Werken feng shui-armbanden? Een recessie van de zwarte obsidiaan armband

Werken feng shui-armbanden? Een review van de Black Obsidian armband

Feng Shui armbanden zijn de laatste jaren een echte trend geworden. Velen waren gefascineerd door haar mooie uiterlijk en haar belofte om rijkdom en alle goede dingen aan te trekken.

Maar werken feng shui-armbanden echt?

Ja! Het korte antwoord is: de feng shui-armband werkt echt.

Hier zullen we uitleggen hoe feng shui zwarte obsidiaan armbanden werken, zodat je de krachten ervan beter kunt begrijpen.

Vind beoordelingen van echte mensen die zelf hebben geprobeerd de zwarte obsidiaan feng shui-armband te dragen.

Aan het einde van dit bericht leer je wat je moet doen om het meeste uit deze feng shui-armbanden te halen.

Wat zijn feng shui-armbanden?

Zwarte obsidiaanachtige feng shui-armbanden worden gebruikt om chi (energie) in het lichaam in evenwicht te brengen. Een uitgebalanceerde Chi helpt je om rijkdom, voorspoed en overvloed in je leven toe te laten.

Deze bedelarmbanden zijn vaak gemaakt met kristallen en Chinese symbolen, die in feng shui als geluksvogels worden beschouwd.

 

Hoe werken feng shui-armbanden?

Feng Shui-armbanden werken door goede chi in je lichaam aan te trekken.

In traditionele feng shui regelen we onze huizen om heilzame energieën in onze ruimte uit te nodigen. Hetzelfde concept is van toepassing op deze armbanden.

We dragen deze feng shui-remedies om chi in ons lichaam te trekken, wat een goede feng shui bevordert.

concept armbanden

Onthoud dat elke armband een unieke betekenis heeft om het meeste uit de bedel te halen.

Zo is de zwarte obsidiaan armband gemaakt van zwarte edelstenen. In Feng Shui is zwart de kleur die geassocieerd wordt met het element water . Dit element vertegenwoordigt de geldstroom en succes.

Daarom wordt zwarte obsidiaan gebruikt om welvaartsenergie aan te trekken.

De feng shui obsidiaan armband bevat vaak een Bixie amulet. In Chinese tradities geloven velen dat Bixie een wezen is dat rijkdom aantrekt, verwerft en behoudt. Het is gebruikelijk om een ​​Bixie-armband te dragen als je overvloed en voorspoed wilt ervaren.

Met beide symbolen geassocieerd met geld, is de Black Obsidian Bixie Bracelet een krachtige bedel om rijkdom aan te trekken.

Maar afgezien van deze symbolen zijn er andere kristallen en feng shui-behandelingen die verschillende effecten op de drager inspireren. Je kunt feng shui-armbanden vinden voor gezondheid, rijkdom, liefde, bescherming en al het andere dat bij je intentie past!

Feng Shui zwarte obsidiaan armband beoordelingen

Nu weet je hoe een feng shui-armband de kwaliteit van leven helpt verbeteren. Dergelijke charmes werken echt en velen hebben de wonderen van de Chinese geluksarmband bewezen.

In deze sectie bekijken we enkele verhalen die vertellen over de effecten van de meest populaire feng shui-sieraden - zwarte obsidiaan Bixie-armband . Ontdek in verschillende reviews wat echte mensen zeggen over de krachten van dit mystieke juweeltje.

Voor Vanessa begon haar bedrijf een hoge vlucht te nemen toen ze het amulet begon te dragen.

feng shui zwarte obsidiaan rijkdom armband beoordelingen - Vanessa

Boyet deelde ook hoe de armband hem heeft geholpen met geldzaken. Hij is zo gezegend dat zijn portemonnee altijd vol is en dat hij nooit zonder geld komt te zitten!

feng shui zwarte obsidiaan rijkdom armband beoordelingen - Boyet

Ze voelde meteen iets anders voor Lorraine na het dragen van de armband.

feng shui zwarte obsidiaan rijkdom armband beoordelingen - Lotharingen

Afgezien van zijn welvarende energie, hebben anderen ook de beschermende vibes van de armband opgemerkt.

"Ik had me nog nooit zo goed gevoeld.

Vroeger voelde ik me altijd aangevallen door iemand die me echt haatte. Maar nu voel ik me op mijn gemak door deze beschermende armband.

Elke keer dat ik het Bixie-symbool heb aangeraakt, kan ik me voorstellen dat de energie door me heen stroomt. En daar zeg ik altijd "dankjewel" voor.

