Vier manieren waarop u kunt profiteren van de rode gelukskoordarmband

Vier manieren waarop u kunt profiteren van de rode gelukskoordarmband

Wat levert het je op als je een rode geluksarmband draagt?

We kennen het belang van de rode armband in verschillende culturen. Sommigen dragen het voor religieuze doeleinden, terwijl anderen het een beschermende armband noemen.

Maar afgezien van de betekenis die het met zich meebrengt, kan het dragen van armbanden met rode draad u ook ten goede komen. Hier zijn enkele van de voordelen van rode draadarmbanden die u kunnen helpen bij het dragen ervan:

  • Bescherming tegen het "boze oog"
  • Brengt geluk en rijkdom
  • Helpt je om je liefste wensen te vervullen
  • Dient als verbinding met je soulmate

Laten we hieronder eens kijken naar elk van de voordelen van het dragen van een rode koordarmband .

Beschermt je tegen het boze oog

boze oog armband rode string

In de joodse traditie wordt aangenomen dat het dragen van een rood koord het boze oog afweert. Maar wat is dat boze oog?

Volgens veel culturen is het boze oog een vloek die op een persoon wordt geworpen door een kwaadaardige blik. Het kan afkomstig zijn van iemand die jaloers op je is en naar je kijkt met kwade bedoelingen.

Dit boze oog laat de negatieve energie je leven binnendringen. Dergelijke energie vervloekt je met pech en ongeluk. Erger nog, het kan een schadelijke vloek zijn die letsel kan veroorzaken.

Er zijn verschillende manieren om het boze oog te bestrijden. Een optie is het dragen van een rode koordarmband , geassocieerd met Kabbalah-overtuigingen. Kabbalah verwijst naar de occulte kennis in de joodse traditie.

Het dragen van een rood koord om de linkerpols dient als talisman om de drager te beschermen tegen het boze oog. Het rode koord moet zeven keer worden geknoopt tijdens het reciteren van het gebed met de Kabbalah-armband om de bescherming van dit amulet te krijgen.

Breng je geluk en gelukzaligheid

rode snaar

Naast het afweren van het kwaad, worden rode draden ook in verband gebracht met geluk. In feng shui is de kleur rood de ultieme kleur. Rood is een "remedie" die vele malen gezegend is met gunstige energie dan andere kleuren.

Rode draden brengen je geluk en rijkdom. Het is ook de kleur van succes, geluk en voorspoed. Hierdoor zie je in veel huizen en winkels geluksbrengers en kristallen met een rood lint.

Hetzelfde geldt voor het Tibetaans boeddhisme.

In deze geloofsovertuiging draagt ​​een boeddhistische leider tijdens rituelen een rode draad om zijn pols. Door mantra's te reciteren, zegent hij de draad en verandert deze in een geluksarmband.

Helpt je om je diepste verlangens te vervullen
rode koord armband

De geluksarmband van rood koord brengt niet alleen geluk en rijkdom in Feng Shui. Mensen geloven ook dat deze armband je kan helpen je dromen en verlangens te verwezenlijken.

Er is een populaire overtuiging dat als je een rood koord knoopt bij het doen van een wens, je wensen zullen uitkomen. Volgens de legende, als het rode lint dat je draagt ​​er vanzelf af valt, betekent dit dat je wens al is uitgekomen. Of zo niet, dan komt het binnenkort uit.

Dus als je een wens wilt laten uitkomen, doe dan een armband met rood koord om en geloof in zijn krachten.

Maak contact met je soulmate

rode draad van het lot

Ooit gehoord van de rode ketting van het lot?

Het is een Oost-Aziatisch geloof dat is ontstaan ​​in de Chinese cultuur. Legenden vertellen dat de Red Chain of Destiny een onzichtbaar koord is dat twee mensen verbindt die voorbestemd zijn om elkaar te ontmoeten.

De rode ketting van het lot bepaalt je ware liefde. Het verbindt je met je soulmate, ongeacht plaats, tijd of omstandigheden. De Red Chain of Destiny wordt geregeerd door Yue Lao, de Chinese god van het huwelijk.

Op basis van zo'n legende geloven mensen dat het dragen van een armband met een rode ketting van het lot je zal verbinden met je voorbestemde minnaar.

Bonus: trekt uw vermogen aan en behoudt het

Lucky Red String Bracelet - Trekt uw rijkdom aan en houdt deze vast

Sommige armbanden met rood koord kunnen andere symbolen bevatten die ze nog krachtiger maken. Een armband gemaakt van rood koord en Bixie-symbool maakt het bijvoorbeeld tot een krachtig middel tegen rijkdom en geluk.

Dat komt omdat Pixiu een krachtig feng shui-symbool van rijkdom is.

Besteed aandacht aan dergelijke symbolen om te bepalen welke extra voordelen een armband met rode draad biedt.

Pluk de voordelen van de Red Cord of Fortune-armband

In de Tao Tempel willen we onze kennis van verschillende culturen en tradities die verbonden zijn met de rode draad doorgeven. Dit wordt gedaan omdat we die overtuigingen uit het verleden willen eren, en we willen dat u zich bewust bent van de gelukkige voordelen van de rode draad die uw doel het beste kan dienen.

Als je van deze voordelen wilt genieten, klik dan op de betreffende foto om je eigen geluksarmband te krijgen:


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.