeling van Stripe

5) Koekjes
Daarnaast gebruikt Clixale Pte Ltd cookies die buiten de sessie worden gebruikt ("cross-session cookies"). Deze cookies dienen om ons aanbod gebruiksvriendelijker, effectiever en gerichter te maken. Deze bestanden maken het bijvoorbeeld mogelijk om informatie op de site weer te geven die speciaal is toegesneden op uw interesses. Het enige doel is om ons aanbod zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van uw klanten en om het surfen bij ons zo comfortabel mogelijk te maken.


Als u alleen onze eigen cookies wilt accepteren, maar niet de cookies van onze dienstverleners en partners, kunt u in uw browser de instelling "Cookies van derden blokkeren" selecteren.

Hoe u de instellingen voor cookies in Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari 9 en Windows Verkenner kunt aanpassen, leest u hier:

Als u niet wilt dat er cookies op uw computer worden geïnstalleerd, kunt u dit via de volgende links deactiveren.

Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/block-cookies
Safari 9: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE
Windows Verkenner: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

5.1) Google-remarketing
Clixale Pte Ltd gebruikt de remarketingfunctie van Google voor haar website. Deze functie stelt ons in staat om tekst- en display-advertenties binnen het inhoudsnetwerk van Google alleen weer te geven aan gebruikers die eerder de website taompel.de hebben bezocht. U kunt het gebruik van cookies door Google deactiveren door naar de advertentie-deactiveringspagina van Google te gaan.


http://www.google.com/settings/ads

5.2) Google Analytics
De website taompel.de maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies", tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt normaal gesproken naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen.
Als IP-anonimisering op deze website is geactiveerd, wordt uw IP-adres vooraf door Google ingekort binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. IP-anonimisering is actief op deze website. In opdracht van de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om andere diensten met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik aan de website-exploitant te leveren. browser wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens. U kunt de opslag van cookies voorkomen door uw browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; wij wijzen u er echter op dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken.
U kunt ook voorkomen dat Google de door de cookie gegenereerde en op uw gebruik van de website betrekking hebbende gegevens (inclusief uw IP-adres) en deze gegevens door Google verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plug-in te downloaden en te installeren: http ://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u onder
http://www.google.com/analytics/terms/de.html of op
http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

5.3) Bing
Op onze website worden Bing Ads-technologieën gebruikt om gegevens te verzamelen en op te slaan, waaruit gebruikersprofielen worden gemaakt met behulp van pseudoniemen. Dit is een service die wordt aangeboden door Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS. Deze dienst stelt ons in staat om de activiteiten van gebruikers op onze website te volgen wanneer ze onze website hebben bereikt via advertenties van Bing Ads. Als u via zo'n advertentie op onze website terechtkomt, wordt er een cookie op uw computer geplaatst. Op onze website is een Bing UET-tag geïntegreerd. Dit is een stukje code dat, samen met de cookie, wordt gebruikt om wat niet-persoonlijke informatie op te slaan over hoe de website wordt gebruikt. Dit omvat onder andere de duur van het verblijf op de website, welke delen van de website zijn bezocht en via welke advertentie de gebruiker toegang heeft gekregen tot de website. Informatie over uw identiteit wordt niet geregistreerd.

De verzamelde informatie wordt overgebracht naar Microsoft-servers in de VS en daar maximaal 180 dagen opgeslagen. U kunt het verzamelen van de door de cookie gegenereerde en op uw gebruik van de website betrekking hebbende gegevens en de verwerking van deze gegevens voorkomen door het plaatsen van cookies te deactiveren. Dit kan de functionaliteit van de website beperken.

Bovendien kan Microsoft mogelijk uw gebruiksgedrag over meerdere van uw elektronische apparaten volgen door middel van zogenaamde cross-device tracking en kan zo gepersonaliseerde advertenties op of in Microsoft-websites en -apps weergeven. U kunt dit gedrag uitschakelen op http://choice.microsoft.com/de-de/opt-out.

