De 10 beste kristallen voor communicatie

Wist je dat we omringd zijn door energie en dat kristallen kunnen helpen deze in balans te brengen?

Ja, kristallen kunnen worden geprogrammeerd om specifieke energiefrequenties aan te trekken en te versterken. Op deze manier kun je je aangeboren vaardigheden verbeteren.

Dus als je je communicatieve vaardigheden wilt verbeteren, kun je kristallen gebruiken om de energie die gepaard gaat met spreken en luisteren te versterken.

In deze gids laten we je kennismaken met de 10 beste kristallen voor communicatie en laten we je zien hoe je ze in je dagelijks leven kunt gebruiken.


Hoe helpen kristallen bij communicatie?

Zoals eerder vermeld, heeft communicatie zelf zijn eigen frequentie. Kristallen werken door deze vibratie te versterken.

Dus als we kristallen gebruiken die zijn afgestemd op de energie van communicatie, kunnen ze ons helpen berichten beter te verzenden en ontvangen.

Bovendien kunnen kristallen ons helpen om gemakkelijker af te stemmen op ons innerlijke zelf. Dit kan een voordeel zijn in communicatie omdat het ons gemakkelijker maakt om te begrijpen wat we willen zeggen en waarom we het willen zeggen.


Wat zijn kristallen voor communicatie?

Kristallen zijn een geweldige manier om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Ze kunnen u helpen duidelijkheid te krijgen in gesprekken en overtuigender te zijn wanneer het tijd is om iemand over te halen iets te doen.

Als je de juiste energieën wilt versterken, zijn hier enkele kristallen die je kunnen helpen om beter te communiceren:

 • Citrien: toonbeeld van positieve energie
 • Lapis Lazuli: Begrijp jezelf
 • Amethist: Om open en communicatief te zijn
 • Rookkwarts: Elimineert negatieve energie en bevordert een kalme, beheerste geest
 • Black Onyx: Bevordert eerlijkheid en openheid
 • Blue Lace Agate: geduld hebben
 • Malachiet: Voor compassie en humor
 • Sodaliet: Verhoogt het zelfvertrouwen
 • Celestite: Kristal, om de waarheid te zeggen
 • Apatiet: kristal om naar te luisteren

  citrien

  De citrien is de belichaming van positieve energie vanwege zijn helderheid en overvloed. Wat er ook gebeurt, deze steen straalt charisma en zelfvertrouwen uit, twee kwaliteiten die kunnen helpen bij effectieve communicatie. De citrien geeft je energie en stelt je in staat om op elk moment je mening te geven.

  Als je je niet kunt uiten, als je je onzeker voelt of als je je constant afvraagt ​​wat je wilt zeggen, dan is de citrien de juiste steen voor jou.


  lapis lazuli

  Lapis Lazuli is een prachtig kristal om bij je te hebben als je in een gesprek zit dat niet lekker loopt. Hij brengt helderheid in een gesprek zodat de waarheid naar boven komt. Je voelt je ook zelfverzekerder als je met iemand praat als je lapis lazuli bij je hebt.

  Degenen die eerlijker willen zijn tegenover zichzelf en anderen, en degenen die hun interpersoonlijke relaties willen verbeteren, kunnen zich tot Lapis Lazuli wenden voor hulp.


  amethist

  De amethist staat algemeen bekend als een rustige steen, maar helpt ook om meer open en communicatief te zijn. Deze steen is gemakkelijk om mee te werken en kan duidelijke en eerlijke communicatie bevorderen wanneer deze wordt gedragen of naar vergaderingen wordt gedragen.

  Omdat het echter zo'n zachte steen is, moet je amethist niet gebruiken als je sterke gevoelens wilt uiten.


  rookkwarts

  Rookkwarts is een stimulerende edelsteen die je helpt negativiteit te verdrijven en in elke situatie kalm, beheerst en evenwichtig te blijven. Het gebruik van deze steen in gesprekken maakt het gemakkelijker om los te komen van traumatische ervaringen en de gedachten die de zaden van zelftwijfel zaaien.

