Hoe gebruik je de energie van een rode geluksarmband uit Tibet

Hoe gebruik je de energie van een rode geluksarmband uit Tibet

Ben je in de war over hoe je je rode koordarmband moet dragen?

Weten hoe je een armband met rood koord op de juiste manier draagt, is belangrijk als je het volledige potentieel ervan wilt activeren. In deze gids geven we je antwoord om welke pols je je armband het beste kunt dragen. We behandelen ook andere veelgestelde vragen over de rode draad.

Laten we eerst eens kijken naar de verschillende redenen om de rode draad te dragen.

Wat betekent het om een ​​rode armband te dragen?

Mensen dragen om verschillende redenen een rood koord om hun pols.

Ten eerste kan het zijn omdat ze geluk willen lokken. Deze praktijk is erg populair in de Feng Shui-traditie.

Ten tweede kunnen rode draden iemands religieuze overtuiging markeren. Kabbalah-beoefenaars dragen bijvoorbeeld vaak een rood lint om hun trouw aan hun religie te tonen.

Afgezien van het geloof droeg de Kabbalist vaak de rode draad om het "boze oog" af te weren dat zijn slachtoffers zou kunnen schaden .

Bovendien kan het dragen van een rode draad betekenen dat je naar de helft moet zoeken. Heb je ooit gehoord van de "ketting van het lot"? Dit is een praktijk die is ontstaan ​​in Aziatische landen als China en Japan.

Voor degenen die geloven dat rode draden inherente krachten hebben, zoals in de Feng Shui-traditie, is er een correcte manier om de armband te dragen om de effecten ervan te activeren.

Om welke pols moet ik een rood koord dragen?

U dient het rode lint om uw linkerpols te dragen.

Het dragen van een rood koord om je linkerpols betekent dat je daadwerkelijk de krachten van de armband ontvangt. Dit concept maakt deel uit van het kabbalistische geloof dat de linkerkant van het lichaam ontvankelijk is.

Omgekeerd is de rechterkant de gevende kant. Als je een rood koord om je rechterpols draagt, wil je de krachten van de armband cadeau doen.

Hoe vaak moet ik het rode touwtje knopen?

Je hebt misschien gehoord dat je de rode draad zeven keer moet knopen om hem te laten werken. Dit echter als je het als een rood Kabbalah koord wilt dragen.

Dit geldt mogelijk niet voor rode koordarmbanden die een ander doel dienen, zoals onze Rode Tibetaanse Boeddhistische Geluksarmband .

Als je een niet-Kabbalah-armband draagt, hoef je deze maar één keer om je linkerpols te binden.

Kan ik mijn rode koordarmband afdoen?

Volgens sommige bronnen zal het verwijderen van de armband de eigenaar ongeluk brengen. Dit kan worden geassocieerd met rode koorden die fungeren als beschermende armbanden.

Als je een rood lint draagt, beschermt het je tegen negatieve energieën, pech en kwade krachten. Daarom, wanneer u het verwijdert, verwijdert u de beschermende "barrière" die de armband om u heen heeft gecreëerd.

Hetzelfde geldt voor het doorknippen van het rode koord.

Volgens de legende moet de armband er vanzelf af vallen. Dit betekent dat het rode koord al te veel negatieve energie heeft geabsorbeerd. Of het heeft zijn doel gediend, wat betekent dat je je doelen al hebt bereikt of op het punt staat ze te bereiken.

Activeer je rode koord

Ons doel bij de Tao-tempel is dat u het meeste uit onze Red String-armbanden haalt. En met de juiste manier om deze geluksarmband te dragen, hopen we dat u kunt profiteren van het volledige potentieel ervan.

Moge de kracht van de rode draden met je zijn!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.