Hoe kristallen te reinigen en op te laden met seleniet

In de wereld van kristallen is Seleniet een, zo niet het krachtigste, reinigende en opladende kristal. Als je kristallen hebt die schoongemaakt of opgeladen moeten worden, ben je bij Selenite aan het juiste adres!

Als je je kristallen wilt reinigen en opladen, dan is seleniet de juiste keuze. Seleniet heeft het vermogen om andere stenen te zuiveren en te zuiveren en ze op te laden met zijn eigen hoge trilling.

In deze gids leer je hoe je kristallen kunt reinigen en opladen met seleniet. Ontdek waarom het ideaal is om seleniet te gebruiken om je kristallen te reinigen.


Waarom seleniet gebruiken om je kristallen schoon te maken?

Seleniet is een uitstekende optie wanneer je een grote hoeveelheid kristallen in één keer wilt zuiveren. Als u ervoor kiest om te reinigen met seleniet, kunt u tijd besparen bij het herstellen van de energie van uw kristallen armbanden.

Deze methode is ook ideaal voor het reinigen van grote edelstenen zoals kristallen bollen, torens en clusters. Het vlakke oppervlak van Seleniet zorgt voor volledig contact met het zuiverende kristal.


Kristallen reinigen versus opladen

Voordat we verder gaan, is het belangrijk om het verschil te begrijpen tussen het zuiveren en opladen van kristallen. Reiniging verwijdert negatieve of ongewenste energieën uit de stenen. Bij het opladen wordt de energievoorraad van het kristal aangevuld.

Idealiter zou u tegelijkertijd moeten reinigen en opladen voor maximale resultaten. Seleniet is het perfecte kristal om te reinigen en op te laden, omdat het beide kan!


Wat voor soort seleniet moet ik gebruiken voor zuivering?

Seleniet is er in vele vormen, b.v. B. in de vorm van platen, schelpen, torens, staven en bollen.

Bij het klaren van kristallen is het belangrijk dat de stenen volledig in contact staan ​​met de seleniet. Daarom raden we aan om een ​​bord, kom of toren te gebruiken.

Deze soorten seleniet hebben een plat oppervlak waardoor er volledig contact is tussen de seleniet en je andere kristallen. Dit maakt het reinigings- en laadproces effectiever.


Hoe maak je kristallen schoon met seleniet?

Nu we de basis onder de knie hebben, laten we het hebben over het reinigen van kristallen met seleniet.

Er zijn een paar verschillende manieren om kristallen met seleniet schoon te maken:

Gebruik van een selenietplaat

Als je een selenietplaat hebt, is het schoonmaken van je kristallen net zo eenvoudig als ze een nacht op de plaat laten liggen. De seleniet zuivert en laadt je kristallen op terwijl je slaapt!

Plaats uw kristallen eenvoudig op de selenietplaat voordat u naar bed gaat. 's Ochtends haal je je kristallen eruit en spoel je ze kort af onder stromend water.

Met behulp van een seleniet shell

Net als bij de selenietplaatmethode is het schoonmaken van kristallen met een selenietkom eenvoudig.

Om dit te doen, plaatst u uw kristallen in de kom en laat u ze een nacht staan. Haal 's ochtends de kristallen uit de kom en spoel ze kort af onder stromend water.

Met behulp van een seleniet torentje

Seleniet-torens hebben veel vlakke oppervlakken die het schoonmaken van grote gebieden gemakkelijker maken.

Om je kristallen te zuiveren met een seleniettoren, omring je de toren met je kristallen. Laat ze dan een nacht staan. Verzamel 's ochtends de kristallen en spoel ze kort af onder stromend water.

Met behulp van een seleniet staf

Je kunt ook selenietstaafjes gebruiken om meerdere kristallen tegelijk te zuiveren. Hoewel het het beste is om volledig contact te hebben tussen de seleniet en je kristallen, zal schoonmaken met een selenietstaafje nog steeds effectief zijn.

Om je kristallen schoon te maken met een selenietstaafje, houd je het staafje gewoon boven elk kristal en beweeg je het tegen de klok in. Dit creëert een zuiverend energieveld dat je kristallen omringt en zuivert.

Visualiseer vervolgens een helder wit licht dat uit de seleniet komt en alle negatieve energie uit je kristallen verwijdert.


Hoe laad je kristallen op met seleniet?

