De 10 beste witte kristallen: wat ze betekenen en hoe ze je kunnen helpen

Witte kristallen behoren tot de meest populaire en veelzijdige stenen waarmee je voor verschillende doeleinden kunt werken. Ze kunnen worden gebruikt voor zuivering, genezing, bescherming en nog veel meer.

Er is een breed scala aan witte kristallen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en betekenissen. Hier zijn 10 van de beste witte kristallen en wat ze voor je kunnen doen.


Helder kwarts - de meestergenezer

Bekend als de "meester-genezer", kan helder kwarts voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is een uitstekende steen voor het reinigen en zuiveren van het lichaam en de aura.

Velen vinden het nuttig bij mentale en emotionele genezing. Het is vooral nuttig als het gaat om het loslaten van negatieve emoties en denkpatronen, en het bevordert helderheid en innerlijke rust.

Dit kristal, ook wel witte kwarts genoemd, kan ook worden gebruikt om de energie van andere stenen te versterken. In feite kan het de kracht versterken van elke steen waarmee het gepaard gaat.


Seleniet - Het reinigende kristal

Seleniet is een uitstekende keuze om de rust en focus in het gebied te behouden. Daarom is het populair bij degenen die meditatie en yoga beoefenen.

Maar het beste van seleniet is dat het zichzelf reinigt. Dit betekent dat hij jouw tijd niet nodig heeft om zijn energie te herstellen, aangezien hij deze taak zelf kan uitvoeren. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om andere kristallen te zuiveren.

Velen vinden seleniet ook nuttig voor spirituele oriëntatie. Omdat hij bekend staat om het openen van de kruinchakra en het creëren van een verbinding met de hogere sferen.

Howliet - Voor betere verbindingen

Howliet is een steen van geduld en begrip. Het helpt je om minder ongeduldig te zijn en anderen meer te accepteren. Het is ook een uitstekende steen voor iedereen die lijdt aan angst of stress in verband met hun carrière of openbare optredens.

Howlite is ook docent communicatieve vaardigheden. Als je het ooit moeilijk hebt gevonden om jezelf uit te drukken in stressvolle situaties, kan het werken met deze witte steen je helpen de juiste woorden te vinden die je nodig hebt. Je leert ook beter naar anderen te luisteren als ze praten, wat je relaties op veel manieren zal verbeteren.


Wit Chalcedoon - Steen van emotioneel evenwicht

Witte Chalcedoon is het kristal om te gebruiken als je het gevoel hebt dat je de weg kwijt bent. Dit witte kristal houdt je geaard en gecentreerd, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Als evenwichtssteen beschermt het je hart tegen cynisme en wanhoop. Daarom gebruiken velen het om hun gewonde harten te genezen en ze te herstellen naar een staat van vertrouwen en eerlijkheid.

Witte Chalcedoon heeft een gemakkelijke en liefdevolle energie die ons een gevoel van veiligheid en verbondenheid geeft. Het is ook een van de beste witte kristallen voor het creëren van diepere, meer betekenisvolle en oprechte verbindingen met anderen.


White Opal - Steen van helderheid

De witte opaal is een reflecterende edelsteen - een perfecte herinnering om dingen vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Kijken naar het kristal herinnert ons eraan niet in zwart-wit te denken.

Er wordt ook aangenomen dat witte opalen gevoelens kunnen verhelderen en ongeordende, chaotische energieën kunnen genezen. Er wordt ook gezegd dat ze een wispelturige stroom van geluk kunnen verbeteren en slechte energie kunnen omzetten in iets nuttigers.


Icelandspar - Maak je doelen duidelijk

IJslandse spar is een soort kristal dat qua structuur vergelijkbaar is met kwarts. Het heeft therapeutische eigenschappen die erg lijken op kwarts, maar de twee zijn niet precies hetzelfde.

Terwijl kwarts gaat over genezing en balanceren, zou ijsspar een meer manifesterend effect hebben. Dit is het juiste kristal voor jou als je moeite hebt om je doelen te bereiken.

Als je een wens doet, houd dan een IJslandse spar in de palm van je hand om alle twijfel weg te nemen en het momentum te laten ontvouwen.


Witte topaas - steen van groei

White Topaz is een kristal van liefde en harmonie dat tot doel heeft dat je de essentie van hoop ontwikkelt, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Geslepen en gepolijst, witte topaas lijkt op een diamant, terwijl ruwe topaas lijkt op een troebel kwarts. Dit komt omdat de witte topaas een soort kwarts is.

Witte topaas wordt gebruikt om in alle lagen van de bevolking te groeien. Zijn doel is om het leervermogen, de vastberadenheid, het gevoel van eigenwaarde en de motivatie te vergroten. Als alle vier de gebieden aan bod komen, kun je jezelf niet meer identificeren.


Cat's Eye - Roept de maanenergie op

Er zijn twee soorten maansteen: wit en regenboog. De meest voorkomende naam voor de witte maansteen is kattenoog om het te onderscheiden van zijn rivaal, de regenboogmaansteen.

Door een kattenoog te dragen, kun je de volledige kracht van de maancyclus benutten. Gevoeligheid en overvloed zullen moeiteloos door je heen stromen terwijl je kruinchakra open staat en optimisme en zuiverheid aanmoedigt.


Witte Sodaliet - Verbeter uw intuïtie

Sodaliet is een edelsteen die al eeuwenlang wordt gebruikt om waarheid, intuïtie en rationaliteit naar voren te brengen. Het staat ook bekend als 'natronkalk', wat een vrij nauwkeurige beschrijving is van zijn eigenschappen.

Dit kristal kan je geheime wapen zijn als je moeite hebt om je gedachten te ordenen. Omdat de witte sodaliet traditioneel wordt gebruikt om helder denken en communicatie te bevorderen.


Okeniet - steen voor meditatie

Okeniet is een zeldzame edelsteen die slechts op een paar plaatsen in de wereld wordt gevonden. Toch is het de duurste vorm van silica en een van de mooiste stenen ter wereld.

Als je het geluk hebt om okeniet te vinden, zou je moeten overwegen om het te gebruiken in je meditatiebeoefening. Okenite heeft het ongelooflijke vermogen om uw gedachten en gevoelens helder te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat u precies uit het leven wilt halen.

Hij doet dit door wat je op mentaal niveau verlangt te bevrijden van het kunstmatige. Het laat alle rare maatschappelijke verwachtingen achter zich zodat niets tussen jou en je doelen staat.


Eindelijk

Daar heb je het, onze lijst met witte kristallen.

Nu je de kans hebt gehad om onze lijst te bekijken, is het tijd om op zoek te gaan naar je favoriet.

We weten dat deze lijst niet volledig is, maar we hopen dat het u een goed startpunt geeft voor uw zoektocht. Veel plezier ermee!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.