De beste feng shui-armbanden voor 2023

Wil je je geluk vergroten in 2023?

Feng Shui-experts adviseren dat je de goede energieën in je lichaam en je omgeving activeert voor meer geluk. Maar hoe kun je dat doen?

Door feng shui-armbanden te dragen.

Feng Shui-armbanden , ook wel Chinese geluksarmbanden genoemd, zijn krachtige energieboosters die positieve veranderingen in je leven kunnen brengen.

In deze gids leer je wat de beste feng shui-armbanden zijn om te dragen om je geluk in rijkdom, gezondheid, carrière en liefde te verbeteren!

Wat zijn feng shui-armbanden?

Betekenis van Feng Shui-armbanden . Feng Shui-armbanden zijn ontworpen om de goede energie of chi in en om je heen te versterken. Door de chi te verbeteren, helpt het de gua- of feng shui-gebieden van het menselijk leven.

Er zijn verschillende armbanden die verschillende vormen van energie brengen. Ze kunnen kristallen, Chinese karakters of andere gunstige symbolen bezitten. Elke armband is ontworpen om specifieke energieën aan te trekken om het geluk in verschillende aspecten van je leven te vergroten.

Hieronder hebben we de beste feng shui-armbanden vermeld om de gua te activeren, zodat je intenties kunnen worden gemanifesteerd.

Wat maakt de beste Feng Shui-armband?

De beste feng shui-armband sluit aan op het type energie dat je wilt aantrekken.

Als u bijvoorbeeld rijkdom wilt aantrekken, moet het het Chinese karakter voor rijkdom of kristallen hebben waarvan wordt gezegd dat ze geld opleveren.

Zoals hierboven besproken, zou elke Chinese geluksarmband verschillende soorten energie aantrekken. De beste zijn degenen die rechtstreeks op uw specifieke intentie gericht zijn.

De beste Feng Shui-armbanden voor gezondheid, rijkdom, liefde en meer voor 2023

De lijst bevat zorgvuldig geselecteerde geluksarmbandjes die bedoeld zijn om je dit jaar verschillende soorten energie te brengen. Of je nu op zoek bent naar een feng shui-armband voor gezondheid, rijkdom, liefde of een ander aspect van je leven, je bent hier aan het juiste adres.

 • Jade Wu Lou-armband - Beste Feng Shui-armband voor gezondheid
 • Bixie-armband van zwart obsidiaan - Beste Feng Shui-armband voor welvaart
 • Armband met rood koord - Beste Feng Shui-armband voor geluk
 • Rozenkwarts armband - Beste Feng Shui-armband voor de liefde
 • Drievoudige beschermingsarmband - Beste Feng Shui-armband voor bescherming
 • Amethist armband - Beste feng shui-armband voor familie
 • Citrien armband - Beste Feng Shui-armband voor professioneel succes
 • Rode granaatarmband - Beste feng shui-armband voor roem en reputatie
 • Boeddha-armband - Beste Feng Shui-armband voor kennis
 • Tiger Eye Bracelet - Beste feng shui-armband voor creativiteit
 • Gebedskralen - Beste Feng Shui-armband voor ondersteuning en reizen

  Jade Wu Lou-armband - Beste Feng Shui-armband voor gezondheid

  Jade Wu Lou-armband - Beste Feng Shui-armband voor gezondheid

  In de Chinese cultuur wordt de Wu Lou of Heilige Pompoen gebruikt om de "ziektester" tegen te gaan die ziekte en letsel bij mensen kan veroorzaken. Wat deze Jade Wu Lou-armband zo bijzonder maakt, is het feit dat hij is gemaakt van echte jade, die wordt beschouwd als een symbool van gezondheid en een lang leven.

  Waarom de energie van je gezondheid activeren: Als je de energie van je gezondheid activeert, zal je leven evenwichtiger en minder stressvol zijn. U heeft minder last van ziektes en blessures en deze gaan sneller over .

  Gezond zijn is de eerste stap naar het verbeteren van andere gebieden van je leven, zoals carrière, relaties en rijkdom. Om de energie van je gezondheid te activeren, kun je ook een van de volgende armbanden dragen.

