Wie is mijn beschermengel? Ken de jouwe en vraag om goddelijke hulp

Wie is jouw beschermengel?

Terwijl je naar antwoorden in het leven zoekt, kunnen beschermengelen een verhelderende aanwezigheid zijn die je op het juiste pad kan leiden.

Maar om hun hulp in te roepen, moet u weten wie ze zijn.

In dit artikel leer je de naam van je beschermengel, hoe je hem kunt vinden en hoe je hem om hulp kunt vragen.


Wat zijn beschermengelen?

Beschermengelen zijn spirituele ondersteuners die je kunnen begeleiden op je weg door dit leven. Ze zijn als je persoonlijke trainer die je aanmoedigt in de sportschool, of als een maatje die echt het beste met je voor heeft.

Engelen behandelen ons met respect en dwingen ons nooit om iets tegen onze wil te doen, ook al zijn het perfecte wezens. Hoewel ze geen fysieke vorm hebben, hebben ze een geest en een wil, en ze handelen op speciale manieren om ons te adviseren, te beschermen en zelfs ten goede te beïnvloeden, met respect voor onze autonomie.


Is er een beschermengel voor mij?

Ja, je hebt een beschermengel.

Ieder van ons heeft een beschermengel gehad vanaf de dag dat we geboren werden. Je beschermengel zal bij je zijn tot je je laatste adem uitblaast en waarschijnlijk daarna, of je er nu in gelooft of niet.


Waarom het belangrijk is om je beschermengel te kennen

Beschermengelen zijn vertrouwde bondgenoten die verschillende taken in ons leven uitvoeren.

Met hen heb je een vriend die je motivaties begrijpt, een mentor bij wie je terecht kunt voor advies, een voogd om je te beschermen en een metgezel als je je eenzaam voelt.

Ook zijn beschermengelen belast met het begeleiden van hun menselijke onderdanen naar een hogere spirituele staat.

Stel je je beschermengel voor als een zaklamp. Als de stroom uitvalt, zal je beschermengel je weg verlichten en je duidelijk laten zien in het donker.

Deze hemelse figuren zijn belangrijk omdat ze ons door het leven leiden, vooral in de donkerste tijden.


Hoe u uw beschermengel kunt vinden

Als je je beschermengel vindt, zijn naam ontdekt en met hem in contact wilt komen, gefeliciteerd! Je bent op de goede weg in je zoektocht naar duidelijkheid.

Zoals eerder vermeld, is je beschermengel bij je vanaf het moment dat je geboren bent. Je hoeft hem niet te zoeken, want er is altijd een beschermengel bij je, maar die zoeken kost wat moeite.

Volg deze stappen om uw beschermengel te vinden:

 1. Mediteer in een rustige kamer. Zoek een comfortabele zitpositie en concentreer je op je ademhaling.
 2. Sta jezelf toe om te ontspannen. Luisteren naar rustgevende muziek kan je helpen om in de juiste stemming te komen.
 3. Als je gekalmeerd bent, vraag dan aan je spirituele zelf: "Wie is mijn beschermengel?"
 4. Zeg de vraag hardop, die fungeert als een verbale manifestatie van je gedachten en het juiste signaal naar het universum stuurt.
 5. Naarmate je dieper in het proces duikt, kan de naam van je beschermengel in je opkomen.
 6. Als er niets komt, vraag je engel dan om een ​​teken van zijn identiteit. Besteed aandacht aan kleine details die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien, zoals: B. de tekst van een liedje of soortgelijke aanwijzingen.
 7. Vertrouw op je intuïtie en geef je engel zelf een naam op basis van de tekens die je zult opmerken.

  Hoe u uw beschermengel om hulp kunt vragen

  Zodra je je beschermengel hebt geïdentificeerd, is de eerste stap om contact met hem op te nemen.

  Het goede nieuws is dat we allemaal direct contact hebben met onze beschermengelen. Engelen zijn zo puur dat ze heel blij zouden zijn als we met ze zouden praten en hun bestaan ​​zouden erkennen.

  Als je met je engel wilt communiceren, kun je een van de volgende opties proberen:

  • mediteren
  • Schrijf je gedachten op papier
  • zeg een gebed
  • Zing een lied opgedragen aan je engel

   Kies een methode waarbij u zich het prettigst voelt.

   Even opletten en ze staan ​​je graag te woord. Nog iets belangrijks: sta open om de antwoorden op subtiele manieren te ontvangen.


   Hoe weet je of je beschermengel bij je is?

   We beseffen het misschien niet, maar onze engelen zijn altijd om ons heen. Ze laten vaak kleine lettertjes achter om een ​​boodschap aan ons over te brengen.

   Als je beschermengel bijvoorbeeld in de buurt is, merk je dat de temperatuur ineens stijgt. U kunt ook ongebruikelijke geuren ruiken op onverwachte plaatsen.

   Dit zijn slechts enkele van de tekenen dat uw beschermengel contact met u probeert op te nemen.

   In de drukte van het dagelijks leven is het gemakkelijk om deze tekens over het hoofd te zien. Dit zorgt ervoor dat onze engelen ons keer op keer dezelfde berichten geven in de hoop ons te leiden.

   We moeten meer aandacht besteden aan deze aanwijzingen, zodat we verder kunnen kijken dan de alledaagse pogingen tot contact. Dan kunnen we er betekenis aan ontlenen.

   Eindelijk

   Een beschermengel is uw persoonlijke internetzoekmachine lang voordat er een werd ontwikkeld om hen vragen over uw leven te stellen. Ze staat altijd voor ons klaar; we hebben alleen onze vrije wil nodig om ze te activeren.

   De oplossingen voor onze vragen liggen misschien niet altijd voor de hand, maar we kunnen er altijd op vertrouwen dat onze engelen ze ons geven op een manier die uniek is voor ons.

   We moeten ook altijd onze waardering uitspreken voor de aanwezigheid van onze beschermengelen in ons leven, net als de meeste andere zegeningen die we ontvangen. Geef jezelf een minuut of twee per dag om een ​​gebed tot je engelen te zeggen, hen te bedanken voor hun bestaan ​​en hen te vragen je te beschermen tegen gevaar.


   1 Kommentar


   • Margot Sharma

    Ich fiel diese Woche drei mal hin und mußte aufgehoben werden . Obwohl ich unsanft fiel fehlt mir nichts. Ich bin unverletzt. Ich denke, daß da ein Schutzengel bei mir war . Ich 86 und unsportlich.


   Hinterlassen Sie einen Kommentar

   Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

   Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.