7 tekenen dat je beschermengel je wil bereiken

Beschermengelen zijn spirituele wezens die bij je zijn vanaf de dag dat je geboren bent. Ze zijn hier om u te begeleiden en voor u en uw beslissingen te zorgen.

Als goddelijke wezens gebruiken ze normaal gesproken geen menselijke taal om met mensen te communiceren. In plaats daarvan geloven velen dat ze hun eigen manieren hebben om met ons te communiceren.

In dit bericht zullen we enkele manieren bespreken die je beschermengel mogelijk heeft gebruikt om een ​​bericht aan je over te brengen.


Wat zijn de tekenen dat je beschermengel je wil bereiken?

Onze engelen communiceren regelmatig met ons. Ze verbinden zich vaak op subtiele manieren met ons, door kleine dingen die we in het dagelijks leven tegenkomen.

In de drukte van het dagelijks leven kan het voor ons moeilijk zijn om ze te herkennen. Daarom blijven de engelen ons dezelfde berichten sturen, in de hoop ons te leiden.

Zonder verbale communicatie brengen ze een telepathische verbinding met je tot stand, waarbij ze je innerlijke stem en zintuigen gebruiken om je te helpen. Omdat je beschermengel je zo goed kent, hebben ze de neiging om een ​​vertrouwde communicatiestijl te gebruiken om een ​​boodschap aan je over te brengen.

Terwijl je engel met je communiceert, is het belangrijk dat je aanwezig blijft en je afleidende gedachten achter je laat. Dit maakt het veel gemakkelijker om een ​​direct gesprek met je beschermengel tot stand te brengen.

Hieronder hebben we enkele manieren opgesomd waarop je beschermengel je zou kunnen proberen te bereiken.


1. Engelennummers

Als je steeds dezelfde cijfers op rare plaatsen ziet, is dat waarschijnlijk geen toeval. Mogelijk communiceert de kosmos met u via engelennummers.

Drie of vier herhalende cijfers, zoals B. 222 of 11:11, kan voorkomen in deze mysterieuze cijfers. Ze kunnen ook verschijnen in patronen zoals 5656 of 789, wat kan worden opgevat als goddelijke tussenkomst van het universum. Veel mensen geloven dat ze een kaart zijn die is ontworpen om ons de weg door het leven te wijzen.

LEES OOK: Wat zijn engelnummers en de betekenis ervan?


2. Verandering in kamertemperatuur

Is het je wel eens overkomen dat je ergens moest bevriezen of een onverwacht warme plek opmerkte? Of voelde je je opeens veel warmer, hoewel de temperatuur niet was gestegen?

Er wordt aangenomen dat de manier waarop je engel om je heen beweegt, temperatuurveranderingen kan veroorzaken door de moleculen in de lucht te vertragen of te versnellen. Als je beschermengel in de buurt is, zal de temperatuur stijgen, wat een duidelijk teken is dat hij bij je is.

Let op wat je doet of denkt en probeer te begrijpen wat er wordt gezegd. Dit is ook een uitstekende gelegenheid om uw beschermengel om ondersteuning te vragen.


3. Veren

Een pluim op je bureau kan zoveel meer betekenen. Als je veren op ongebruikelijke plaatsen ziet, is dat een bericht van je beschermengel die je laat weten dat ze er zijn. In plaats van te proberen het mysterie op te lossen over hoe het daar terecht is gekomen, concentreer je je op wat je dwars zit voordat je de veer ziet. Dit kan een teken zijn dat u in de goede richting wordt gestuurd.

Wanneer je je beschermengel om bevestiging van je beslissingen vraagt, kan hij veren op je pad achterlaten om je gerust te stellen dat hij er is.


4. Wolkenformaties

Het is misschien een cliché aangezien dit "hemelse" lichamen zijn, maar de beschermengelen communiceren via wolken. In feite is het gebruikelijk dat wolken de vorm aannemen van dingen die persoonlijk voor je zijn, en het is niet alleen je verbeelding.

Keer op deze momenten naar binnen, word je bewust van het huidige moment en stem af op je zintuigen terwijl je deze wolkenvormen waarneemt. Even de tijd nemen om je gedachten te onderscheiden, zal je enorm helpen om je meer bewust te worden van wat je Behoeder je probeert over te brengen.


5. Menselijke boodschappers

Heb je ooit de uitdrukking "uit de hemel gezonden" gehoord? Het blijkt dat engelen ook de hulp inroepen van een ander mens om een ​​boodschap aan ons over te brengen.

Een voorbeeld hiervan is wanneer je iets doormaakt of nadenkt over een probleem en een kennis of zelfs een vreemde naar je toe komt en iets vreemds zegt dat relevant is voor jouw situatie zonder dat je je openstelt voor hen.