  Bekijk ook de andere Chinese armbanden voor gezondheid:

  feng shui-armbanden voor de gezondheid

  • armband van jade. De kalmerende energie van jade helpt de geest, het lichaam en de ziel te kalmeren. Volgens het Chinese geloof geven ouders hun kinderen armbanden van jade om hen te beschermen tegen negatieve energie en zo hun gezondheid te versterken.
  • Medicinale Boeddha armband . Een symbool van een lang leven en gezondheid. De kracht van de Boeddha zou ziekten en verwondingen genezen.
  • Armband van helder kwarts. Bekend als de "meester-genezer", wordt aangenomen dat dit kristal reinigende energie uitstraalt. Velen gebruiken het om fysieke, emotionele en spirituele aandoeningen te verlichten.

  Bixie-armband van zwart obsidiaan - Beste Feng Shui-armband voor welvaart

  Zwarte Obsidain Bixie-armband - Beste Feng Shui-armband voor rijkdom

  De combinatie van zwarte obsidiaan en Bixie, de "geluksstier", maakt het een krachtige talisman voor rijkdom en welvaart. Als je in 2023 meer geluk wilt hebben met geld, dan is de Black Obsidian Bixie Bracelet het beste voor jou.

  Waarom uw energie van welvaart activeren: activeer de energie van welvaart op alle gebieden van uw leven. Het geld zal veel beter stromen en je hebt meer opties .

  Welvaart wordt geassocieerd met het element water. Het dragen van zwarte kristallen zal je helpen de geldstroom in je leven te verbeteren. Je kunt dit ook een boost geven met onderstaande symbolen.

  Bekijk de andere Chinese armbanden voor welvaart:

  feng shui-armbanden voor rijkdom

  • Armband met oude Chinese munten. Het dragen van deze symbolen zal je helpen geluk aan te trekken, waardoor je rijkdom en bescherming krijgt.
  • citrien armband. Citrien staat bekend als de Steen van Manifestatie en wordt gebruikt om de energieën van je intenties op het gebied van welvaart te versterken.
  • Groene jade armband. Groen is de kleur van geld, dus volgens het Chinese geloof helpt het dragen van jade om rijkdom aan te trekken.

  Armband met rood koord - Beste Feng Shui-armband voor geluk

  Armband met rood koord - Beste Feng Shui-armband voor geluk

  In Feng Shui is rood de kleur van het leven. Velen dragen rood om geluk aan te trekken. Om deze reden is deze Red String Bracelet een krachtige Chinese armband voor geluk.

  Waarom uw geluksenergie activeren: Geluk aan uw zijde kan veel goede dingen in uw leven brengen. Het creëert meer mogelijkheden voor jou, wat het een speciaal onderdeel maakt van hoe je in deze wereld wilt leven.

  Er zijn verschillende talismannen die geluk aantrekken. Dit zijn de favorieten uit onze winkel.

  Bekijk de andere Chinese armbanden voor geluk:

  feng shui-armbanden voor geluk

  Rozenkwarts armband - Beste Feng Shui-armband voor de liefde

  Rozenkwarts armband - Beste Feng Shui-armband voor de liefde

  In de kristalwereld wordt Rozenkwarts beschouwd als de ultieme steen voor het aantrekken van onvoorwaardelijke liefde. Velen dragen deze steen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Wie op zoek is naar een nieuwe of sterkere relatie in de komende jaren, moet een armband van rozenkwarts proberen.

  Waarom je liefdesenergie activeren: Of je nu op zoek bent naar een nieuwe romance of een bestaande relatie wilt verstevigen, je moet je liefdesenergie activeren. Hierdoor kun je meer van jezelf gaan houden .

  Het toevoegen van de kleuren roze en rood aan je accessoires zal de energie van liefde in je leven versterken. Alle symbolen in paren zullen je ook helpen op je liefdes- en relatiegebied.

  Bekijk ook de andere Chinese armbanden voor de liefde:

  feng shui armbanden voor de liefde

  • Draak en Phoenix armbanden. In feng shui worden dingen in paren beschouwd als krachtige activatoren van romantische energie. Als het gaat om de ultieme combinatie, scoort de combinatie van draak en feniks hoog.
  • Hartvormige armbanden . Harten worden niet alleen beschouwd als een symbool van liefde in Feng Shui, maar in veel concepten en overtuigingen over de hele wereld.

  Drievoudige beschermingsarmband - Beste Feng Shui-armband voor bescherming

  Drievoudige beschermingsarmband - Beste Feng Shui-armband voor bescherming

  Door de drie krachtigste beschermingsstenen te combineren, geeft de drievoudige beschermingsarmband je de ultieme bescherming tegen negatieve energieën. Velen dragen deze armband om zichzelf te beschermen tegen ongeluk, ziekte en schade.

