Obsidiaan sieraden met gouden glans: betekenis, eigenschappen en voordelen

Obsidiaan sieraden met gouden glans: betekenis, eigenschappen en voordelen

Bekend om zijn gouden glans, zal een juweel van goudluster obsidiaan zeker de aandacht trekken. Deze obsidiaansoort onthult zijn ware schoonheid wanneer hij wordt gepolijst, waardoor het een geweldig materiaal is voor het maken van sieraden.

Wat dit stuk echter waardevoller maakt, is de spirituele betekenis ervan. Lees hieronder meer over de betekenis, eigenschappen en voordelen van goudglans obsidiaan, waardoor het een waardevolle aankoop is voor sieradenliefhebbers.

Wat is een goudglanzende obsidiaan

Ook bekend als gouden obsidiaan, is goudglanzende obsidiaan een variant van obsidiaansteen . Wat het onderscheidt van de andere soorten obsidiaan is de "glans" op een zwart gekleurde achtergrond.

Deze glans kan goud of zilverachtig zijn. Maar wat veroorzaakt de glanzende glans van deze steen?

Eigenschappen van Goudglans Obsidiaan

gouden glans obsidiaan eigenschappen

Goudglans Obsidiaan van Stan Celestian

Net als zijn obsidiaanvarianten is gouden obsidiaan een vulkanisch glas dat gevormd is na de snelle afkoeling van lava van een vulkaanuitbarsting. In plaats van een puur zwarte steen te vormen, zie je echter een briljante kleur die wordt weerspiegeld op het oppervlak van de steen.

De glans op dit vulkanische glasgesteente wordt veroorzaakt door de opname van sporenelementen in de vorming van de steen.

Bij deze variant zijn deze sporenelementen gasbellen die overblijven uit de lavastroom. Wanneer het gesmolten gesteente wordt blootgesteld aan water en verdampt, vormen zich kleine luchtbellen. Deze kleine luchtbellen geven het vulkanische glas een gouden of zilveren glans.

Goudglans Obsidiaan: belang en voordelen

Briljante gouden obsidiaan straalt een heldere energie uit die verschilt van zwarte obsidiaan. Deze energie helpt bij problemen die met de wil te maken hebben.

Als je last hebt gehad van machtsmisbruik, kan dit je ervan weerhouden je eigen macht te misbruiken uit angst om die zelf te misbruiken. Er wordt aangenomen dat het dragen van gouden obsidiaan de negatieve effecten van eerder machtsmisbruik kan wegnemen. De energie van deze obsidiaan helpt deze wond te genezen, zodat je je kracht en pad kunt herwinnen.

Afgezien daarvan helpt de steen ook om de ware drijfveren te verhelderen. Hij helpt ook om unieke vaardigheden en verborgen talenten aan de wereld te onthullen.

De metafysische eigenschappen van gouden obsidiaan stimuleren ook de zonnevlechtchakra. Dit stelt je in staat om je energieën af te stemmen op de Goddelijke Wil. Op deze manier wordt je vermogen om werelds succes te manifesteren en te creëren versterkt.

Daarnaast is de gouden obsidiaan ook populair vanwege zijn helderziende krachten. Dit reflecterende vermogen van de steen stelt je in staat jezelf beter te begrijpen, wat leidt tot persoonlijke groei.

Als variant van obsidiaan is de gouden glans ook een geweldige beschermende en aardende steen.

Waarom kiezen voor sieraden van goudluster obsidiaan

De spirituele betekenis van de goudglanzende obsidiaan vertelt ons dat afstemming op het goddelijke ons zal helpen het beste te manifesteren waar we naar verlangen. Zijn heldere energie helpt ons om onszelf beter te "zien" en te begrijpen.

Gebruik deze steen als je je kracht en pad wilt herwinnen. Draag een juweel van goudluster obsidiaan als je de vele voordelen ervan wilt plukken.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.