Hoe je een kristallen raster kunt maken om je intenties te manifesteren

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van kristalroosters. Misschien heb je ze zelfs wel eens gezien op Pinterest, Instagram of in je favoriete winkel. En misschien dacht je bij jezelf: "Ik wil er ook zo een doen!"

Maar wat is een kristalrooster? En hoe maak je er een? Laten we u nu informeren over de wonderen van kristalroosters.


Wat is een kristalrooster?

Een kristallen raster is een hulpmiddel dat je kunt gebruiken om energie in je leven te brengen. Je kunt een kristallen rooster op een altaar of in het midden van je woonkamer plaatsen en het zal je helpen met alles wat je nodig hebt.

Een kristalrooster wordt gevormd wanneer u kristallen in een patroon rond uw huis of altaar plaatst. De kristallen fungeren als energiegeleiders, wat betekent dat ze een goede sfeer kunnen brengen in elke ruimte waarin ze zijn geplaatst.

Er zijn veel verschillende soorten kristallen rasters - sommige mensen gebruiken ze om zich te concentreren op gezondheid, anderen om zich te concentreren op succes en weer anderen om contact te maken met dierbaren die zijn overleden. Welk doel je ook nastreeft, het is belangrijk om te onthouden dat kristallen hulpmiddelen zijn om je intenties te focussen en ze te versterken met positieve energie.


Waar is een kristalrooster voor?

Een kristallen raster is een hulpmiddel dat we kunnen gebruiken om een ​​heilige ruimte te creëren en de energie van onze intentie uit te nodigen. Om dit te doen, rangschikken we de stenen in bepaalde patronen en laden ze op met onze gewenste intentie.

De opstelling van kristallen kan helpen om negatieve energie op te ruimen en nieuwe ruimte te creëren voor positieve vibes.

Velen maken ook roosters om de energie van de kristallen te verhogen, zodat ze kunnen putten uit hun helende energieën.

Deze rasters kunnen ook worden gebruikt voor manifestatie. Of je nu rijkdom, bescherming of romantiek wilt aantrekken, door de kristallen in specifieke vormen en gebieden te plaatsen, kun je je intenties bereiken.


Hoe maak je een kristalrooster

Nu u de voordelen van een kristallen raster kent, is het tijd om er een te maken voor uw huis of werkruimte

In dit gedeelte laten we je zien hoe je een kristalraster voor jezelf kunt maken, zodat je vandaag nog kunt beginnen met oefenen met kristallen!

kristallen roosters

De verschillende vormen van kristalroosters - symmetrisch, geometrisch, abstract.


Stap 1: Bepaal je intenties

De eerste stap bij het creëren van je eigen kristallen raster is het bepalen van je intentie.

Wat wil je bereiken met je net? Wil je meer overvloed in je leven manifesteren? Ben je op zoek naar bescherming tegen negatieve energie? Misschien ben je op zoek naar begeleiding op je spirituele pad.

Wat je bedoeling ook is, het is belangrijk om er duidelijk over te zijn voordat je begint met het opzetten van je grid. Dit zal je helpen bij het kiezen van de juiste kristallen en het bepalen van de structuur van je rooster.


Stap 2: Kies je kristallen

Als je eenmaal hebt besloten wat je intentie is, is het tijd om de kristallen te kiezen die je wilt gebruiken. Sommige mensen gebruiken maar één type kristal, terwijl anderen liever verschillende soorten mixen en matchen. Er is geen goede of foute manier - het hangt allemaal af van wat voor jou goed voelt.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van kristallen voor uw latwerk. Het type energie dat je wilt aantrekken of manifesteren is een goede plek om te beginnen. Als je bijvoorbeeld meer rust in je leven probeert te vinden, moet je amethist gebruiken. Als je op zoek bent naar een nieuwe romantische partner of carrière, probeer dan rozenkwarts of citrien.

Als je eenmaal een idee hebt van wat voor soort energie je wilt aantrekken of manifesteren, kun je beginnen met zoeken naar specifieke kristallen die je zullen helpen je doel te bereiken. Er zijn veel online kristalwinkels en bronnen die u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte kristallen voor uw behoeften.


Stap 3: Maak je kristallen schoon

Voordat u met uw kristallen gaat werken, is het belangrijk om ze te reinigen van eventuele negatieve energie die ze mogelijk hebben opgenomen. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar enkele eenvoudige methoden zijn het gebruik van salie of schoonmaken onder koud water.

Zodra je je kristallen hebt schoongemaakt, is het tijd om verder te gaan met de volgende stap.


Stap 4: Kies een locatie

Nadat je de kristallen hebt schoongemaakt, bepaal je waar je ze plaatst. Dit kan binnen of buiten zijn, afhankelijk van wat u verkiest. Het is belangrijk om een ​​plek te kiezen waar je niet gestoord wordt en waar je je prettig voelt.

Nadat je een locatie hebt gekozen, kun je beginnen met het bouwen van je raster.

Stap # 5: Schik je kristallen

Er zijn veel verschillende manieren om kristallen in een rooster te rangschikken. U moet een vorm vinden die u aanspreekt - of het nu gaat om symmetrische patronen, geometrische vormen of een abstract concept. Dit wordt de basis voor je rooster.

Er is geen goede of foute manier om dit te doen. Het hangt allemaal af van wat voor jou goed voelt. Een ding om in gedachten te houden is echter de energiestroom van uw netwerk. Het is belangrijk om een ​​energiestroom te creëren die vanuit het midden van het net naar buiten gaat. Je kunt dit bereiken door grotere kristallen in het midden te plaatsen en kleinere kristallen langs de randen. Je kunt alleen kristallen gebruiken of andere hulpmiddelen toevoegen, zoals kaarsen en bloemen.

Een andere overweging is de plaatsing van de kristallen ten opzichte van elkaar. Sommige mensen geven de voorkeur aan een bepaalde afstand tussen elk kristal, terwijl anderen ze liever aanraken. Nogmaals, er is geen goede of foute manier.

Als je je kristallen zo hebt gerangschikt dat ze goed aanvoelen, is het tijd om verder te gaan met de volgende stap.


Stap # 6: Activeer je raster

De laatste stap is het activeren van het raster. Dit kan op veel verschillende manieren worden gedaan, maar sommige populaire methoden zijn het gebruik van saliewierook of kristallen klankschalen.

Nadat u uw net hebt geactiveerd, is het belangrijk dat u het minimaal 24 uur ongestoord laat. Dit geeft de kristallen de tijd om te wennen aan hun nieuwe omgeving en om je intentie te gaan vervullen.

Na 24 uur kun je je rooster verwijderen en genieten van de vruchten van je harde werk!


Eindelijk

Kristalroosters zijn een eenvoudige en goedkope manier om een ​​gerichte energie in uw huis of werkruimte te creëren. Ze zijn ook een geweldige manier om in contact te komen met de therapeutische eigenschappen van kristallen, waardoor je je comfortabeler en meer in je lichaam kunt voelen.

U kunt een raster gebruiken om de energie van elke kamer in uw huis te versterken en een gezonde omgeving te creëren voor genezing, bescherming of manifestatie.

Sommigen zeggen dat rasters het beste werken wanneer ze op een astrologische datum en tijd worden gemaakt (wanneer de planeten in een rij staan), omdat ze dan nog krachtiger zijn. Anderen zijn van mening dat het maken van roosters op bepaalde dagen beter is voor bepaalde doeleinden dan andere (bijvoorbeeld maandag voor geld).

Het belangrijkste is echter dat je je comfortabel voelt met wat je hebt gemaakt - dat het goed voelt voor jou en de ruimte waarin je het plaatst.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.