  Waarom uw beschermingsenergie activeren: Als u ongewenste energieën blijft aantrekken, kan dit leiden tot ongeluk. Het kan veel aspecten van uw leven beïnvloeden, zoals uw financiën, gezondheid en relaties. Activeer je bescherming Gua, waardoor je vrij van negativiteit kunt leven.

  Het beschermen van uw energie is erg belangrijk. Als je op zoek bent naar nog meer talismannen om je spirituele verdediging te versterken, hebben we er nog een paar voor je verzameld.

  Bekijk de andere Chinese armbanden voor bescherming:

  feng shui-armbanden voor bescherming

  Amethist armband - Beste Feng Shui-armband voor familie

  Amethist armband - Beste Feng Shui-armband voor familie

  Amethist staat bekend om zijn kalmerende energie die negativiteit kan transmuteren. Dit bevordert de vrede en harmonie tussen gezinsleden. Daarom kan het dragen van een armband van amethist een meer begripvolle en liefdevolle omgeving in uw huis creëren.

  Waarom uw gezinsenergie activeren: geactiveerde gezinsenergie is de sleutel tot geluk in uw eigen huis. Wanneer geactiveerd, kunnen gezinsleden beter met elkaar overweg . Ze zijn over het algemeen ook gezond en gelukkig . Bovendien ben je omringd door vrienden die zich als familie voelen .

  Het element van de Gua-familie is hout, dus het dragen van plantenkleuren en natuurlijke materialen zal dit gebied van het leven versterken.

  Bekijk de andere Chinese armbanden voor familie:

  feng shui armbanden voor familie

  • Levensboom armband. De levensboom staat symbool voor verbondenheid en eenheid. Er wordt gezegd dat het dragen van dit symbool eenheid en harmonie in het gezin bevordert.
  • Rozenkwarts armband. Een steen die alle vormen van liefde aanmoedigt, ook familieliefde

  Citrien armband - Beste Feng Shui-armband voor carrière

  Citrien armband - Beste Feng Shui-armband voor carrièresucces

  Citrien wordt beschouwd als een steen van manifestatie en succes. De gele kleur symboliseert succes, winst en welvaart. Mensen die hun carrière willen verbeteren, moeten een citrienarmband dragen.

  Waarom uw carrière-energie activeren: het verbeteren van dit gebied van het leven is een snelle en gemakkelijke manier om uw carrière vooruit te helpen . U zult meer klanten voor uw bedrijf vinden . Of als u met pensioen bent, helpt het u uw algemene doel in het leven te vervullen .

  Net als bij Wealth Gua helpt het dragen van zwarte accessoires het Career Gua-element te versterken. Het metalen element vormt ook een aanvulling op dit aspect van je leven, net als vrij vloeiende vormen.

  Bekijk de andere Chinese armbanden voor carrières:

  feng shui-armbanden voor carrière

  Rode granaatarmband - Beste Feng Shui-armband voor roem

  Rode granaatarmband - Beste Feng Shui-armband voor roem en reputatie

  Van deze steen wordt gezegd dat hij passie aanwakkert, zodat je ook erkenning kunt krijgen. Het dragen van de rode granaatarmband kan je roem, meer invloed en een positieve reputatie opleveren.

  Waarom uw roemenergie activeren: roem is niet alleen voor beroemdheden en bekende persoonlijkheden. Als je meer erkenning op het werk wilt of dat mensen je aardig vinden, is het tijd om deze gua te activeren. Wanneer uw Glory Gua is geactiveerd, kunt u uw doelen gemakkelijker bereiken.

  Vuur is het element van glorie, vertegenwoordigd door de kleuren rood, oranje en roze. In deze kleuren kun je kristallen armbanden dragen. Puntige symbolen of houten voorwerpen helpen ook om de energie van glorie te activeren.

  Bekijk de andere Chinese armbanden voor glorie:

  Feng Shui-armbanden voor roem en erkenning

  • draken armband. De Chinese draak is een bekend wezen. In Feng Shui wordt gezegd dat het dragen van afbeeldingen van bepaalde mensen of dieren je Glory Gua vergroot.
  • Yak bot armband. Van accessoires gemaakt van deze dieren wordt gezegd dat ze de energie van glorie aantrekken.
  • Ster talisman armband. Een puntige vorm laat je ster helderder schijnen.