Tot nu toe is deze armband geweldig voor mij geweest. Ik hou er gewoon van." - Tiffany Smith

 

“Deze geluksbrenger brengt zoveel positiviteit.

Het ene moment probeerde ik het uit te doen en ik voelde zoveel negativiteit om me heen.

Als ik hem nog een keer draag, krijg ik veel goed nieuws. ” – Eloida San Juan

 

Velen hebben de veranderingen die de armband met zich meebrengt al gevoeld. Terwijl anderen zijn krachten nog moeten ervaren, behouden ze een positieve houding ten opzichte van de toegewijde.

feng shui zwarte obsidiaan rijkdom armband beoordelingen - Juan

feng shui zwarte obsidiaan rijkdom armband beoordelingen - Ivan

feng shui zwarte obsidiaan rijkdom armband beoordelingen - Jeanelyn

Wil je meer reviews lezen over onze feng shui armbanden? Vind ze hier !

 

De voordelen van een Feng Shui armband

De zwarte obsidiaan Bixie is slechts een van de vele feng shui-armbanden die er zijn.

Zoals hierboven vermeld, zijn deze Chinese armbanden er in vele vormen, waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde voordelen hebben voor degene die ze draagt.

 

1. Rijkdom aantrekken

Als u hulp nodig heeft om uw welvaartsgebied te verbeteren, kunnen feng shui-armbanden een goede optie zijn.

Het dragen van Chinese welvaartssymbolen zoals Bixie is tegenwoordig een trendy praktijk geworden vanwege hun vermeende geldaantrekkende krachten. Gecombineerd met kristallen voor rijkdom zoals zwarte obsidiaan en citrien, vormen feng shui-armbanden een krachtige rijkdombedel.

 

2. Bevorder genezing

Feng Shui-armbanden, met name kristallen armbanden, staan ​​ook bekend om hun helende krachten.

Kristallen worden al eeuwenlang gebruikt bij alternatieve geneeswijzen. Er wordt gezegd dat ze specifieke trillingen bevatten die ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn beïnvloeden. Edelstenen zoals jade bevatten een kalmerende energie die helpt bij het bevorderen van balans en harmonie in het lichaam.

Evenzo inspireren feng shui-symbolen zoals de lachende Boeddha en de heilige kalebas een genezend effect wanneer ze als sieraden worden gedragen.

3. Zorg voor bescherming

In traditionele Feng Shui worden beschermende symbolen zoals mantra's of een bagua-spiegel geplaatst om pech af te weren. Hetzelfde geldt voor de feng shui van het lichaam.

Maar in plaats van charmes op de voordeur te plaatsen, draag ze om jezelf te beschermen. Kristallen zoals hematiet en zwarte obsidiaan zijn goede voorbeelden van feng shui-armbanden met beschermende eigenschappen.

Of het nu is om jezelf te beschermen tegen negatieve energie, pech, financieel verlies of ziekte, een feng shui-armband heeft dat voordeel.

 

4. Verbeter liefde en relaties

Feng Shui-armbanden bevorderen ook gelukkige energie die liefde aantrekt en relaties versterkt.

Aangenomen wordt dat de genezende energie van deze charmes helpt bij persoonlijkheidsproblemen zoals een laag zelfbeeld en een gebroken hart. Wanneer deze problemen worden verholpen, schijnen je positieve eigenschappen helderder, waardoor je aantrekkelijker wordt voor andere mensen.

 

5. Vergroot carrière- en zakelijk succes

Sommige armbanden zijn ook ontworpen om te helpen bij de werkaspecten van je leven.

Feng Shui toepassen op je lichaamsenergie kan je geluk of succes brengen, of het nu in je carrière of in je bedrijf is. Het is een uitstekende remedie tegen stagnerende zaken of gebrek aan promotie op kantoor.

Het dragen van hangers die de waterenergie aantrekken, activeert bijvoorbeeld verborgen geluk, aangezien water de geldstroom en succes vertegenwoordigt.

LEES OOK: 10 Beste Feng Shui-armbanden voor 2021

 

3 manieren om je feng shui-armband te laten werken

Bij Tao Temple herinneren we mensen er altijd aan dat feng shui-armbanden alleen niet genoeg zijn om hun verlangens te vervullen.

Goede feng shui leert ons dat je hard moet werken om rijkdom en succes te bereiken, en zo'n armband dient alleen als een hulpmiddel om verlangens te manifesteren.

