De 10 beste oranje kristallen: wat ze betekenen en waarom je ze zou moeten dragen

Ben je op zoek naar een beetje sinaasappel in je leven? Bekijk deze tien geweldige oranje kristallen!

Elk van hen heeft zijn eigen belang en nut, dus het is belangrijk om de juiste voor u te vinden.

Deze kristallen zijn zeker een geweldige aanvulling op elke collectie. Als je meer wilt weten over deze verbazingwekkende stenen en hun betekenis, lees dan verder!


Betekenis van oranje kristallen

Als je je creativiteit een boost wilt geven, zijn oranje kristallen iets voor jou. Deze stenen zijn perfect voor diegenen die wat meer plezier en avontuur aan hun leven willen toevoegen. Oranje kristallen staan ​​er ook om bekend dat ze het zelfvertrouwen vergroten en geluk brengen.


Lijst van de 10 beste oranje kristallen

  1. kornalijn

Carneool wordt al duizenden jaren gebruikt.

In de oudheid stond de steen bekend als de steen van de zonsondergang en werd hij geassocieerd met vruchtbaarheid en bescherming. Krijgers droegen de carneool in de strijd om zichzelf te beschermen tegen schade en hun persoonlijke kracht te vergroten.

Zelfs vandaag de dag wordt het beschouwd als een geluksbrenger voor de drager. Het staat ook bekend als een geluksbrenger voor mensen die proberen zwanger te worden.

  1. citrien

De iriserende kleuren van de citrien doen denken aan de zon, die gevoelens van warmte en licht oproept, waardoor het een symbool wordt van liefde, geluk en optimisme door de jaren heen.

Naast de esthetische waarde wordt het ook gecrediteerd met de energie van de zon. Deze gedachte komt voort uit het feit dat de kleuren van citrien vergelijkbaar zijn met die van de zon. Daarom is het een krachtige steen voor de behandeling van mentale en fysieke problemen.

  1. zonnesteen

Net als de citrien is de zonnesteen een steen die de kracht, warmte en kracht van de zon oproept. Dit lichtreflecterende, spiegelende kristal lijkt niet alleen op de zon, maar bezit ook veel van dezelfde energieën.

Er wordt gezegd dat het geluk, vitaliteit en succes brengt. Zonnesteen staat ook bekend om zijn vermogen om stress en spanning te verlichten. Dit kristal wordt ook geassocieerd met de Sacrale Chakra die verantwoordelijk is voor creativiteit, vruchtbaarheid en seksuele energie.

  1. oranje calciet

Oranje calciet is een uitstekende steen voor het stimuleren en zuiveren van de lagere chakra's die verband houden met ons gevoel van eigenwaarde, creativiteit en onze verbinding met anderen en de aarde. Deze chakra's worden ook geassocieerd met ons gevoel van verbondenheid met anderen en de omgeving.

Deze steen is ook een goede keuze als je op zoek bent naar een manier om stress en angst te verlichten.


  1. Oranje kyaniet

De zeldzaamste kyaniet, oranje kyaniet, is een motiverende steen. Het is cruciaal voor creatieve genialiteit, om opnieuw contact te maken met het innerlijke kind en om oude wonden te helen. Het verbindt je met je creatieve potentieel en je diepste ambities.

De oranje kyaniet versterkt het gevoel van eigenwaarde en stimuleert een gedurfde taakverdeling. Bovendien kan hij het sacrale chakra activeren, de zintuigen versterken en, met oefening, helderziendheid en helderziendheid vergroten.


  1. Mexicaanse vuuropaal

Mexicaans vuuropaal werd zo genoemd vanwege zijn uiterlijk: vlammend oranje of kersenrood. Ze zijn vaak fel gekleurd en kunnen qua helderheid variëren van licht wazig tot bijna transparant.

Vuuropalen staan ​​bekend om hun helende eigenschappen en belang voor hun dragers. Een symbool van ware vreugde, de vuuropaal vertegenwoordigt passie en toewijding op verschillende gebieden van het leven, waaronder liefde, relaties, werk en hobby's.


  1. Oranje toermalijn

De oranje toermalijn is een krachtige steen die helpt om seksuele emoties in evenwicht te brengen, b.v. B. veroorzaakt door stress of angst. Het bevordert ook de creativiteit en stimuleert de sacrale chakra, wat bijdraagt ​​aan emotionele balans.

Deze steen helpt je manieren te vinden om je leven in balans te brengen, zodat het niet alleen maar werk en geen plezier is. Omdat het bovendien creativiteit aantrekt als een magneet, worden de zorgen van gebruikers verlicht en hun zelfvertrouwen vergroot.


  1. Oranje Saffier

Orange Sapphire is een prachtig steunkristal. Het bevordert hemelse inspiratie en helpt je om je spirituele doel te bereiken. Bovendien verhoogt oranje saffier de seksuele energie en het verlangen, die beide nodig zijn voor de conceptie.

Het dragen van een oranje saffier hanger aan of rond je navel kan je tweede chakra stimuleren. Denk eraan om je te concentreren op het derde oogchakra tijdens je meditaties en om je bewustzijn samen te laten smelten met je levenskracht.

Oranje saffieren in je huis kunnen je ook helpen om een ​​energieke, warme, verkwikkende en heldere sfeer te creëren.


  1. Amber

Amber heeft altijd een unieke en gekoesterde plaats ingenomen in de harten van kristalliefhebbers. Dit komt door het oude leven en de rijke natuurlijke warmte die het uitstraalt. Er wordt gezegd dat een amberkleurige boomstam wijsheid brengt die gedurende miljoenen jaren is verzameld.

Er wordt ook gezegd dat het vreugde, wijsheid, bescherming en genezing brengt aan degenen die het dragen. Deze steen dooft ook het vuur van destructieve emoties en negatieve energie die door anderen tegen je wordt gericht.


  1. vuur agaat

Een zeldzame steen die al lang de aandacht trekt van verzamelaars, natuurgenezers en edelsteenkenners, de vurige eigenschappen van vuuragaat hebben al deze groepen betoverd en geïntrigeerd.

De vuuragaat is nuttig bij huidproblemen, om de bloedvaten te versterken en om het lymfestelsel te reinigen. Deze prachtige steen kan ook helpen bij maag- en zichtproblemen.

De edelsteen is gerelateerd aan de chakra van de buik. Bijgevolg kan vuuragaat worden gebruikt om stress te verminderen en een positieve kijk op het leven te behouden. Bovendien geloven sommigen dat deze steen kan worden gebruikt om slechte energie te verwijderen en te transformeren voordat deze terugkeert naar de bron.


Eindelijk

Over het algemeen gaat de betekenis van het oranje kristal over balans. Deze stenen helpen je manieren te vinden om je leven in balans te brengen, zodat het divers is. Omdat ze creativiteit als een magneet aantrekken, worden de zorgen van de gebruiker verlicht en krijgt het zelfvertrouwen een boost.

Nu u beter begrijpt wat oranje kristallen doen en hoe u ze kunt gebruiken, kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen over het kopen van kristallen die bij uw behoeften passen.

Geniet van je reis om de geheimen van de kristallen te ontdekken en jezelf van binnenuit te genezen!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.