Beroemde cultus: de sterren dragen deze spirituele sieraden

Het leven van beroemdheden is niet alleen maar glitter en glamour. Net als iedereen zijn het mensen die stress met zich meedragen. Ja, ze hebben een bepaald niveau van erkenning en macht bereikt, maar dat maakt ze niet immuun voor tegenslagen in het leven.

Het is geen geheim dat hoe populairder een ster wordt, hoe meer aandacht hij krijgt. En dus stellen we ons voor hoe ze omgaan met het werken in een branche met zoveel druk. Heb je een geheim? Gebruiken ze iets om de ontberingen van de showbusiness te overleven?

Ja, sommigen van hen gebruiken spirituele sieraden om zichzelf te beschermen tegen stress en andere negatieve energieën.

In deze post leggen we drie spirituele sieraden uit die celebs graag dragen. We leggen uit waarom ze ze graag dragen en hoe ze ook voor jou kunnen werken.

Kwade blik

Het Evil Eye-symbool staat als eerste op onze lijst. Het is populair bij beroemdheden als Jennifer Aniston, Meghan Markle en Gigi Hadid als een heilig symbool van bescherming.

boze oog beroemdheden

Ook al hebben populaire mensen een goed leven, hun bekendheid trekt ongewenste aandacht naar hen. Een negatieve blik kan in een fractie van een seconde gebeuren, maar kan veel meer schade aanrichten.

Een Boze Oogvloek wordt uitgedeeld aan iemand die op een bepaalde manier naar je kijkt. De blik van afgunst brengt ongeluk in je leven.

Dit is waar de Evil Eye Talisman in het spel komt. Het beschermt tegen de schadelijke effecten van de boze oogvloek.

Aanbeveling voor de Tao-tempel:

Als je een armband of ring met het boze oog wilt dragen voor emotionele bescherming, draag hem dan binnenstebuiten als je problemen hebt met liefde en angsten. Draag hem aan de linkerkant als je vloeken wilt afweren die van invloed zijn op geld en carrières.

Als de armband met het boze oog breekt, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het betekent gewoon dat de talisman zijn werk heeft gedaan om je te beschermen.

rood koord

Het volgende stuk op onze lijst is iets dat bekende beroemdheden als Leonardo DiCaprio, Michael Jackson en Angelina Jolie bezitten. De armband met rood koord is een erg populair stuk bij veel A-listers. Dit komt omdat het rode koord een lange geschiedenis en symboliek heeft in veel culturen.

beroemdheden uit de rode draad

Van dit spirituele juweeltje wordt gezegd dat het veel voordelen biedt. Deze omvatten zowel het aantrekken van rijkdom als het beschermen. De kleur rood zou ongeluk afweren wanneer deze als armband wordt gedragen. Boeddhistische monniken dragen armbanden van paars koord.

Aanbeveling voor de Tao-tempel:

We raden aan om een ​​rode koordarmband om de linkerpols te dragen. Waarom? De linkerkant van het lichaam wordt in Kabbalah beschouwd als de "ontvangende" kant. Het is ook de kant die het dichtst bij je hart ligt.

Je mag het Rode Koord niet van je pols afknippen. Dat brengt je alleen maar pech. Je moet het dragen totdat het er vanzelf af valt.

Hamsa hand

De Hamsa Hand maakt onze lijst compleet. De machtige hanger is een amulet uit het Midden-Oosten die de hand van God vertegenwoordigt. Er wordt gezegd dat het vreugde, geld, gezondheid en welvaart brengt. Bovendien biedt het bescherming ongeacht religie.

De talisman heeft de vorm van de hand om de boze geesten af ​​te weren. Beroemdheden als Madonna, Heidi Klum en Gwyneth Paltrow dragen het Hamsa-symbool om zichzelf te beschermen tegen de vloek van het boze oog.

hamsa hand beroemdheden

Aanbeveling voor de Tao-tempel:

De Hamsa Hand Talisman werkt twee kanten op.

De naar beneden wijzende vingers van de Hamsa-hand vertegenwoordigen voorspoed en geluk. Het kan geluk aantrekken door het handgebaar van ontvangen met open handen.

Bescherming daarentegen wordt gesymboliseerd door een Hamsa-hand met omhoog wijzende vingers. De vingers die naar de lucht wijzen zijn representaties van de obstakels die voor je kunnen verschijnen.

Eindelijk

Het bezitten van spirituele sieraden kan mystiek zijn. Net als de beroemdheden die in dit bericht worden genoemd, maar ook mensen van alle rangen en standen, zijn ze te vertrouwen.

Of je nu een sceptisch persoon bent of denkt dat spiritualiteit een persoonlijke keuze is, het bezitten van een spiritueel stuk kan een goede keuze zijn.

We hopen dat je genoten hebt van dit bericht. Laat ons in de reacties weten welke celebs jou hebben geïnspireerd!




Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.