Je beschermengel in de vorm van een andere persoon geeft je meestal iets om over na te denken. Dit verbaast je vaak omdat je niet verwacht dat die persoon iets zegt dat gepast is op dat specifieke moment in je leven.


6. Ongebruikelijke geuren op onverwachte plaatsen

Heb je ooit iets lekkers geroken in huis of in de vrije natuur, een plek waar willekeurige geuren zeldzaam zijn? Als je een ongewoon mooie geur in je omgeving opmerkt, kan je engel heel dichtbij zijn.

Als je iets onverwachts ruikt, let dan op, denk bij jezelf na en vraag je ziel wat deze geuren voor jou betekenen of aangeven. Geur is een krachtig zintuig met diepe verbindingen met het menselijk brein, vooral het geheugen. Wat heb je waargenomen? Waar deed hij je aan denken? Beantwoord deze vragen en je kunt ontdekken wat je beschermengel je wil vertellen.


7. Dromen

Last but not least, dromen zijn de meest gebruikelijke manier waarop je beschermengel contact met je probeert op te nemen. En waarom?

Als we slapen, zijn we niet in onze gebruikelijke staat van overdenken. Hierdoor kunnen onze engelen ons beter en duidelijker bereiken.

Als je wakker wordt uit je slaap, herinner je je misschien niet alles wat er in je droom is gebeurd. Het belangrijkste is dat je een gevoel van duidelijkheid voelde dat je nodig hebt op een kruispunt.

Maar probeer niet te veel na te denken. Je zult gewoon weten wat je droom betekent als hij komt. Concentreer u op hoe u zich voelde toen u uw ogen voor het eerst opendeed.


Wat wil je beschermengel je vertellen?

Er zijn bepaalde algemene boodschappen die de beschermengelen ons vaak proberen over te brengen. Als je het teken van een engel ziet, is het belangrijk dat je probeert te begrijpen wat het betekent.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende berichten die beschermengelen proberen over te brengen:


"Je bent niet alleen"

Onze beschermengelen zijn altijd bij ons, waken over ons en beschermen ons. Ze willen dat we weten dat we altijd bij hen terecht kunnen voor hulp en begeleiding.


"Wees voorzichtig"

Dit kan een waarschuwing zijn voor iets specifieks dat we van plan zijn te doen, of het kan een meer algemene waarschuwing zijn om voor onszelf te zorgen. Onze beschermengelen willen dat we veilig zijn en onnodige risico's vermijden.


"vertragen"

Dit kan een teken zijn dat we te hard werken of dat we te veel op ons nemen. Onze beschermengelen willen dat we voor onszelf zorgen en ervoor zorgen dat we het niet overdrijven.


“Ze houden van je en steunen je”

Ten slotte proberen beschermengelen vaak boodschappen van liefde en steun over te brengen. Ze willen dat we weten dat ze er altijd voor ons zijn, wat er ook gebeurt. Ze willen dat we weten dat we geliefd zijn en nooit alleen zijn.Als je denkt dat je beschermengel met je probeert te communiceren, let dan op de signalen en berichten die je ontvangt. Probeer ze te interpreteren op een manier die voor jou logisch is. En onthoud altijd dat je beschermengel bij je is, over je waakt en je ondersteunt.

Eindelijk

Dit zijn slechts de gebruikelijke manieren waarop uw beschermengel met u probeert te communiceren. Maar houd er altijd rekening mee dat ze ook in andere vormen kunnen voorkomen. Het is de taak van je engel om je te helpen je weg te vinden. Daarom moet u goed letten op de tekens, of ze nu hier worden vermeld of alleen op u van toepassing zijn, groot of klein.

De menselijke geest heeft het talent om goed na te denken en tekens te vernietigen zodra je ze ziet. Je hoofd komt misschien altijd op de eerste plaats, maar probeer je gewoonten te veranderen en meer te voelen als het gaat om berichten van engelen. Het is belangrijk dat je jezelf niet in diskrediet brengt omdat je het teken gelooft.

Weet ook dat je engelen vanaf het begin bij je zijn. Ze kennen u misschien beter dan u uzelf kent.Onthoud dat u hen niet altijd in vertrouwen hoeft te nemen bij grote beslissingen. Behandel haar als een vriend die je zal helpen met de kleine dingen.

Vertrouw op je intuïtie en je beschermengel, die er altijd voor je is.


1 Kommentar


  • U

    Hallo, bitte mein schutzengel wird durch bösen Teil der " Menschen, die mich als schlecht sehen wollen und dort immer wieder hin brachten, tatsächlich ", rufen meine Engel immer wider von mir weg, das war so und ich habe das auch immer zu spüren bekommen. Wie kann ich oder ihr, ich bete, aber den Engel wieder zu mir rufen. Gruß U freue mich über eine Nachricht.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.