Meer informatie over de analysediensten van Bing vindt u op de website van Bing Ads (https://help.bingads.microsoft.com/#apex/3/de/53056/2). Meer informatie over gegevensbescherming bij Microsoft en Bing vindt u in de gegevensbeschermingsvoorschriften van Microsoft (https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement).

5.4) Google AdSense
Deze website maakt gebruik van Google AdSense. Dit is een dienst van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, voor de integratie van advertenties. Google AdSense maakt gebruik van cookies. Dit zijn bestanden die, door ze op de pc op te slaan, Google in staat stellen de gegevens over uw gebruik van onze website te analyseren. Daarnaast maakt Google AdSense gebruik van web beacons, onzichtbare afbeeldingen die Google in staat stellen klikken op deze website en het verkeer op deze website en soortgelijke informatie te analyseren.

De via cookies en webbakens verkregen informatie, uw IP-adres en de levering van advertentieformaten worden naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Google kan deze verzamelde informatie doorgeven aan derden als dit wettelijk verplicht is of als Google derden opdracht geeft de gegevens te verwerken. Google zal uw IP-adres echter samenvoegen met de andere opgeslagen gegevens.

Door de juiste instellingen in uw internetbrowser te maken, kunt u voorkomen dat de genoemde cookies op uw pc worden opgeslagen. Dit betekent echter dat de inhoud van deze website niet meer in dezelfde mate kan worden gebruikt. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

U kunt dit voorkomen door:
a) een overeenkomstige instelling van de browsersoftware;
b) door op interesses gebaseerde advertenties op Google te deactiveren;
c) door het uitschakelen van op interesses gebaseerde advertenties van aanbieders die deelnemen aan de zelfregulerende campagne 'Over advertenties';
d) door permanente deactivering via een browser plug-in.
De instellingen onder b) en c) worden verwijderd als cookies in de browserinstellingen worden verwijderd.

Meer informatie over gegevensbescherming en cookies voor reclame op Google AdSense vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van Google, in het bijzonder onder de volgende links:
http://www.google.de/policies/privacy/partners/
http://www.google.de/intl/de/policies/technologies/ads
http://support.google.com/adsense/answer/2839090

5.5) Hotjar
Wij gebruiken Hotjar om de behoeften van onze gebruikers beter te begrijpen en het aanbod op deze website te optimaliseren. De technologie van Hotjar geeft ons een beter inzicht in de ervaringen van onze gebruikers (bijv. hoeveel tijd gebruikers op welke pagina's doorbrengen, op welke links ze klikken, wat ze wel en niet leuk vinden, enz.) en dit helpt ons ons aanbod af te stemmen op onze feedback gebruikers uitlijnen. Hotjar werkt met cookies en andere technologieën om informatie te verzamelen over het gedrag van onze gebruikers en hun eindapparaten (met name het IP-adres van het apparaat (wordt alleen in geanonimiseerde vorm geregistreerd en opgeslagen), schermgrootte, apparaattype (unieke apparaat-ID's ), informatie over de gebruikte browser, locatie (alleen land), voorkeurstaal om onze website te bekijken). Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. De informatie wordt niet door Hotjar of door ons gebruikt om individuele gebruikers te identificeren of gecombineerd met andere gegevens over individuele gebruikers. Zie hier het privacybeleid van Hotjar voor meer informatie.

U kunt bezwaar maken tegen het opslaan door Hotjar van een gebruikersprofiel en informatie over uw bezoek aan onze website en het plaatsen van Hotjar tracking cookies op andere websites door op deze opt-out link te klikken.

6) E-mailmarketing en nieuwsbrieven
Als u zich hebt geabonneerd op een nieuwsbrief of ermee hebt ingestemd om een ​​e-mailmarketingcampagne te ontvangen, ontvangt u aanbiedingen en informatie met betrekking tot Clixale Pte Ltd en haar producten en diensten. Door u te abonneren op de nieuwsbrief, gaat u ermee akkoord dat uw koopgedrag op de website wordt geëvalueerd om u informatie toe te sturen die is afgestemd op uw behoeften. Voor dit doel worden uw persoonsgegevens doorgegeven aan het volgende bedrijf:


Klaviyo Inc
Franklinstraat 225
Boston, MA 02110 VS

Klaviyo over gegevensbeveiliging
Klaviyo's vertegenwoordiger onder artikel 27 AVG in Europa is:

Duncan Perry
VP Financiën
duncan.perry@klaviyo.com of privacy@klaviyo.com
Telefoon: (781) 775-3178

Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen de ontvangst ervan voor de toekomst. Om dit te doen, kunt u op de link in de nieuwsbrief klikken of ons uw bezwaar per e-mail sturen naar hallo@taompel.de .