Het opladen van kristallen met seleniet is een proces in twee stappen. Eerst moet je je kristallen reinigen met seleniet. Deze stap is belangrijk omdat het alle ongewenste energieën verwijdert die het laadproces kunnen verstoren.

Nadat je je kristallen hebt schoongemaakt, moet je ze opladen met seleniet. Dit zal hun energie herstellen en hun trilling verhogen.

Hoewel het ideaal is om platte selenietplaten, kommen of torens te gebruiken om schoon te maken, gebruiken we liever een selenietstaaf om op te laden. Dit komt omdat je de toverstaf in je hand kunt houden en op je kristallen kunt richten, waardoor je je energie effectiever kunt richten. Zo kun je makkelijker je kristallen programmeren met jouw intentie.

Zo leg je je kristallen met seleniet:

  1. Houd de staf boven elk kristal en beweeg deze met de klok mee.
  2. Visualiseer je intentie voor het kristal terwijl je dit doet. Als je bijvoorbeeld een kristal oplaadt voor bescherming, visualiseer dan een helder wit licht dat het kristal omringt en beschermt.
  3. Doe dit een paar minuten voor elk kristal dat je wilt opladen.
  4. Na het opladen van je kristallen raden we ook aan om even de tijd te nemen om ermee te mediteren. Dit zal je helpen contact te maken met hun energie en je trilling te verhogen.

Als je geen staf hebt, kun je ook je hand gebruiken om de selenietenergie te sturen. Houd de seleniet gewoon dicht bij je kristallen terwijl je je intentie visualiseert.

Vertrouw zoals altijd op je intuïtie en laat je leiden door seleniet.


Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het reinigen van kristallen met seleniet:

Kan ik seleniet gebruiken om andere kristallen op te laden?

Ja! Seleniet is een geweldig kristal om andere kristallen op te laden.


Hoe vaak moet je je kristallen schoonmaken met seleniet?

Maak als vuistregel je kristallen één keer per maand schoon. Als u echter vindt dat uw kristallen vaker moeten worden schoongemaakt, kunt u ze indien nodig schoonmaken.


Hoe lang duurt het voordat seleniet andere kristallen zuivert?

Meestal is seleniet 's nachts nodig om andere kristallen te zuiveren. Sommige mensen laten hun kristallen echter graag 24 uur op een selenietplaat liggen.


Hoe lang duurt het om kristallen op te laden met seleniet?

Het opladen van kristallen met seleniet duurt meestal enkele minuten. Als je echter meerdere kristallen oplaadt of daarna met je kristal mediteert, kan het langer duren.


Kan ik mijn kristallen een nacht op de seleniet laten zitten?

Ja, we raden zelfs aan om de kristallen een nacht op de seleniet te laten liggen voor maximale zuivering en opladen.


Moet ik mijn kristallen spoelen na het reinigen met seleniet?

Ja, het is belangrijk om je kristallen af ​​te spoelen onder stromend water nadat je ze hebt schoongemaakt met seleniet. Dit helpt bij het verwijderen van eventuele resterende energieën die mogelijk aan uw kristallen zijn gehecht.


Kan ik seleniet gebruiken om andere items te zuiveren?

Ja! Seleniet kan worden gebruikt om andere items schoon te maken, zoals sieraden of gereedschap. Plaats het item gewoon op een seleniet bord of kom en laat het een nacht staan. Haal de volgende ochtend het item eruit en spoel het snel af onder stromend water.


Kan ik seleniet gebruiken om mijn aura te reinigen?

Ja! Seleniet is een geweldig kristal om je aura te zuiveren. Om je aura met seleniet te reinigen, houd je een selenietstaf boven je hoofd en beweeg je deze tegen de klok in. Stel je voor dat de seleniet alle negatieve energie uit je aura verwijdert.


Moet ik mijn seleniet schoonmaken?

Seleniet is een zelfreinigend kristal en hoeft daarom niet zo vaak gereinigd te worden als andere kristallen. Als u echter denkt dat uw seleniet een reiniging kan gebruiken, laat het dan gewoon een nacht in het maanlicht weken.


Zuiver kristallen met seleniet

Seleniet is een geweldig kristal dat kan worden gebruikt om kristallen te reinigen en op te laden. Als u een groot aantal stenen schoonmaakt, is dit de meest efficiënte methode.

Door bovenstaande stappen te volgen, kun je je kristallen gemakkelijk reinigen en opladen met seleniet.

Heeft u vragen over het reinigen van kristallen met seleniet? Laat het ons weten in de reacties hieronder!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.