8 Gunstige symbolen om romantiek te stimuleren

8 Gunstige symbolen om romantiek te stimuleren

In ons vorige bericht heb je geleerd hoe je feng shui-symbolen kunt gebruiken voor rijkdom en welvaart . Dit is het moment om meer gunstige symbolen te leren om de romantiek een boost te geven.

Of je nu banden wilt verbeteren of relaties wilt herstellen, er zijn elementen die je kunnen helpen dit te bereiken.

oneindigheid

8 Gunstige Symbolen - Oneindigheid

Sinds de oudheid wordt het oneindigheidssymbool geassocieerd met eeuwige liefde. Het woord oneindigheid komt van het Latijnse woord "infinitas" wat "onbeperkt" betekent. Velen geloofden dat het grenzeloze liefde voor iemand vertegenwoordigde.

In het oude Tibet en India belichaamt het oneindigheidssymbool perfectie en dualiteit. Velen zien het als de eenheid tussen man en vrouw, die twee tegengestelde krachten vertegenwoordigt die één worden. Dit maakt het oneindigheidsteken het perfecte symbool van eeuwige liefde.

Maar het gaat niet alleen om eeuwige liefde. Het oneindigheidsteken belichaamt ook de grenzeloze mogelijkheden die liefde met zich meebrengt.

Klik op de afbeelding om het bijbehorende product te zien:

8 Gunstige Symbolen - Infinity Armband

Yin en yang

8 gunstige symbolen - Yin en Yang

Net als oneindigheid is dit symbool ook een uitstekende weergave van de uiteindelijke verbintenis tussen een man en een vrouw.

In feng shui geeft het teken yin en yang de complementaire aard van mannelijke en vrouwelijke eenheid weer. De yin vertegenwoordigt de vrouwelijke chi-energie terwijl de yang de mannelijke chi-energie symboliseert.

Het balanceren van deze tegengestelde energieën leidt tot een harmonieuze relatie tussen de paren. Het yin en yang symbool belichaamt de balans en harmonie die je nodig hebt om stabiliteit in relaties te behouden.

Klik op de afbeeldingen om de bijbehorende producten te zien:

8 Gunstige Symbolen - Zwarte Obsidiaan Yin en Yang Positiviteitsketting 8 Gunstige Symbolen - Magnetische Yin Yang Balancing Armband 8 Gunstige Symbolen - Yin Yang Balancing Armband 8 Gunstige Symbolen - Yin Yang Ring 8 Gunstige Symbolen - Yin Yang Positiviteitsring

draak en feniks

8 Gunstige Symbolen - Draak en Feniks

De Chinese cultuur beschouwt de draak en de feniks als een perfect stel. Daarom wordt dit paar in Feng Shui beschouwd als een groot symbool van eeuwige liefde.

De draak behoort tot de yang of mannelijke energie. Hij belichaamt kracht, kracht en autoriteit. De feniks behoort tot de yin of vrouwelijke energie. Er wordt gezegd dat het glorie, kansen en hoop brengt.

Wanneer ze samen worden gebruikt als een gunstig symbool, nodigen de draak en de feniks uit tot huwelijksgeluk. Het paar brengt de balans en eenheid van de yin- en yang-energieën naar voren. Deze verbintenis creëert een harmonieuze omgeving die liefde en relatiegeluk voedt.

Klik op de afbeeldingen om de bijbehorende producten te zien:

8 Gunstige Symbolen - Obsidian Dragon en Opal Phoenix Ketting 8 Gunstige Symbolen - Zilveren Draak Phoenix Koppelring 8 Gunstige Symbolen - Koppel Fortune Dragon & Phoenix Ring 8 Gunstige Symbolen - Rainbow Obsidian Dragon & Phoenix armbandenset

Heilige olifant

8 Gunstige Symbolen - Heilige Olifant

Al duizenden jaren staat de olifant symbool voor kracht, wijsheid en geluk. Maar dit dier staat ook voor loyaliteit.

Olifanten zijn sociale wezens. Ze tonen grote liefde en genegenheid voor elkaar. Deze houding maakt ze tot een symbool van liefde en trouw tussen een paar.

