Top 15 kristallen armbanden voor mannen: wat ze betekenen en waarom je ze zou moeten dragen

Kristallen armbanden zijn niet alleen voor vrouwen.

In feite zijn er een aantal genezende kristallen waarvan de energieën meer op mannen zijn afgestemd.

Tegenwoordig wenden steeds meer mannen zich tot kristallen om hun mannelijke energie een boost te geven.

Ze dragen deze kristallen armbanden om hun welzijn te verbeteren.

Gelukkig zijn er nu een aantal armbanden op de markt die speciaal voor mannen zijn ontworpen.

Als je je collectie herensieraden wilt uitbreiden en tegelijkertijd jezelf wilt versterken, hebben we iets voor je.

Hieronder kijken we naar de beste helende kristallen armbanden voor mannen om zelf te dragen of om aan je partner, echtgenoot of vader te geven.

  1. Armband van groene toermalijn

  Als het gaat om kristallen voor het versterken van mannelijke energie, regeert groene toermalijn oppermachtig. Het is een uitstekende steen om je mannelijkheid te stimuleren en je innerlijke kracht en zelfvertrouwen naar boven te halen. Deze steen is ook een "steen van harmonie" die helpt om de energieën van je lichaam in balans te brengen.

  Best gedragen voor: het verbeteren van mannelijkheid en het balanceren van energieën

  2. Tijgeroogarmband

  De tijgeroogarmband zou je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen vergroten. Het is een nuttige steen voor degenen die zich verlegen en verlegen voelen. Van het tijgeroog wordt ook gezegd dat het moed, helderheid van denken en creativiteit inspireert en tegelijkertijd spirituele bescherming biedt.

  Best gedragen voor: zelfredzaamheid, creativiteit en bescherming

  herenarmband met tijgeroog

  3. Amethist armband

  Het amethistkristal wordt de "steen van nuchterheid" genoemd en wordt vaak gebruikt om verslavingen te behandelen. Er wordt ook gezegd dat het spirituele bescherming biedt, kalmte en vrede bevordert en duidelijkheid schept. Er wordt ook gezegd dat het dragen van eenamethist armband negatieve energieën reinigt.

  Best gedragen voor: nuchterheid, helderheid, zuivering en spirituele bescherming

  4. Granaatarmband

  Als je je passie wilt aanwakkeren, kan de granaat een geweldige armbandoptie zijn. Het is een intens kristal dat het vuur in elke relatie weer aanwakkert door je mannelijke seksuele energie te stimuleren. Aangenomen wordt dat een granaatarmband het libido verhoogt en tegelijkertijd fysieke kracht, energie en vitaliteit bevordert.

  Best gedragen voor: Stimuleren van seksualiteit, vitaliteit en passie

  5. Armband van zwart obsidiaan

  Het zwarte obsidiaan kristal staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Deze steen wordt gebruikt om overmatig gedrag zoals verslaving te overwinnen. Het dragen van eenarmband van zwarte obsidiaan verbetert ook de immuniteit tegen negatieve energieën en psychische wolken veroorzaakt door een traumatische ervaring.

  Best gedragen voor: Bescherming en het overwinnen van afhankelijkheden

  mannen zwarte obsidiaan armband

  6. Malachietarmband

  Als "steen van transformatie" zou malachiet bescherming en ondersteuning bieden tijdens veranderingen. Er wordt aangenomen dat het kracht, moed en wijsheid bevordert om dingen achter zich te laten en vooruit te komen in het leven.

  Meest gedragen voor: ondersteuning van verandering, groei en een nieuw begin

  7. Armband van howliet

  De kalmerende energie van een Howlit-armband zou helpen om te allen tijde kalm te blijven. Velen gebruiken hem als kalmerende steen om de innerlijke storm te kalmeren, stress te verminderen en een goede nachtrust te bevorderen.

  Het beste gedragen voor: het kalmeren van de geest

  8. Armband van helder kwarts

  Bergkristal staat bekend als de "meestergenezer" van helende kristallen. Het is een zeer zuiverende steen waarvan wordt aangenomen dat het de giftige elementen in het lichaam afvoert. Velen gebruiken het om de veerkracht te vergroten, de immuniteit te versterken en het herstel te versnellen in tijden van ziekte.

  Best gedragen voor: genezing, zuivering

  9. Citrien armband

  De citrien staat bekend als de "Steen van Manifestatie". Mannen zouden een citrienarmband dragen om hun verlangen naar overvloed en welvaart te manifesteren. Dit kristal wordt ook gebruikt om zelfvertrouwen en positief denken te bevorderen.

  Best gedragen voor: manifestatie, rijkdom, vertrouwen en positiviteit

  citrien armband voor heren

  10. Agaatarmband

  Agaat is een steen die in vele kleuren verkrijgbaar is. Elke kleur staat voor een andere betekenis, zoals balans, stabiliteit, rust, aarding, bescherming en genezing. Afhankelijk van de kleur kan het dragen van een agaat armband verschillende effecten hebben.

  Best gedragen voor: Evenwicht en aarding

  11. Jasper-armband

  Het jaspiskristal staat bekend om zijn kalmerende en voedende eigenschappen. Er wordt aangenomen dat het gevoelens van sereniteit, volledigheid en geluk opwekt bij degenen die een armband van jaspis dragen. Het is een nuttige steen voor iedereen die zich angstig, eenzaam, verdrietig voelt en wel wat bemoediging kan gebruiken.

  Best gedragen voor: de geest kalmeren en de ziel voeden

  12. Hematiet armband

  Hematiet is een steen voor de geest. Het helpt om helder te denken en tegelijkertijd het geheugen en de mentale vermogens te verbeteren. Het is ook geweldig voor een aardings- en balanceerarmband. Als beschermende steen absorbeert een hematietarmband ook negatieve energie en zet deze om in positieve.

  Best gedragen voor: mentale helderheid, aarding, balanceren en bescherming

  13. Pyrietarmband

  Pyriet staat bekend als de "steen van geluk" en wordt gebruikt om rijkdom en professioneel succes aan te trekken. Aangenomen wordt dat deze gouden steen mannen inspireert om zich op hun doelen te concentreren en hun motivatie te vergroten. Het beschermt je ook tegen negatieve energieën en angsten die kunnen voorkomen dat je je doelen bereikt.

  Best gedragen voor: rijkdom, succes, wilskracht, moed

  14. Lapis Lazuli-armband

  Het lapis lazuli-kristal zou bescherming en begeleiding bieden bij spirituele verkenning. Het moedigt ook zelfkennis en eerlijkheid aan en bevordert innerlijke vrede en sereniteit.

  Best gedragen voor: Spirituele begeleiding, innerlijke rust en kalmerende effecten

  15. Turquoise armband

  Geschikt voor mannen die uit hun hoofd moeten komen, turkoois is een steen die vrede bevordert. Het is het kristal om naar toe te gaan als je gemakkelijk overweldigd raakt, want het is ook een aardende steen. Turkoois helpt ook om negatieve energie te verdrijven en je te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

  Best gedragen voor: rust, aarding en bescherming

  conclusie

  Er zijn veel verschillende kristallen armbanden voor mannen die verschillende voordelen bieden.

  Het is belangrijk om de juiste te kiezen op basis van uw doelen en intenties.

  Al deze kristallen kunnen op verschillende manieren nuttig zijn, dus voel je vrij om te experimenteren en te zien welke het beste voor jou werken!


  Hinterlassen Sie einen Kommentar

  Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.