Alles wat u moet weten over orgon-energie

Heb je je ooit onstabiel gevoeld, maar kon je niet zeggen waarom? U kunt dit irritante gevoel ervaren door een gebrek aan een energiebron.

Chi is een belangrijke energie die elk levend wezen bezit. Ook geassocieerd met Chi, kan deze levenskracht-energie worden geoogst. Als het goed wordt gedaan, kan het de kwaliteit van uw leven verbeteren.

In dit artikel leggen we deze natuurlijke vorm van energie uit. Een krachtbron die wordt vereerd als de basis van alle genezing die de mensheid nodig heeft.


Geschiedenis van orgone-energie

Eind jaren dertig ontdekte psycholoog Wilhelm Reich orgon-energie. Volgens zijn onderzoek kunnen traumatische gebeurtenissen de energiestroom in je lichaam onderbreken. Daarom kan een blokkade in je systeem ervoor zorgen dat je er zowel fysiek als mentaal onder lijdt.

Orgone Energy was zijn antwoord om dit probleem op te lossen. Hij heeft ontdekt dat orgon-energie en de manipulatie ervan verschillende aandoeningen kunnen behandelen. Niet alleen fysieke pijn uit menselijke ervaring, maar iets veel groters.

Zijn studies zeiden dat de wereld vol lijden is. Zozeer zelfs dat de negatieve uitstraling die het creëert iedereen kan treffen. Hij heeft zijn tijd besteed aan het uitvinden van iets dat deze energie kan kanaliseren. Om de schadelijke energieën om te zetten in iets waar we allemaal van kunnen profiteren.

Wat is orgon-energie

Orgon is een natuurlijke vorm van energie. Het is onzichtbaar voor het menselijk oog, maar helpt dan om lichaam en geest in balans te brengen.

Alle levende wezens en levenloze objecten zijn gevuld met orgon-energie. Hoewel orgon-energie iets is dat mensen niet kunnen zien, beweren theorieën dat het als bloed door ons heen stroomt. Het is een levensenergie die onzichtbaar maar universeel is.

Het zit in alles en iedereen op aarde. En je kunt orgon-energie voor veel dingen gebruiken met behulp van verschillende gereedschappen en stenen. Door het elektromagnetische veld (EMV) om u heen te verminderen, kan positieve orgon-energie uw dagelijks leven verbeteren. Het vermogen om negatieve energie af te weren, kan helpen bij uw algehele welzijn.

Hoe orgon-energie werkt

Tijdens zijn onderzoek documenteerde Reich dat kankercellen die dicht bij orgon-energie staan, uitsterven. Als gevolg hiervan testte hij in zijn studies de hypothese dat orgon een remedie kan zijn voor alle ziekten. Niet alleen lichamelijke klachten, maar ook die van de geest.

Volgens zijn bevindingen kan trauma ervoor zorgen dat energie wordt geblokkeerd en door het lichaam wordt opgenomen. Vooral in spieren, waardoor spanning ontstaat.

Hij noemde dit proces "pantsering". De opgeslagen energie zou dan worden omgezet in wat Reich dodelijke orgon-energie had genoemd. Een onbehandelde dodelijke orgonekracht kan veel conflicten en negatieve energieën veroorzaken.

Stel je ter illustratie een staande vijver voor versus een stromend water. De ene leidt naar een onbewoonbare omgeving. In de ander bloeit het leven en wordt het aangemoedigd om te bloeien.

Waarom orgon-energie belangrijk is

Dodelijke orgon-energie kan leiden tot fysieke achteruitgang van de mens. De schade die dit veroorzaakt kan onvoorstelbaar worden. Er worden onderzoeken uitgevoerd om het verband met ecologische stress te onderbouwen.

We leven in een technologisch geavanceerde samenleving. Overal zijn computers, satellieten en mobiele telefoons. Al deze technologieën produceren EMV's. En langdurige blootstelling hieraan kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van sommigen.