  Boeddha-armband - Beste Feng Shui-armband voor kennis

  Boeddha Hoofd Armband - Beste Feng Shui Armband voor Kennis

  Boeddha staat voor innerlijke rust, harmonie en geluk. Veel mensen dragen de Boeddha-armband om de wijsheid van de verlichte op te roepen. Als je deze kwaliteiten in je leven wilt aantrekken, dan zal het dragen van dit symbool je daarbij helpen.

  Waarom uw kennisenergie activeren: Als u een student in uw gezin heeft, kan het stimuleren van hun kennisenergie helpen bij hun studie . Maar het activeren van deze Gua is niet alleen voor studenten. Ook degenen die nieuwe vaardigheden willen leren of een helder hoofd nodig hebben, zullen baat hebben bij het activeren van hun Feng Shui-wijsheid.

  Bergen vertegenwoordigen de Gua om te leren. Het dragen van aardse kleuren zoals zwart, blauw of groen helpt de energie van kennis te vergroten. Feng Shui-experts raden ook aan om het symbool van wijze mensen te dragen om de energie van wijsheid om je heen te vergroten.

  Bekijk de andere Chinese armbanden voor kennis:

  feng shui-armbanden voor wijsheid

  • Mantra armband. Elk type tekst dat op een armband is gegraveerd, zoals gebeden en motiverende citaten, helpt de kennisenergie te vergroten.
  • lotus armband. Prachtig bloeiend in modderige wateren, wordt de lotusbloem al lang beschouwd als een symbool van wijsheid. Ze staat voor onbewolkte kennis te midden van de meningen van de wereld.
  • Rocailles armband. Van sommige rocailles wordt gezegd dat ze meditatie en helderheid van geest verbeteren.

   Tiger Eye Bracelet - Beste feng shui-armband voor creativiteit

   Tijgeroogarmband - Beste Feng Shui-armband voor creativiteit

   Het tijgeroog is een echte aanrader voor iedereen die zijn creativiteit wil vergroten. Als je het gevoel hebt vast te zitten in een bepaald gebied van je leven, zal het dragen van de tijgeroogarmband je helpen nieuwe en frisse ideeën op te doen.

   Waarom uw creatieve energie activeren: deze gua helpt u bij het vinden van innovatieve oplossingen voor elk probleem . Als u een bedrijf start of uw creatieve vaardigheden moet ontwikkelen, is het tijd om deze energie te activeren.

   Om deze gua te activeren, moet je witte en pastelkleurige accessoires dragen. Ook metalen voorwerpen of kristallen ondersteunen dit aspect van het leven.

   Bekijk de andere Chinese armbanden voor creativiteit :

   Feng Shui-armbanden voor kinderen en creativiteit

   Gebedskralen - Beste Feng Shui-armband voor ondersteuning en reizen

   Gebedskralen - Beste Feng Shui-armband voor behulpzame mensen en reizen

   Men gelooft dat spirituele of devotionele voorwerpen zoals deze armband met gebedskralen helpende mensen naar je leven trekken. Er wordt gezegd dat het energie uit de hogere rijken vertegenwoordigt die naar beneden zal komen om je te helpen in elke moeilijke situatie.

   Waarom uw ondersteuningsenergie activeren: Als u deze energie activeert, zult u meer mensen vinden die u kunnen helpen . U wordt omringd door vriendelijke mensen die uw leven gemakkelijker maken. Beslissingen worden in uw voordeel genomen , of het nu gaat om een ​​baanaanbieding, een promotie of de verkoop van onroerend goed. Het activeren van deze Gua maakt reizen ook gemakkelijk en probleemloos .

   Het dragen van spirituele of devotionele items helpt de energie van deze gua te verhogen. Alles wat wit, zwart of grijs is, evenals voorwerpen van metaal, bevorderen ook spiritualiteit en geluk tijdens het reizen.

   Bekijk de andere Chinese armbanden voor ondersteuning:

   Feng Shui Baraceless voor behulpzame mensen en reizen

   • metalen armband. Metaal is het element dat wordt geassocieerd met de behulpzame en reizende Gua. Het toevoegen van metaal aan je accessoires zal zijn energie een boost geven.
   • Zwart en witte armbanden. Wees veilig wanneer u op afstand reist.

    Je feng shui-armband kiezen

    Er zijn verschillende feng shui-armbanden om te dragen in 2023.

    Maar onthoud altijd: "De beste armband is degene die past bij uw intenties."

    Neem bij het kiezen van een feng shui-armband de tijd om uw diepste verlangens te identificeren.

    En zoek dan een armband die precies past bij deze intentie!


    Hinterlassen Sie einen Kommentar

    Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.