Om ervoor te zorgen dat uw zwarte obsidiaan werkt, moet u eraan denken om uw verlangens te geloven, te werken en te manifesteren, zodat de armband uw intenties kan ondersteunen.

 

Geloof in de armband

Draag je armband met een open geest en geloof dat het zal werken.

Net als bij elke feng shui-praktijk, moet je je houding aanpassen dat dingen goed zullen komen, zodat het universum kan reageren op je intenties.

 

Werk aan je dromen

Vertrouw niet alleen op de armband om al het werk te doen.

Goede feng shui gaat over het harde werk en de energie van het universum die je acties ondersteunt.

 

Maak je verlangens kenbaar

Zet je intenties goed en laat de armband je helpen je doelen te bereiken.

Als u van plan bent rijkdom aan te trekken, wees dan specifiek met wat u eigenlijk met u wilt laten gebeuren. Bijvoorbeeld een promotie op het werk of meer investeerders in uw bedrijf.

LEES OOK: Hoe draag je een Feng Shui-armband van zwart obsidiaan om je krachten te benutten?

 

Redenen waarom je feng shui-armband niet werkt

Je hebt niet de juiste armband gekozen

Nogmaals, verschillende armbanden inspireren verschillende effecten.

De armband van zwarte obsidiaan werkt bijvoorbeeld het beste wanneer u van plan bent rijkdom aan te trekken of bescherming te verwerven.

Als je liefde wilt aantrekken, draag dan een kristal of een Chinees symbool dat geassocieerd wordt met romantiek, zoals rozenkwarts of pioenrozen. Voor een goede gezondheid werkt een armband van jade of Wu Lou het beste.

Houd er rekening mee dat als uw intenties niet overeenkomen met uw feng shui-armband, dit een reden kan zijn dat het niet werkt.

Zorg er dus voor dat je intenties overeenkomen met de kenmerken van de armband voor het beste resultaat.

 

Je hebt de armband niet genoeg tijd gegeven

Sommigen dragen de armband en voelen meteen de krachten ervan. Anderen moeten misschien meer tijd besteden aan het afstemmen op zijn energie om het te laten werken.

Heb geduld.

Laat het universum zijn gang gaan en vind jou. Feng Shui-armbanden, vooral die gemaakt met kristallen, hebben tijd nodig om de band tussen de hanger en de drager te verdiepen.

Hoe dieper de band, hoe effectiever ze worden.

Dus blijf de armband dragen en geef het een kans. Hier komt het geloof om de hoek kijken.

 

Je vertrouwt er te veel op

Vertrouw je armband niet met alles.

Terwijl je tijd doorbrengt met je geluksbrenger, moet je ervoor zorgen dat je de nodige acties onderneemt om je verlangens waar te maken.

Je armband zal niet zomaar op magische wijze brengen wat je wilt. Je moet er ook hard voor werken.

Net als bij mantra's, affirmaties, intenties en magie, is je armband slechts een hulpmiddel om je verlangens te manifesteren.

Om het vorm te geven, moet je erin geloven en hard werken om je dromen waar te maken.

Alleen dan zal de Feng Shui Charm je ondersteunen bij het realiseren van je dromen.

 

Aan welke hand moet je je feng shui-armband dragen?

Draag je armband meestal aan je linkerhand .

In de Chinese cultuur is er een gezegde dat de linkerhand voor binnenkomst is en de rechterhand voor uitgang.

Dit betekent dat de chi het lichaam binnenkomt via de linkerhand.

De enige uitzondering is als je een armband van zwart obsidiaan draagt.

U kunt uw zwarte obsidiaan armband aan uw linker- of rechterhand dragen . Draag het aan de linkerkant om rijkdom aan te trekken. Draag het aan de rechterkant voor bescherming.

Als je de armband op de juiste manier draagt, vergroot je de kans dat hij zijn werk doet.

Tot slot: zijn feng shui-armbanden echt?

Ja, feng shui-armbanden zijn echt! De feng shui zwarte obsidiaan armbandrecensies kunnen daarvoor instaan.

Of ze werken of niet, is echter geheel aan jou.

Zorg ervoor dat je je dromen gelooft, werkt en manifesteert, zodat je armbanden je intenties ondersteunen.

Volg dan de Feng Shui-armbandregels om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je geluksbrengers haalt.

Als je dat doet, zullen je feng shui-armbanden waarschijnlijk hun magie werken.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.