Sieraden met Apache-tranen: betekenis, eigenschappen en voordelen

Sieraden met Apache-tranen: betekenis, eigenschappen en voordelen

Net als de andere donkergekleurde stenen staat zwarte obsidiaan bekend om zijn beschermende kracht tegen negatieve energie. De vibratie kan echter gewoon te intens zijn voor sommige mensen die gevoelig zijn voor de frequentie van dit juweel. Als dat zo is, vind je Apache Tears misschien meer naar je zin.

Apache-traan is een van de vele soorten obsidiaan die in sieraden worden gebruikt. Het is vooral bekend om zijn zachtere energie in vergelijking met andere zwart gekleurde kristallen.

Hieronder willen we ontdekken wat deze variant zo bijzonder maakt. Ontdek de betekenis, eigenschappen en voordelen van Apache-tranen in deze essentiële gids.

Wat zijn Apache-tranen?

Achternaam Apache tranen
Is een variant van obsidiaan
Kleur Zwart of donkerbruin, transparant
Geassocieerd met wortelchakra
Primair gebruik Emotionele reiniging
Spirituele en metafysische eigenschappen Bescherming tegen negatieve energie, aarding
Emotionele genezing Helpt omgaan met rouw en trauma
Fysieke voordelen Helpt bij het ontgiften van het lichaam, het balanceren van het energetische systeem

Apache-tranen zijn een vorm van obsidiaan die verschijnen als ovale stenen. Vaak aangeduid als obsidianaten, in algemene samenstelling zijn ze in feite een zwarte obsidiaansteen. Apache-tranen zijn echter minder glazig en hebben een ruwer uiterlijk.

In tegenstelling tot zwarte obsidiaan, worden Apache-tranen gevormd wanneer hete lava uit een vulkaan wordt gespuwd, die in de lucht bevriest net voordat deze de grond raakt.

Net als de andere soorten obsidiaan, worden Apache-tranen ook als vulkanisch glas beschouwd. Daarom, als je de zwarte steen tegen het licht houdt, zou je hem semi-transparant vinden.

De legende achter de Apache tranen

Hoewel Apache-tranen bekend staan ​​om hun voedende energie, is de oorsprong van hun naam een ​​zeer tragisch verhaal.

Volgens Indiaanse legendes werd in de jaren 1870 een kleine groep krijgers van de Apache-stam achtervolgd door Amerikaanse cavalerie. Terwijl deze dappere krijgers dapper vochten, waren ze sterk in de minderheid.

In plaats van gevangengenomen te worden, kozen deze dappere mannen voor de dood. Ze sprongen van een klif en vonden de dood.

Toen ze het lot van hun vaders, echtgenoten en zonen vernamen, waren de vrouwen van de Apache-stam wanhopig. Volgens de legende huilden ze dag en nacht donkere tranen van verdriet. Toen deze tranen op de grond vielen, vormden ze zich tot deze ronde kiezelstenen die bekend staan ​​als de tranen van de Apaches.

Betekenis van Apache-tranen

apache tranen betekenis

Als een helende steen is de betekenis van de Apache-tranen gebonden aan zijn trieste oorsprong. Sommige mensen geloven dat de zachte en koesterende energie van deze stenen voortkomt uit het verdriet van de rouwende Apache-vrouwen.

Dit is misschien de reden waarom Apache-tranen voornamelijk worden gebruikt om verdriet en trauma te overwinnen.

Emotionele genezing

De rustige aard van Apache-tranen maakt ze tot een geweldige steen voor emotionele reiniging. Dit is de steen die je kunt gebruiken als je verdriet en emotionele stress voelt. Als een empathische steen helpt het je om moeilijkheden zacht en gracieus te overwinnen.

Als je een trauma oploopt, kan het je in een bevroren toestand achterlaten. Traumatische ervaringen kunnen blokkades opwerpen waardoor je niet verder kunt. Het dragen van een Apache Teardrop Jewellery stelt je in staat om deze blokkades los te laten en te genezen van traumatische ervaringen.

Spirituele en metafysische eigenschappen

Een donker getinte steen, Apache-tranen bieden beschermende energie aan hun drager. Maar in tegenstelling tot andere beschermende kristallen, is er een veel vriendelijkere energie in dit juweel. Dit maakt het de perfecte steen om negativiteit te verdrijven zonder blootgesteld te worden aan de intense vibraties van zwarte stenen.

Het dragen van Apache-tranen is een kalmerende manier om negatieve gevoelens te elimineren. De steen doet dit op een manier die niet overweldigend is voor het lichaam.

Apachetranen werken ook op de basis- of wortelchakra. Dit maakt het een uitstekende steen om het fysieke lichaam in een meditatieve staat aan Moeder Aarde te aarden.

Fysieke voordelen

Net als zijn varianten worden Apache-tranen ook gebruikt om het lichaam te ontgiften. Het helpt bij het verwijderen van gifstoffen die de maag, nieren en bijnieren kunnen aantasten, en versterkt het bloed en het immuunsysteem.

Velen geloven dat dit juweeltje ook de vitaliteit en kracht van het lichaam kan vergroten. De tranen van de Apache combineren de energieën van aarde en vuur en geven kracht aan degene die de steen draagt.

Waarom je sieraden met Apache-tranen moet kiezen

Apache tranen sieraden

Apache Obsidian is wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een beschermende steen zonder de intense energie van zwarte kristallen. Het is een geweldige helende steen voor emotionele reiniging, vooral voor het overwinnen van verdriet en trauma.

Als je door de pijn heen gaat om iemand te verliezen, koop dan een sieraad gemaakt met Apache-tranen !


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.