Tijgeroogarmband: de ultieme gids

Tijgeroogarmband: Feng Shui betekenis, voordelen en veelgestelde vragen

Ben je bang om nieuwe kansen te grijpen? Of betrap je jezelf erop dat je je doelen niet nastreeft? Dan is de tijgeroogarmband precies goed voor jou.

Zoals de meeste kristallen, zou dit amulet bepaalde eigenschappen hebben om iemands bewustzijn te versterken. Er wordt aangenomen dat het je vertrouwen en moed geeft.

Lees de onderstaande gids voor meer informatie over de tijgeroogarmband. Ontdek de betekenis en voordelen van het dragen van deze kristallen hanger. Vind ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Tijgeroog armband betekenis

Tijgeroog armband betekenis

Een armband met tijgeroog wordt traditioneel gedragen als bescherming tegen het kwaad . Sinds de oudheid wordt de steen gebruikt om kwade wensen en vloeken af ​​te weren .

Naast bescherming wordt het ook gebruikt om een ​​heldere geest te bevorderen, waardoor de drager de wereld beter kan zien.

Velen dragen dit stuk ook om de moed, kracht en het vertrouwen van de tijger die in hen slaapt naar boven te halen .

Eigenschappen van het Tijgeroog

Fysieke eigenschappen

Tiger Eye is vooral bekend om zijn chatoyancy-effect, waarbij de banden en kleuren van de steen als een kattenoog tegen het licht in bewegen. Het wordt gevormd wanneer lange vezels van kwarts zich verspreiden met crocidolietvezels.

Omdat tijgeroog in veel regio's te vinden is, zoals Zuid-Afrika, Australië, Thailand, India, Brazilië, Namibië en de VS, kun je tijgeroog- sieraden kopen tegen een betaalbare prijs.

 

metafysische eigenschappen

Tijgeroog is een variëteit van kwarts die bekend staat om zijn kleurbanden die lijken op het oog van een kat. Het tijgeroog heeft een mix van gouden, bruine en gele strepen. Het is echter ook verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren, waaronder roodbruin en blauw.

Van elk van de tijgeroogkleuren wordt gezegd dat ze verschillende effecten produceren:

  • Gouden tijgeroog: de standaardkleur, vaak met een spikkeltje geel en bruin. Gebruikt om aandacht voor detail aan te moedigen, naast het bevorderen van mentale helderheid en vertrouwen.
  • Red Tiger Eye: Gebruikt om vitaliteit te bevorderen om lethargie van lichaam, geest of ziel te overwinnen.
  • Blue Tiger Eye: Gebruikt om stress te verlichten en te verlichten en creativiteit te vergroten.

 

Chakra eigenschappen

Het tijgeroog is verbonden met drie van onze lagere chakra's: het wortelchakra, het zonnevlechtchakra en het sacraalchakra . Door deze verbindingen is deze steen een grote hulp voor je emotionele en spirituele behoeften .

Het kristal is vooral nuttig bij het balanceren van de energie in je Solar Plexus Chakra, die je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen regelt. Als de energie soepel stroomt in dat chakrapunt, voel je je krachtiger en zelfverzekerder .

De verbinding van de steen met het wortel- en heiligbeenchakra geeft je ook een boost aan stabiliteit en creativiteit .

 

Feng Shui eigenschappen

In de Chinese traditie is het tijgeroog een van de meest populaire feng shui-armbanden voor levensverbetering.

Deze steen wordt vaak gebruikt als verhelderende en beschermende armband. De Chinezen gebruiken de steen om zichzelf te beschermen tegen negatieve energieën en om geluk aan te trekken.

De tijgeroogarmband wordt ook gedragen om de geest te zuiveren en te kalmeren.

Voordelen van het dragen van een Tiger Eye-armband

Draag de Tiger Eye Bracelet als je van de volgende voordelen wilt genieten:

Voordelen van het dragen van een Tiger Eye-armband

bescherming tegen het kwaad

In sommige culturen wordt aangenomen dat het tijgeroog het boze oog afweert. Het boze oog is een vloek gecreëerd door een kwaadaardige verblinding. Deze vloek veroorzaakt negatieve energieën die het slachtoffer kunnen schaden.

De felle kleuren van de steen zouden het boze oog afweren.

Bevrijdt de geest

De helende eigenschappen van tijgeroog werken goed voor mensen met psychische problemen. Als je het gevoel hebt dat je geest vertroebeld is, kan de zuiverende energie van de steen heilzaam voor je zijn.

Tijgeroog wordt verondersteld om mentale helderheid te bevorderen. Het stelt je in staat de wereld beter te zien met een heldere blik, net als die van een tijger. Het verbetert ook uw aandacht voor detail, wat erg handig is wanneer u wordt geconfronteerd met situaties die moeilijke beslissingen vereisen.

Creëert moed

Als je bang bent voor het onbekende, maakt de steen verbinding met je derde chakra, de zonnevlechtchakra, die je zelfvertrouwen regelt.

Dit brengt je persoonlijke kracht naar boven die in jou verborgen zit. Wanneer je deze kracht kunt aanraken, geeft het je de kracht en moed om je angsten te overwinnen. Dan stelt het je in staat om het onbekende te overwinnen en met veel vertrouwen nieuwe mogelijkheden aan te gaan.

Bevordert de vitaliteit

Het gebruik van de steen helpt ook om je vitaliteit te verbeteren. Er wordt gezegd dat de vurige energie van tijgeroog je uit een slop haalt, vooral als je last hebt van seizoensdepressies. De nieuwe energiebron wekt je motivatie en geeft je de kracht om in beweging te komen.

houdt je geaard

Door de combinatie van de elementen zon en aarde zou het tijgeroog stabiliserende en aardende trillingen uitstralen. Hierdoor kun je verbinding maken met je wortelchakra, waardoor je geaard en gefocust kunt blijven te midden van de chaos van een snel leven.