Van orgone-energie wordt gezegd dat het obstakels wegneemt, waardoor het leven weer vrij kan stromen. Als u deze niet gebruikt, kan dit onze chakra's schaden omdat ze geblokkeerd raken.

Geblokkeerde chakra's voorkomen dat we ons volledige potentieel bereiken. Positieve orgon-energie kan helpen de chakra's open te houden. Hierdoor kan goede energie circuleren en worden blokkades opgeheven.

Positieve Orgone-energievoordelen

Orgone kan, mits correct gebruikt, helpen bij onze groei, genezing en koestering. Enkele voordelen van orgon-energie zijn:

 • Verbeterd uithoudingsvermogen
 • Grotere ruimte voor verbeelding
 • Betere slaapkwaliteit
 • Lagere gevoeligheid voor EMF en stress
 • De zin in seks wordt vergroot
 • Revitaliseert fysieke energie
 • Vermindert angst
 • stemmingsverbeteraar
 • Bevordert het welzijn van planten
 • Revitaliseert fysieke energie
 • verdrijft negatieve energie
 • Bevordert spirituele groei
 • behoud van emotionele stabiliteit

Hoe orgon-energie op te wekken

In het verleden werd orgon kunstmatig geproduceerd door orgonaccumulatoren. Velen gebruiken ze om de schadelijke energie tegen te gaan die wordt gegenereerd door elektronische apparaten of EMF-bronnen.

Gelukkig hebben we nu orgonite . Het is een kristal dat de belangrijke orgon-energie kan opvangen. Kwartskristallen en metaalvijlsel worden gecombineerd met hars om deze te creëren. Deze verbinding heeft het vermogen om schadelijke orgon-energie om te zetten in iets beters.

orgoniet - orgongenerator

Orgonite-hulpmiddelen kunnen u helpen zich te concentreren op zowel zelfzorg als EMF-reiniging. Behalve dat het helpt bij een goede nachtrust, kan de levendige energie van orgonite je huis reinigen. Het kan worden gebruikt als waterontgifter en bevordert zo de groei van tuinen en planten.

Onze eigen gezondheid kan gedijen in deze nieuwe omgeving gecreëerd door de kracht van orgonite. Deze remedies zullen je helpen om je gelukkiger te voelen en meer energie te hebben wanneer je het nodig hebt.

Om hun kracht te vergroten, bevatten moderne orgonite-gereedschappen helende kristallen. Heilige Geometrie wordt ook overwogen om zijn capaciteiten te vergroten.

Een amethist orgonite piramide is een prachtig voorbeeld waar alle drie de componenten met elkaar verbonden zijn. Een eerbetoon aan de Egyptische voorouders die orgon-energie gebruikten lang voordat het zijn huidige naam kreeg.

Hoe je orgon-stukjes schoon te maken

Gereedschappen van orgonite hebben een lange levensduur. Om het goed te laten werken, moet u er regelmatig voor zorgen.

U dient uw orgonite regelmatig schoon te maken met kristalreiniger. Zoutrituelen, klankgenezing en wierook zijn enkele die je kunt gebruiken. Je kunt ook meditatie gebruiken om het op te laden met je orgon-energie.

Eindelijk

Orgone is de energie die inherent is aan alle levende wezens op deze planeet. Het is jouw levenskracht.

Deze kracht is een concept dat zijn wortels heeft in de westerse geneeskunde. Maar sindsdien is het een belangrijke energie geworden voor de menselijke levenskwaliteit.

Wat denk je van de wondere wereld van orgonite en orgon-energie? Deel uw mening in de opmerkingen.


Gerelateerde berichten:

Wat is orgonite: belang, voordelen en toepassingen

Hoe een Orgonite/Orgone-piramide te gebruiken om het leven te verbeteren

Hoe echte orgonite-piramides te onderscheiden van nep-piramides


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.