Top 12 kristallen armbanden voor dames: kom in contact met je vrouwelijke energie

Ieder van ons draagt ​​twee soorten energie in zich: mannelijk en vrouwelijk.

De goddelijke vrouwelijke energie staat bekend als "yin", terwijl de goddelijke mannelijke energie bekend staat als "yang".

De vrouwelijke Yin-energie is verantwoordelijk voor de menselijke intuïtie, gevoelens en zintuigen. De mannelijke yang-energie wordt geassocieerd met assertiviteit, dominantie en macht.

Beide energieën moeten in balans zijn om een ​​harmonieus leven te leiden.

Sinds de oudheid heeft de mannelijke yang-energie echter de vrouwelijke yin-energie overweldigd.

Deze onbalans kan ervoor zorgen dat je minder verbonden bent met je vrouwelijke kant - niet in staat om je intuïtie te gebruiken, je gevoelens te uiten of je zintuigen te gebruiken.

Als je je vrouwelijke energie wilt versterken, helpen deze kristallen armbanden je om balans te creëren.

Vind de juiste armband die bij je past en aansluit bij je intenties.

1. Rozenkwarts armband

Rozenkwarts staat bekend als de steen van de liefde en is de ideale keuze voor iedereen die verbinding wil maken met zijn vrouwelijke energie. Het dragen van een rozenkwartsarmband helpt het hartchakra te openen en bevordert zelfliefde en mededogen, beide essentiële aspecten van het leven van een vrouw

Best gedragen voor: zelfliefde, zelfzorg

rozenkwarts armband

2. Seleniet armband

Seleniet, genoemd naar de Griekse godin van de maan, brengt de godin in je naar boven. Het is een van de beste kristallen armbanden met vrouwelijke energie en stelt je in staat om je emoties te beheersen terwijl je je intenties en vibraties versterkt.

Best gedragen voor: De godin in jezelf naar boven halen, betere controle over iemands emoties

3. Maansteenarmband

De maansteen bezit een maanenergie-kwaliteit waardoor het een uitstekende vrouwelijke steen is. Het dragen van een maansteen armband helpt je om contact te maken met je intuïtie en innerlijke leiding. Er wordt ook gezegd dat het de vruchtbaarheid en de menstruatiecyclus ondersteunt, waardoor het de perfecte keuze is voor elke vrouw die haar vrouwelijkheid wil versterken.

Het beste gedragen voor: verbinding maken met intuïtie, ondersteuning van de menstruatiecyclus, vruchtbaarheid

maansteen armband

4. Amazoniet-armband

De Amazoniet is een buitengewoon kristal dat je vrouwelijke en mannelijke energie in balans brengt. Het is een steen die je inspireert om een ​​woeste krijger te zijn die dominantie en kracht uitstraalt en tegelijkertijd intuïtie en liefde uitstraalt.

Best gedragen voor: Balans tussen vrouwelijke en mannelijke energieën

5. Larimar-armband

De Larimar is een unieke steen waarvan gezegd wordt dat hij ons helpt ons te verbinden met de energie van de oceaan. Het bevordert zelfexpressie en creativiteit, waardoor het perfect is voor elke vrouw die haar vrouwelijke kant wil versterken.

Best gedragen voor: het stimuleren van creativiteit, zelfexpressie

6. Carneool armband

Carneool is een vurige steen die je persoonlijke kracht en moed helpt vergroten. Het is perfect voor elke vrouw die meer vertrouwen in zichzelf en haar beslissingen wil. Deze steen wordt ook gebruikt om het fysieke aspect van vrouwelijkheid te verbeteren en om te helpen bij aandoeningen zoals seksuele blokkades en PMS.

Best gedragen voor: meer moed, persoonlijke kracht, fysieke kwalen

7. Armband van groene jade

Groene jade is een groeisteen die helpt bij vruchtbaarheid en bevalling. Zijn verzorgende energie brengt ook de moederlijke kwaliteiten in jou naar boven. In de Chinese cultuur gaven ouders hun dochters een armband van jade om hun gezondheid te bevorderen en hun spirituele immuniteit te versterken.

Best gedragen voor: vruchtbaarheid, bevalling, moederinstinct, gezondheid, bescherming

jaden armband

8. Armband van labradoriet

Labradoriet is een krachtige steen die ons helpt contact te maken met onze intuïtie en innerlijke leiding. Er wordt ook gezegd dat het beschermt tegen negatieve energie, waardoor het perfect is voor het vergroten van persoonlijke kracht.

Best gedragen voor: intuïtie, zelfbewustzijn, bescherming tegen negativiteit

9. Opaalarmband

Opaal is een prachtige steen waarvan bekend is dat hij je helpt contact te maken met je intuïtie. Het brengt helderheid en begrip in je gedachten en dromen, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen die zijn of haar spirituele groei wil verbeteren.

Best gedragen voor: intuïtie, spirituele groei

10. Amethist armband

Amethist staat voor intuïtie en innerlijke rust. Het is de steen om naar toe te gaan voor begeleiding bij emotionele spanning. De kalmerende energie is ontworpen om u te allen tijde helder te houden. Het dragen van eenamethistarmband inspireert ook tot genezing, spiritualiteit en mentale helderheid.

Best gedragen voor: intuïtie, innerlijke vrede, spiritueel bewustzijn, duidelijkheid, genezing

amethist armband

11. Jasper-armband

Een armband van jaspis is een andere voedende steen die geweldig is voor moeders en zwangere vrouwen. Als een emotioneel ondersteunend kristal staat het ook bekend om het proces van herstel van seksueel misbruik en traumatische ervaringen te vergemakkelijken.

Best gedragen voor: Zwangerschap, genezing van misbruik en trauma

12. Aquamarijnarmband

Het dragen van een armband van aquamarijn helpt vrouwen om contact te maken met hun intuïtie. Het moet mensen ook aanmoedigen om gevoelens en emoties te uiten en creativiteit te bevorderen.

Best gedragen voor: intuïtie, moed, zelfexpressie, creativiteit

aquamarijn armband

conclusie

Welke kristallen armband je ook kiest, je moet weten dat het je zal helpen contact te maken met je vrouwelijke energie.

Elke steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen die je kunnen helpen je doelen en verlangens te manifesteren.

Kies dus de armband die bij jou past en voel je krachtig!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.