7) Sociale plug-ins
We gebruiken een aantal zogenaamde sociale plug-ins van de sociale netwerken "Facebook", "Instagram", "Youtube", "LinkedIn" en "Pinterest", evenals "Twitter".

7.1) Facebook
De sociale plug-ins van Facebook zijn meestal voorzien van een Facebook-logo. Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland is verantwoordelijk voor de website facebook.com.

7.2) Pinterest
De sociale plug-ins van Pinterest zijn voorzien van een Pinterest-logo. De website pinterest.com wordt beheerd door Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, VS.

7.3) Instagram
Instagram, LLC ATTN: Arbitration Opt-out 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025 is verantwoordelijk voor de website instagram.com.

7.4) Twitteren
De sociale plug-ins van Twitter zijn voorzien van een Twitter-logo.De website twitter.com wordt beheerd door
Twitter Inc.
Marktstraat 1355, Suite 900,
San Francisco, CA 94103,
VS geëxploiteerd.

7.5) YouTube
De sociale plug-ins van YouTube zijn voorzien van een YouTube-logo. De website youtube.com wordt beheerd door YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, VS.

7.6) Jotform & Okendo
Als bedrijf proberen we onszelf en onze producten altijd te verbeteren, waarvoor we vertrouwen op feedback van onze klanten. We gebruiken twee softwareleveranciers voor deze vragen.
a) Jot-formulier
Stuur uitnodigingen om deel te nemen aan enquêtes via ons e-mailsysteem. Deze worden geleverd via de Jotform-software. De gegevens worden veilig opgeslagen en gedeeltelijk doorgegeven aan ons klantenbestand / e-mailtool Klaviyo. Dit informatieverzoek is altijd vrijwillig en de verstrekte informatie kan op elk moment worden verwijderd.
b) Oké
We hebben de Okendo-software aangesloten via ons Shopify-winkelsysteem, dat vragen over het product en het gebruik en andere persoonlijke gegevens van de klant opvraagt ​​en opslaat en doorstuurt naar onze klantendatabase en e-mailtool Klaviyo. Dit informatieverzoek is altijd vrijwillig en de verstrekte informatie kan op elk moment worden verwijderd.


De respectieve platforms zijn verantwoordelijk voor het type en de omvang van de gegevens die door de sociale netwerken worden verzameld. Wij verwijzen naar de overeenkomstige gegevensbeschermingsverklaringen van de platformen.

8) Marketing
8.1) Facebook-aangepaste doelgroepen en website-aangepaste doelgroepen
We gebruiken de communicatietools Product Custom Audiences en Website Custom Audiences van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS. Als u een Facebook-gebruikersaccount heeft en dit kan worden herkend aan bestaande Facebook-cookies, wordt een niet-persoonlijke checksum gegenereerd. Deze wordt voor analyse- en marketingdoeleinden aan Facebook doorgegeven. Aan de andere kant sturen we uw e-mailadressen versleuteld naar Facebook. Dit betekent dat Facebook namens ons productaanbevelingen kan tonen als gepersonaliseerde Facebook-advertenties. Voor meer informatie over het doel en de reikwijdte van de gegevensverzameling, de verwerking en het gebruik van de gegevens door Facebook en uw instellingsmogelijkheden verwijzen wij naar de richtlijnen voor gegevensbescherming van Facebook

(https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/ en
https://www.facebook.com/privacy/explanation).

Als u niet akkoord gaat met het gebruik van Facebook Website Audience, kunt u hier bezwaar tegen maken op https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/.

