Sieraden met sneeuwvlokobsidiaan: betekenis, eigenschappen en voordelen

Sieraden met sneeuwvlokobsidiaan: betekenis, eigenschappen en voordelen

Sieraden van sneeuwvlokobsidiaan zijn populair vanwege het opvallende "sneeuwvlokpatroon". Vooral in de verschillende soorten sieraden.


Ontdek in dit bericht de betekenis en het gebruik van sneeuwvlokobsidiaan, dat de harten van sieradenliefhebbers heeft veroverd. Ontdek ook de eigenschappen van sneeuwvlokobsidiaan waaruit het sneeuwvlokpatroon op deze steen bestaat.

WAT IS EEN SNEEUWVLOK OBSIDIAAN

Sneeuwvlok neo-obsidiaan is een variant van obsidiaan die ook ontstond nadat lava van een vulkaan snel afkoelde en veranderde in dit gesteente. Als zodanig heeft het dezelfde algemene samenstelling als de andere varianten.

Wat sneeuwvlokobsidiaan onderscheidt van de andere soorten obsidiaan zijn de witte of grijze stippen op het oppervlak. Deze vlekken lijken op sneeuwvlokken, vandaar de naam.

EIGENSCHAPPEN VAN SNEEUWVLOK OBSIDIAAN

sneeuwvlok obsidiaan eigenschappen

Sneeuwvlok Obsidiaan door James St. John

Hoewel het in wezen dezelfde zwarte glassteen is, bevat sneeuwvlokobsidiaan mineralen die verantwoordelijk zijn voor het sneeuwvlokpatroon. Deze insluitsels worden sferulieten genoemd. Sferulieten zijn naaldvormige cristobalieten die op kwarts lijken, maar een andere kristalstructuur hebben.

Sneeuwvlok-obsidiaan wordt gevormd wanneer cristobaliet aanwezig is als lava afkoelt. Dit maakt de variant tot een vulkanisch glas waarin minuscule kristallen gevangen zitten.

SNEEUWVLOK OBSIDIAN: BETEKENIS EN GEBRUIK

Als sieraad is sneeuwvlokobsidiaan populair vanwege zijn spirituele betekenis. Mensen droegen armbanden, ringen of kettingen die van dit materiaal waren gemaakt, voornamelijk vanwege de "balancerende" krachten.

Sneeuwvlok Obsidiaan staat bekend als een zuiverheidssteen. Aangenomen wordt dat dit kristal het lichaam, hart, geest en ziel zuivert en in balans brengt. Het werkt door je te reinigen van gifstoffen die de vrije stroom van positieve energieën blokkeren.

De steen is ook geweldig om emoties en herinneringen op te roepen die in de jouwe zijn opgesloten. Wanneer je deze variant gebruikt, activeert het je wortelchakra en het derde oogchakra. Dit versterkt je paranormale vermogens, zodat je je vorige leven kunt herinneren.

Terwijl je je deze emoties en herinneringen herinnert, dienen ze als lessen om toe te passen in je huidige leven. Deze lessen stellen je in staat problemen in je huidige zelf op te lossen.

Net als zijn varianten helpt sneeuwvlokobsidiaan ook de drager te beschermen tegen negatieve energieën. Het is ook een grote aardende steen die je aan de aarde verankert als je de meditatieve staat binnengaat.

WAAROM KIEZEN VOOR SIERADEN VAN SNEEUWVLOK OBSIDIAN

Sneeuwvlok Obsidiaan is een ander juweeltje met spirituele betekenis dat je niet wilt missen. Draag het als je moeilijkheden hebt in het leven. Want net als de witte patronen die je op deze zwarte steen ziet, laat sneeuwvlok obsidiaan je het "licht in het donker" zien.

Deze steen helpt je ook om ongewenste gevoelens die je van binnen meedraagt ​​los te laten. Net zoals het witte patroon zijn weg vindt naar het zwarte oppervlak, word je eraan herinnerd al je emoties te accepteren om jezelf beter te laten voelen.

Gebruik sieraden van sneeuwvlokobsidiaan wanneer u uw lichaam, geest en ziel zuivert en wanneer u alle aspecten van uw leven in balans wilt brengen.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.