In feng shui zijn ineengestrengelde boomstammen een geweldig teken van vriendschap en liefde. Olifanten brengen ook de energie van vruchtbaarheid naar hun drager. Er wordt aangenomen dat het nachtelijk strelen van de romp paren met één kind zegent.

Klik op de afbeeldingen om de bijbehorende producten te zien:

8 Gunstige Symbolen - Obsidiaan Olifant Hanger Ketting 8 Gunstige Symbolen - Donkere Olifantenring 8 Gunstige Symbolen - Olifantenring met stenen bezaaid

Nefriet Jade

8 Gunstige Symbolen - Nefriet Jade

Nefriet jade, ook wel de "steen van trouw" genoemd, vertegenwoordigt disfunctionele relaties. Deze edelsteen werkt samen met het hartchakra om mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen.

Het hartchakra is verantwoordelijk voor het reguleren van onze interactie met de buitenwereld. Als het uit balans is, kun je je gecontroleerd of gedomineerd voelen in een relatie. Dit maakt je kritisch over de tekortkomingen van je partner. Nefriet Jade helpt dit chakra weer in balans te brengen.

Nephrite Jade bezit ook loyaliteitsbevorderende eigenschappen. Het voorkomt dat de ogen van je partner en die van jezelf afdwalen. Het draagt ​​ook bij aan het onvermogen van liefdesrivalen om een ​​van jullie te verleiden.

Klik op de afbeelding om het bijbehorende product te zien:

8 Gunstige Symbolen - Jade Lucky Hanger Ketting

granaat

8 Gunstige Symbolen - Granaat

Granaat is een edelsteen die geassocieerd wordt met de eeuwigheid. Dit komt omdat dit kristal een gelijkenis vertoont met de granaatappel. In feite is de naam afgeleid van het Latijnse woord "garanatus", wat "zaadachtig" betekent, vergelijkbaar met de vrucht in kwestie.

In de Griekse mythologie wordt de granaatappel een liefdesgeschenk van Hades aan Persephone genoemd. De vrucht symboliseert daarmee fysieke liefde en de relatie tussen koppels.

Van granaat wordt ook aangenomen dat het koppels helpt om de passie in een relatie te vergroten. Er wordt ook gezegd dat deze steen de intieme band tussen partners doet herleven.

Klik op de afbeeldingen om het bijbehorende product te zien:

8 Gunstige Symbolen - Armband van natuurlijk granaatkristal

regenboog obsidiaan

8 Gunstige Symbolen - Regenboog Obsidiaan

Ook wel de "steen van plezier" genoemd, wordt aangenomen dat regenboogobsidiaan de vreugde en voldoening in je leven vergroot.

Door deze steen te dragen kun je de grondoorzaken van angsten en emotionele trauma's vinden. Hierdoor kun je banden met oude liefde verbreken en je hart bevrijden van de pijn die met het verleden gepaard gaat.

De steen helpt je ook om je ware spirituele aard te herkennen. Het is een beschermende steen die negatieve, op jezelf gerichte gedachten oplost. Zulk negatief denken kan relaties beschadigen.

Op deze manier zou regenboogobsidiaan liefde, vreugde en licht in je leven brengen.

Klik op de afbeeldingen om de bijbehorende producten te zien:

8 Gunstige Symbolen - Natuurlijke Regenboog Obsidiaan Kristallen Armband 8 Gunstige Symbolen - Regenboog Obsidiaan Draak & Phoenix Armband

Amazoniet

8 Gunstige Symbolen - Amazoniet

Amazoniet is een steen die wordt gebruikt om een ​​bestaande relatie te ontsteken of te herstellen. Deze steen wordt geassocieerd met het hartchakra, dat emotionele energie in evenwicht houdt.

Dit kalmerende kristal bevat krachtige energie. Er wordt aangenomen dat deze energie de negatieve stemmingen van andere mensen afstoot. Hierdoor kun je kalmeren in tijden van conflict en beide kanten van het probleem zien.

Met deze steen weet je de juiste woorden te vinden, zeker als je voor delicate zaken staat. Hierdoor kun je jezelf in vrede en liefde uiten.

Klik op de afbeelding om het bijbehorende product te zien:

8 Gunstige Symbolen - Amazoniet Lotus Mala Kralen

Moge je met behulp van deze gunstige symbolen een zalige en duurzame relatie hebben!

8 gunstige symbolen


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.