Kristallen voor Maagden: de 5 beste kristallen voor het sterrenbeeld Maagd

Maagden staan ​​erom bekend hard te werken, en dat komt omdat ze altijd onderweg zijn. Ze hebben veel energie, maar het is niet genoeg om ze voor langere tijd vol te houden. Het is ook niet genoeg om te voorkomen dat ze uitgeput raken, en daarom hebben ze kristallen nodig om ze op gang te houden.

Kristallen kunnen je helpen van je vermoeidheid af te komen door de overtollige energie die je afgeeft te absorberen en om te zetten in iets beheersbaars - een warme kop thee of een goede nachtrust, afhankelijk van het type kristal dat je kiest.


Waarom het belangrijk is om kristallen te gebruiken

Afgezien van hun uiterlijk en esthetische kwaliteiten, halen kristallen energie uit de aarde en slaan ze permanent de energiepatronen op die ze hebben geabsorbeerd.

Deze eigenschappen maken het een van de krachtigste genezende middelen die vandaag beschikbaar zijn.

De vibraties van een kristal kunnen je niet alleen helpen je problemen beter te begrijpen en je de beste oplossingen te laten zien, maar ook je spirituele groei bevorderen. Kristallen zijn van nature krachtige hulpmiddelen.

Door het gebruik van kristallen kun je negatieve energie verwijderen en je vibratie naar een hoger niveau tillen. Dit kan elk gebied van je leven verbeteren, inclusief je carrière, je persoonlijke relaties en je gezondheid.

Hoe een kristal te kiezen voor het sterrenbeeld Maagd

Als je een Maagd bent, weet je dat de zoektocht naar zin in het leven intens kan zijn - en soms kan het juiste kristal je helpen die betekenis te vinden.

Het sterrenbeeld Maagd wordt geassocieerd met het element aarde en zijn kwaliteiten als objectiviteit, orde en perfectionisme. Maagden houden ervan dingen uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten - en ze houden er ook van om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats zit.

Voor Maagden die hun weg in het leven willen vinden, kunnen kristallen een geweldige hulpbron zijn om hen daarbij te helpen.

Dus hoe kies je een kristal voor je Maagd-vriend of familielid? Hier zijn een paar tips:

  1. Kies een kristal vanwege zijn metafysische eigenschappen, maar zorg er ook voor dat het je persoonlijk aanspreekt. Je zult het kristal willen gebruiken om sieraden te maken. Dus als het goed voelt om vast te houden, te zien of er regelmatig naar te kijken, kies het dan. En als het enige betekenis heeft voor jou persoonlijk of je doelen/interesses, dan moet je dit kristal kiezen.
  2. Zorg ervoor dat het echt kristal is en geen plastic. Het moet eruitzien als kristal, maar aanvoelen als glas als je het aanraakt. Dit is belangrijk, want als het kristal niet echt is, heeft het geen genezende eigenschappen.

De beste kristallen voor het sterrenbeeld Maagd

Maagd is een mysterieus, introvert en soms verlegen sterrenbeeld. Ze zijn de meest ongrijpbare tekens van de dierenriem, omdat ze hun kaarten graag open op tafel leggen. Ze hebben sterke persoonlijkheidskenmerken die hen onderscheiden van andere sterrenbeelden: ze zijn zeer analytisch, implementeren graag dingen en zijn zeer oplettend.

Als Maagd is je misschien verteld dat kristallen je kunnen helpen focussen - maar wist je dat sommige kristallen je bijzonder goed kunnen kalmeren?

De beste kristallen voor Maagd staan ​​hieronder vermeld.


saffier

Saffier is een uitstekend kristal voor Maagden omdat het hen helpt zich geaard en veilig te voelen in hun omgeving. Deze steen kan hen helpen zich te ontdoen van alle negatieve energieën die hun humeur kunnen beïnvloeden of stress kunnen veroorzaken.

Het is ook nuttig bij het stimuleren van het gevoel van eigenwaarde, wat cruciaal is voor mensen die lijden aan angst of depressie.


malachiet

Malachiet is het perfecte kristal voor Maagden die het gebruiken in hun dagelijks leven en als onderdeel van hun spirituele oefening. De steen heeft een lichtgroene kleur die perfect past bij Maagd's liefde voor alles wat groen is.

Het is ook een geweldige steen om je te helpen negatieve energie uit je omgeving te verwijderen, zodat je je kunt concentreren op je eigen gedachten en gevoelens. Deze steen helpt mensen contact te maken met het goddelijke en is vooral nuttig voor diegenen die hun levenspad proberen te vinden of die zich verloren of verward voelen over wat ze met zichzelf moeten doen.

opaal

Opalen worden ook wel "stenen van vuur" genoemd. Dat betekent dat ze je helpen de passie en het enthousiasme te vinden die je nodig hebt om je beste werk te doen. Ze helpen je out of the box te denken, zodat je problemen op creatieve manieren kunt oplossen.

In een studie gepubliceerd in het "Journal of Crystal Growth" ontdekten onderzoekers dat opalen kunnen worden gebruikt om stress en angst te verminderen. Het is ook bekend dat opalen de algehele stemming verbeteren, waardoor ze bijzonder goed zijn voor mensen die lijden aan depressie of angst.

mos agaat

Mosagaat is een uitstekende keuze voor Maagden omdat het helpt bij het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen. Het zal je helpen je te concentreren op wat belangrijk is in het leven, zodat je ervoor kunt zorgen dat al je inspanningen goed worden besteed.

Het helpt ook bij het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Hierdoor kun je je beter uitdrukken.


lapis lazuli

Lapis lazuli is een kristal dat ooit door de Egyptenaren werd gebruikt om sieraden en cosmetica te maken, maar tegenwoordig wordt het vooral gebruikt vanwege zijn helende eigenschappen. Er wordt gezegd dat het helpt bij problemen met het gevoel van eigenwaarde, maar ook bij liefde en relaties.

Als je op zoek bent naar de beste kristallen voor het sterrenbeeld Maagd, dan is lapis lazuli een goede keuze. Lapis Lazuli, de steen der koningen, helpt je de controle over je leven te nemen en je dromen waar te maken.


Eindelijk

De vijf beste kristallen voor Maagd die hier te zien zijn, zijn echt unieke en krachtige edelstenen. Ze zouden niet alleen een uitstekende aanvulling zijn op iemands kristalcollectie, maar ze zouden zelfs een extra interessant element aan je dagelijkse leven kunnen toevoegen dat je je misschien nooit eerder had voorgesteld.

Het maakt niet uit welke je kiest, je zult zeker blij zijn met je keuze, maar ze zouden allemaal op de een of andere manier de kwaliteit van je leven moeten verbeteren. De informatie op deze pagina zou als uitgangspunt voor u moeten dienen om meer te weten te komen over deze fascinerende stenen.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.