Sieraden met mahonie obsidiaan: betekenis, eigenschappen en voordelen

Sieraden met mahonie obsidiaan: betekenis, eigenschappen en voordelen

Als je een fan bent van aardse armbanden, ringen of hangers, zul je dol zijn op mahonie obsidiaan sieraden. Accessoires gemaakt van dit materiaal lijken op mahonie, wat het een natuurlijke uitstraling geeft.

Maar afgezien van uiterlijk, zijn mahonie obsidiaan sieraden ook erg populair vanwege de rijke betekenis en bruikbaarheid. Hieronder ontdek je de eigenschappen van mahonie obsidiaan die deze steen tot een must-have in je sieradencollectie maken.

WAT IS MAHAGONIOBSIDISCH

Mahonie obsidiaan is een variant van obsidiaan steen . Hoewel het hetzelfde vulkanische glas is, ziet het er anders uit dan de andere soorten obsidiaan. Wanneer puur obsidiaan zwart gekleurd is, heeft de mahonie variant een roodbruin uiterlijk.

Maar wat veroorzaakt deze unieke verschijning in deze obsidiaansteen?

EIGENSCHAPPEN VAN DE MAHAGONIOBSIDIAN

mahonie obsidiaan eigenschappen

Het roodbruine uiterlijk van deze obsidiaanvariant wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van magnetiet of geoxideerd hematiet in het gesteente. Deze sporenelementen veroorzaakten besmetting omdat de lava snel afkoelde.

In plaats van te veranderen in een puur zwart glasgesteente, maken de onzuiverheden het een mengsel van gekleurd mahoniebruin of steenrood gesteente op een donker oppervlak. Dit is wat de mahonie obsidiaan maakt.

Afgezien van de onzuiverheden heeft dit vulkanische glas dezelfde algemene samenstelling als zijn andere varianten.

BELANG EN VOORDELEN VAN MAHAGONIOBSIDIAN

Mahonie obsidiaan geeft een zachtere energie af dan zwarte obsidiaan. De helende krachten van de steen resoneren met de aarde en bieden de drager de voordelen van mahonie obsidiaan die hieronder worden vermeld.

Als steen van kracht geeft een sieraad van mahonie obsidiaan je kracht in tijden van nood. Het helpt je verbinding te maken met je wortel- en heiligbeenchakrapunten en stimuleert kracht, seksualiteit, creativiteit en bescherming.

Het dragen van een mahonie obsidiaan stimuleert ook groei op alle niveaus. Het versterkt een zwakke uitstraling en bevrijdt je van je eigen innerlijke beperkingen die je persoonlijke groei beperken. Wanneer je dergelijke beperkingen overwint, zul je leren dat alles mogelijk is als je bereid bent het risico te nemen.

Net als de zwarte obsidiaan is ook deze variant een prima beschermende steen. Het helpt je jezelf te beschermen tegen negativiteit om je heen en tegen de kwade bedoelingen die tegen jou gericht zijn.

Dit vulkanische glas, een aardende steen, geneest je van ongewenste herinneringen die negatieve energieën teweegbrengen. Deze steen bevrijdt je van herinneringen aan schaamte, vernedering en misbruik.

Een sieraad gemaakt van mahonie obsidiaan verlevendigt ook de zin van het leven. Het dragen van deze steen reactiveert je emoties zodat je weer kunt "voelen".

WAAROM KIEZEN VOOR MAHAGONIOBSIDIAN SIERADEN

Als je jezelf wilt bevrijden van beperkingen die je persoonlijke groei belemmeren, is een mahonie obsidiaan je favoriete steen. Het is een ondersteunende en beschermende steen die je kracht geeft en je beschermt tegen negatieve energieën. Deze obsidiaan variant geeft je de kracht die je nodig hebt voor je persoonlijke groei.

Draag een snuisterij van mahonie-obsidiaan om zijn energie te behouden en van de voordelen te genieten.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.