8.2) Google Adwords & Conversies bijhouden
Wij plaatsen Google Adwords-advertenties en maken daarbij gebruik van Google conversion tracking. Wanneer u op onze advertentie klikt, plaatst Google een cookie op uw computer. Met deze cookie kunnen onze advertenties worden weergegeven op basis van eerdere bezoeken aan onze Google Netwerk-website
(https://support.google.com/adwords/answer/1752334?hl=de).
Voor meer informatie over de gebruikte cookietechnologie verwijzen wij naar de informatie van Google over websitestatistieken en de gegevensbeschermingsverklaring (http://services.google.com/sitestats/de.html en http://www.google.de/-beleid /privacy/).

Met deze cookietechnologie ontvangen Google en wij informatie over de klik op de advertentie en de omleiding naar onze website. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor statistische analyse en advertentie-optimalisatie. De statistieken omvatten het totale aantal gebruikers dat op onze advertentie heeft geklikt en, indien van toepassing, of ze zijn omgeleid naar een van onze pagina's met conversietags. Met behulp van deze statistieken kunnen we begrijpen welke zoektermen hebben geleid tot meer klikken op onze advertenties en welke advertenties ertoe hebben geleid dat de gebruiker contact met ons opneemt via het contactformulier.
U heeft de mogelijkheid om u af te melden voor het gebruik van cookies door Google (https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated) of door een derde partij (http://www.networkadvertising .org/choices/) om uit te schakelen.
Google en wij blijven echter statistische informatie ontvangen over het aantal gebruikers en het tijdstip van het paginabezoek. U kunt de opname in deze statistieken voorkomen met behulp van extra programma's voor uw browser (bijvoorbeeld met de add-on Ghostery).

8.3) Onderbroken of onvolledig online bestelproces (verlaten winkelmandje/mandje)
Als u online boekt maar om een ​​of andere reden het boekingsproces niet kunt voltooien, verwerken wij uw persoonsgegevens om u in staat te stellen het online bestelproces gemakkelijk voort te zetten door u een e-mail te sturen met een link naar het online boekingsformulier, dat al is ingevuld op basis van de gegevens die u in het formulier heeft ingevuld.

9) Herroeping, informatie
U kunt te allen tijde kosteloos en zonder opgaaf van redenen informatie over uw persoonsgegevens ontvangen. Wij bezorgen u binnen een maand informatie in pdf-formaat.
Bovendien kunt u uw toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens te allen tijde zonder opgave van redenen intrekken voor de toekomst. U kunt de door ons verzamelde gegevens te allen tijde laten corrigeren of gedeeltelijk of volledig laten verwijderen of blokkeren.
Neem contact op:

Clixale Pte Ltd
hallo@taompel.de

10) Recht om een ​​klacht in te dienen volgens § 77 AVG
Als u denkt dat wij misbruik hebben gemaakt van uw gegevens, kunt u contact opnemen met het bevoegde klachtenloket. We helpen u graag verder via hallo@taompel.de

11) Beveiliging
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Deze maatregelen worden continu verbeterd als onderdeel van ons kwaliteitsmanagement.

Aangezien de veiligheid van communicatie via e-mail niet altijd kan worden gegarandeerd, verzoeken wij u geen creditcardgegevens of andere gevoelige informatie (bijv. over ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religie, gezondheid, enz.) op te nemen in uw e-mails aan ons E.).

12) Status en update
De status van deze gegevensbeschermingsverklaring is december 2019
We werken het privacybeleid regelmatig bij.
Informeer uzelf over de huidige status van deze gegevensbeschermingsverklaring.

13) Door u te abonneren op tekstmeldingen van TaoTemple, gaat u ermee akkoord automatische marketing-sms'en van ons te ontvangen over onze producten en diensten op het opgegeven telefoonnummer. De frequentie van de berichten is terugkerend. Toestemming is geen aankoopvoorwaarde. Bericht- en datatarieven kunnen van toepassing zijn. Antwoord STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE of QUIT om je af te melden en HELP voor klantenondersteuning. Mogelijk ontvangt u een extra sms ter bevestiging van uw registratie. U stemt ermee in om u alleen af ​​te melden via de geboden antwoordopties.