Daarom is een tijgeroog nuttig voor bewuste meditatie of voor het uitvoeren van andere spirituele oefeningen.

Trekt geluk aan

Omdat de steen helpt om je moed te vergroten, stelt hij je in staat nieuwe kansen te grijpen die op je pad komen. Dit omvat kansen in uw carrière en bedrijf. Als een moedverhogende steen helpt het je blokkades naar voorspoed te overwinnen die zijn geworteld in je angst voor het onbekende.

De verhelderende energie van Tijgeroog helpt je ook om de juiste beslissingen te nemen als het om je financiën gaat. Daarom is het aan te raden om de tijgeroogarmband te dragen als je een deal sluit of een zakelijke bijeenkomst bijwoont.

Zo draag je een armband met tijgeroogsteen

hoe je een tijgeroogarmband draagt

Draag de Feng Shui-armband aan uw ontvankelijke hand. De ontvankelijke hand is de niet-dominante hand. Hierdoor kun je de energie van de steen opvangen.

Zorg ervoor dat je je intentie op de steen zet. Zeg bijvoorbeeld affirmaties of projecteer ze mentaal terwijl je de armband draagt, zoals 'Ik heb de moed om mijn doelen na te streven'.

Herhaal de affirmatie 8-12 keer. Het is ook het beste om regelmatig te mediteren met de beschermende armband.

Hoe maak je je armband met tijgeroogkristal schoon?

Om je tijgeroogarmband in goede staat te houden, moet je hem minstens één keer per maand schoonmaken.

Je kunt het eenvoudig met stromend water wassen om de negatieve energie die zich in de stenen kralen heeft opgehoopt te reinigen.

Maar voor een diepe reiniging kun je het in de grond begraven om het op te laden met de energie van de aarde. Je kunt het ook onder het maanlicht laten staan ​​om de trillingen van het kristal te herstellen.

De beste combinatie met tijgeroog

Tiger Eye werkt prima op zichzelf. Maar als lid van de kwartsfamilie werkt het ook goed met andere kristallen.

Je kunt de krachten van tijgeroog versterken met andere kristallen, b.v. B. met een citrien armband .

Als je het gevoel hebt dat de energie van Tijgeroog overweldigend is, kun je kristallen zoals rozenkwarts en amethist gebruiken om te profiteren van de kalmerende energie.

Veel Gestelde Vragen

  1. Aan welke hand moet ik mijn tijgeroogarmband dragen?

Draag de Tiger Eye Healing Bracelet aan uw ontvankelijke hand, d.w.z. de niet-dominante hand.

  1. Wat betekent het als mijn Tiger Eye-beschermingsarmband kapot is?

Dit betekent dat de armband zijn doel heeft gediend en je beschermt tegen het boze oog. Begraaf het in de grond om het terug te geven aan de aarde.

  1. Wie kan een tijgeroog dragen?

Als je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt, moed nodig hebt of last hebt van onduidelijke gedachten, dan is Tiger Eye iets voor jou. Deze beschermingsarmband is ook geweldig als je het gevoel hebt dat je kwaadwillende blikken krijgt van mensen om je heen.

  1. Is het tijgeroog gevaarlijk om te dragen?

Tijgeroog is veilig om te dragen. Hoewel het gedeeltelijk is gevormd uit crocidoliet, een soort asbest, heeft het het mineraal volledig bedekt met kwarts. Zelfs als de stenen ballen scheuren, is het onwaarschijnlijk dat u het materiaal inademt.

  1. Is het groene tijgeroog echt?

Natuurlijke tijgerogen zijn er in de kleuren goud, bruin, geel, blauw, kastanjebruin en grijsblauw. Een felgroen tijgeroog is hoogstwaarschijnlijk gekleurd en onnatuurlijk.

  1. Is het blauwe tijgeroog echt?

Hoewel het blauwe tijgeroog zeldzamer is dan de standaardkleur, is het echt. Wel moet je letten op de lichtblauwe variant. Het natuurlijke blauw moet een mengsel zijn van grijsblauw tot zwartblauw, aangezien het lichtblauw hoogstwaarschijnlijk getint is.

  1. Hoe weet ik of mijn tijgeroog echt is?

Controleer de kleuren. Natuurlijk tijgeroog is meestal goud, bruin, geel, roodbruin of grijsblauw. De steen staat ook bekend om zijn chatoyancy-effect, dus let op de beweging in de steen terwijl deze gloeit in het licht. Het zou moeten lijken alsof de linten bewegen als een kattenoog.

Waar koop je een echte tijgeroogarmband?

tijgeroog armband kopen

Als u op zoek bent naar een authentieke tijgeroogarmband, bieden wij het kristal in de Tao-tempel aan. Laat je amulet reinigen en zegenen met een krachtige mantra om te genieten van het beste van je stuk.

Koop nu een tijgeroog armband!

conclusie

Draag de Tiger Eye-armband om jezelf te beschermen tegen het boze oog en geniet van een heldere geest om je doelen na te streven. Je kunt dit kristal ook dragen om vitaliteit te bevorderen, rijkdom aan te trekken en jezelf spiritueel geaard te houden.

Wat vind jij van de betekenis en het nut van de tijgeroogarmband? Zou je er een kopen voor jezelf of voor iemand die je kent die het nodig heeft?

We horen graag je mening in de reacties!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.