Hoe maak je je Lava Essential Oil-armband schoon?

Een armband met etherische olie is een van de beste geschenken. Maar als je het gevoel hebt dat het lange tijd is gebruikt, vooral als er te veel vlekken en vuil op zitten, wil je het dan nog steeds dragen? Nee natuurlijk niet! Niemand houdt ervan om vieze dingen te dragen.

Schoonmaken is noodzakelijk om te voorkomen dat bacteriën en ziektekiemen zich vermenigvuldigen en uw lavakralen beschadigen. Dit verlengt de levensduur van je armband en behoudt de kwaliteit van zorg en genezing waarvoor hij is ontworpen.

In deze gids laten we je alles zien wat je moet weten om je lavaarmband met etherische olie fysiek en energetisch schoon te houden.

BELANGRIJKSTE PUNTEN

 • Lavaarmbanden zijn poreuze materialen die essentiële oliën kunnen absorberen en verspreiden.
 • Er zijn twee manieren om je Lava Essential Oil Beads schoon te maken: (1) met water en zeep en (2) met water en azijn.
 • Reinig je lava-armband door hem direct in de zon of maanlicht te plaatsen, of door hem in de grond te begraven om zijn natuurlijke trillingen te herstellen.

  Wat zijn Lava Essential Oil-armbanden?

  Armbanden met etherische olie worden gedragen om een ​​aromatische geur te verspreiden die de zintuigen helpt kalmeren. Ze zijn gemaakt van poreuze lavasteen, wat betekent dat ze van nature absorberend zijn. Dit maakt de lavaballen ideaal voor het verspreiden van essentiële oliën.


  Hoe maak je een lava etherische olie armband schoon

  Hoe voorzichtig je ook bent, je Lava Bracelet zal uiteindelijk vies worden.

  Terwijl u zich in het dagelijks leven beweegt, kunnen vuil en vlekken zich ophopen op uw etherische sferen. Dit is een teken dat het tijd is om je lavaarmband grondig schoon te maken!

  Het goede nieuws is dat het niet zo moeilijk is. Hier is de gids:


  zeep en water

  Wat je nodig hebt:

  • Een kom warm water
  • Milde zeep
  • tandenborstel

  Kies eerst een milde zeep om je armband schoon te maken.

  Meng de zeep vervolgens met warm water. Vergeet niet dat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt.

  Zodra je de oplossing hebt, laat je de lavakorrels een tijdje weken.

  Borstel de parels voorzichtig met een tandenborstel.

  Als je klaar bent met schoonmaken, spoel je hem nog een laatste keer af onder de kraan om eventueel achtergebleven stof te verwijderen.

  Masseer de lavakorrels met je vingertoppen tijdens het spoelen om eventuele resten te verwijderen. De zeepachtige geur van de kralen zou na het schoonmaken verdwenen moeten zijn, dus ruik ze voor de zekerheid.

  Als de parels na het spoelen nog steeds sterk naar zeep ruiken, moet u ze opnieuw spoelen.

  Veeg de lavakralenarmband na het schoonmaken droog met een schone handdoek. Droog het af door het droog te deppen in plaats van het met de handdoek te wrijven.

  water en azijn

  Wat je nodig hebt:

  • Een kom water
  • 50ml azijn
  • Een schoon stuk stof

   Velen geloven dat langdurige onderdompeling van de lava-armband in water ervoor kan zorgen dat deze zijn glans verliest. Dit is de reden waarom ze water met azijn mengen, omdat het helpt bij hydratatie.

   Bij deze methode "verdun" je een kom water met 50 ml azijn.

   Dompel vervolgens een schone doek in de oplossing.

   Zodra de doek voldoende vochtig is, kunt u deze gebruiken om de kralen schoon te maken.

   Spoel de kralen na het reinigen af ​​met warm water.


   Reinig je lavakralen op energetisch niveau

   Reiniging is een krachtige oefening die je zal helpen alle negatieve energieën die zich aan je lavastenen hechten te verwijderen. Wanneer we de lavasteen dragen, absorbeert deze de energie van de ruimte en mensen om ons heen. Dat betekent dat als iemand in je huis boos of gestrest is, hun energie kan worden overgebracht op de steen.

   Als er zich te veel negatieve energie ophoopt, kan dit de helende vibratie van je lavaarmband dempen.

   Als je wilt dat je etherische olie-armband je rust en vreugde blijft brengen, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken, zodat je er het meeste uit kunt halen.

   U kunt uw Lava Bracelet op de volgende manieren schoonmaken:


   zonlicht

   De warme energie van de zon is ideaal voor de meeste soorten edelstenen en kristallen. Dit geldt vooral voor de ooit vurige lavarotsen.

   Om je lavakralen schoon te maken en op te laden, plaats je ze een paar uur in direct zonlicht. De beste tijd om dit te doen is bij zonsopgang of zonsondergang, wanneer de stralen niet te sterk zijn.

   Wanneer de schemering nadert, moet u ze echter weer naar binnen brengen.

   De energie verschuift van dag naar nacht. Als je ze te lang in het maanlicht laat staan, worden ze opgeladen met de kracht van de maan in plaats van de zon. Dit kan de resultaten van hun energie veranderen de volgende keer dat u ze belt.


   maanlicht

   Als alternatief kunt u uw lavasteen ook bij halve maan of volle maan schoonmaken en opladen.

   Je kunt je armband een nacht laten liggen, maar zorg ervoor dat je hem voor zonsopgang ophaalt. Zoals hierboven uitgelegd, verschuift de energie van nacht naar dag. Hierdoor kan de steen worden opgeladen met tegenstrijdige energieën.


   ondergronds

   Als je je steen in de grond begraaft, geef je hem terug aan de natuur. Op deze manier worden de negatieve trillingen die zich op de steen hebben opgehoopt verwijderd en wordt deze opgeladen met natuurlijke energie.

   Om schoon te maken door te begraven, plaatst u de lava-armband in een glazen pot of fles. Begraaf de pot vervolgens 24 uur op een veilige plaats.

   Zolang je toegang hebt tot een klein stukje natuurlijke aarde, zou dit een relatief gemakkelijke methode moeten zijn om de energie van je stenen te herstellen. Je hoeft de glazen pot niet helemaal te begraven, net diep genoeg om de lavakorrels te bedekken.


   Eindelijk

   Als je je lavaarmband zowel fysiek als energetisch schoon houdt, kun je lang genieten van je essentiële oliën.

   We hopen dat je deze gids nuttig vond en we horen graag van je als je nog vragen hebt over het onderhoud van je armband.

   Laat gewoon een reactie achter als je vragen of suggesties hebt.


   Hinterlassen Sie einen Kommentar

   Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

   Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.