De 10 beste zwarte stenen en kristallen voor bescherming en genezing

Eeuwenlang hebben genezers en sjamanen zwarte stenen en kristallen gebruikt om contact te maken met het goddelijke. Het is echter pas de laatste jaren dat westerse culturen ze voor dit doel zijn gaan gebruiken.

Tegenwoordig wenden veel mensen zich tot zwarte stenen vanwege hun beschermende energie. Mensen gebruiken deze kristallen om zichzelf te beschermen tegen pech, boze geesten en schadelijke trillingen. Ze gebruiken ze ook om zichzelf te aarden en negatieve energie uit hun geest te halen tijdens meditatie.

Zwarte edelstenen behoren dan ook tot de meest begeerde kristallen ter wereld.

In dit bericht bekijken we de 10 beste zwarte kristallen die je aan je verzameling kunt toevoegen:


obsidiaan

Zwarte Obsidiaan zuivert en aardt het lichaam. Het helpt negativiteit te elimineren en mentale vervuiling te verminderen. Bovendien zorgt de nauwe relatie met de aarde en de omgeving voor een verbinding met de spirituele rijken.

Als je jezelf wilt losmaken van een giftige baan of relatie, kan zwarte obsidiaan ook helpen. Deze steen staat erom bekend schadelijke verbindingen af ​​te breken zodat je opnieuw kunt beginnen.

Haal hier een zwarte obsidiaan.


Zwarte Toermalijn

Als je depressief, boos of een laag zelfbeeld hebt, kan deze steen helpen. De reden is dat zwarte toermalijn de emoties kan helen.

Een ander woord dat met dit kristal wordt geassocieerd, is kracht. Kristalgenezers geloven dat zwarte toermalijn je de kracht kan geven die je nodig hebt om van je verslaving af te komen. Dus als je last hebt van overmatig gedrag of je gewoon down voelt, kan het dragen van een zwarte toermalijn hanger helpen.


Zwarte jade

Zwarte jade is een geweldige manier om meer te weten te komen over je gedachten en processen. Het stelt je in staat dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, zodat je je acties beter kunt begrijpen.

Zwarte jade, ook wel droomsteen genoemd, kan worden gebruikt om lucide dromen te verwezenlijken. Er wordt gezegd dat het het astrale lichaam beschermt tijdens het reizen en duidelijkheid verschaft bij terugkeer naar de fysieke wereld.

Sieraden van zwarte jade worden meestal gezien in de vorm van armbanden en andere grote sieraden. Draag deze jadesteen als je jezelf beter wilt begrijpen.


Zwarte onyx

Deze steen staat bekend als de "rouwsteen" omdat hij helpt bij het loslaten van negatieve gevoelens zoals verdriet, angst en woede. Er wordt gezegd dat het kracht en kracht geeft in moeilijke tijden.

Als je op zoek bent naar duidelijkheid in je leven, is zwarte onyx ook een geweldige steen om mee te werken. Het helpt bij het nemen van beslissingen door uw aandacht te vestigen op wat belangrijk is. U kunt de Onyx op uw bureau of in uw kantoor plaatsen om het meeste uit zijn energie te halen.


Arfvedsonite

Arfvedsonite is een van de krachtigste kristallen voor het ontwaken van geest en ziel. Het geeft duidelijkheid en inzicht en wijst de weg naar welvaart. Dit kristal kan je ook helpen te zien waar je bent op je pad en hoe je verder moet.

Wie in moeilijke tijden steun nodig heeft, zal baat hebben bij deze steen. Het helpt je te focussen op wat je hebt in plaats van wat je niet hebt. Door dit te doen, stelt Arfvedsonite iemand in staat dankbaar te zijn voor wat hij heeft en creëert het mogelijkheden voor overvloed.

Zwarte Agaat

Zwarte agaat is een bekende steen die mensen helpt zichzelf te centreren en te aarden. Het is een krachtig kristal dat het lichaam bevrijdt van negatieve energie en gedachten.

De rustgevende effecten van het kristal helpen het lichaam ook bij oog-, baarmoeder-, alvleesklier- en huidproblemen. Het is een uitstekend meditatiekristal dat je kan helpen je te concentreren op je doelen in het leven. Als je met hem mediteert, kun je je beter concentreren, meer energie hebben en betere beslissingen nemen.


Zwarte sneeuwstormsteen

De Black Blizzard Stone is een zeer zeldzaam en krachtig kristal. Er wordt gezegd dat hij een sterke verbinding met de aarde heeft, wat hem een ​​aardende energie geeft. De steen zou ook nuttig moeten zijn in tijden van crisis. Hij kan je helpen de weg terug naar jezelf te vinden en je de kracht geven voor een nieuw begin.

Op fysiek niveau helpt deze zwarte edelsteen symptomen zoals duizeligheid en hoofdpijn te verlichten. Dit maakt het een goede keuze als je van mediteren houdt. De Blizzard Stone zou ook helpen bij het genezingsproces van het lichaam.


Zwarte kattenoog scapoliet

De Cat's Eye is een krachtige steen die prestatie en prestatie vertegenwoordigt. Hij zal je helpen de veranderingen aan te brengen die je nodig hebt om je persoonlijkheid te verbeteren, wat bijna altijd ten goede is.

Het kattenoog is ook een uitstekend kristal voor meditatie en zelfbewustzijn. Het kan je helpen je hart te openen en zelfliefde en compassie voor anderen aan te moedigen.


Zwarte diamant

Zwarte diamanten zijn een krachtig hulpmiddel voor feng shui omdat ze negatieve energie absorberen en de balans in het wortelchakra herstellen. De diamant zou ook geluk, rijkdom en succes brengen.

Stel dat u zowel professioneel als persoonlijk vooruitgang wilt boeken. In dit geval moet u zich concentreren op het gedeelte van de bagua dat bekend staat als de carrière of kan in het Chinees. U kunt een zwarte diamant in het carrièregedeelte van uw huis plaatsen om uw professionele en persoonlijke levenspad te ondersteunen.


Zwarte granaat

De zwarte granaat is een steen van bescherming. Er wordt gezegd dat het de drager beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Granaat wordt ook wel de steen van moed genoemd. Het moet de drager de kracht geven om zijn angsten onder ogen te zien en te overwinnen.

Dit kristal wordt ook geassocieerd met rijkdom en welvaart. Er wordt gezegd dat het overvloed en succes aantrekt. Als je je dromen wilt verwezenlijken, kan zwarte granaat een nuttig hulpmiddel zijn.


Eindelijk

Zwarte kristallen zijn de krachtigste van alle kristallen. Ze worden geassocieerd met kracht, moed en bescherming. Als je op zoek bent naar een steen om je door een moeilijke tijd heen te helpen of om succes aan te moedigen, dan zijn zwarte kristallen een goede keuze.

Dit zijn slechts enkele van de meest populaire zwarte stenen. Er valt nog veel meer te ontdekken. Dus als je geïnteresseerd bent in het werken met zwarte kristallen, beperk je dan niet tot deze tien stenen. Ga je gang en vind de perfecte steen voor jou.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.