  Als je constant twijfelt of wat je zegt klopt, gebruik dan rookkwarts. Het zorgt voor een helder zicht; deze steen beschermt ons tegen misleiding door onze gevoelens.


  Zwarte onyx

  Deze steen bevordert veerkracht en kracht. Als het leven moeilijk voor je is, is dit een uitstekend kristal omdat het je kan helpen sterk te blijven en je hoofd rechtop te houden. Bovendien kan hij je helpen open te staan ​​door je aan te moedigen je gevoelens te delen met vrienden en familie.

  Deze steen moedigt ook eerlijkheid en openheid aan. Het staat erom bekend dat het u helpt om in stressvolle situaties met beide voeten op de grond te blijven. Het kan u helpen zich te concentreren op het huidige moment, waardoor u beter kunt begrijpen wat er aan u wordt gecommuniceerd.


  Blauwe Kant Agaat

  Geduldig en kalm zijn terwijl je naar anderen luistert, is vaak een uitdaging als je je overweldigd voelt. Het kan handig zijn om een ​​steen bij je te hebben als je tegenover een spreker zit die vastzit in een doodlopende straat.

  Het stelt ons in staat geduldiger te zijn en ons te concentreren op wat er wordt gezegd in plaats van op wat er niet wordt gezegd. Het moedigt ook vriendelijkheid en mededogen aan, wat ons kan helpen ons in te leven in iemand die misschien nerveus of verlegen is.


  malachiet

  Malachiet is een nuttig kristal voor communicatie. Als je boos bent en niet weet waarom, kan hij je helpen te kalmeren en je weer op het goede spoor te krijgen. Op de werkplek kan malachiet eerlijke communicatie bevorderen en het vertrouwen tussen werknemers vergroten.

  Deze steen kan je helpen geduldiger, medelevender en zelfs humoristischer te zijn als het gaat om een ​​gesprek met iemand. Deze steen stimuleert ook een diepere verbinding tussen de spreker en zijn publiek.


  sodaliet

  Sodaliet is een krachtige steen die de keelchakra stimuleert en ons vermogen om rationeel, intuïtief en verbaal te denken verbetert. Deze steen kan je helpen confrontaties te vermijden terwijl je duidelijke grenzen stelt en je gedachten deelt - beide essentiële componenten van een conflictvrij leven.

  Laten we zeggen dat je constant aan jezelf twijfelt of dat je interacties niet goed voelen. In dit geval helpt deze steen je om meer bewust te worden van jezelf en de mensen om je heen, zodat je succesvollere gesprekken kunt voeren.


  celestiet

  Hoewel minder gebruikelijk, wordt aangenomen dat dit mineraal de mogelijkheid heeft om de aandacht te vergroten tijdens het communiceren. Het wordt ook vaak gebruikt om angsten en angsten in verband met openbare optredens te bestrijden.

  Celestiet kan worden gebruikt als hulpmiddel bij meditatie of om paranormale vermogens te verbeteren; maar je kunt hem ook dicht bij je lichaam houden als je oprecht en met een zuivere intentie wilt spreken. Omdat Celestite u kan helpen spreken vanuit een integere positie.


  apatiet

  Dit kristal helpt ons vaak om de perspectieven van andere mensen te zien. Hij kan ons helpen kalm te blijven als we bang zijn om in het openbaar of voor een grote groep te spreken.

  Apatiet bevordert ook harmonie en opent nieuwe wegen voor groei en leren, wat nuttig kan zijn bij het werken met een groep waar u wordt gevraagd uw mening te geven of deel te nemen aan de discussie.


  Hoe kristallen te gebruiken voor communicatie

  Kristallen voor communicatie kunnen op vele manieren worden gebruikt. Hieronder staan ​​enkele eenvoudige en gemakkelijke manieren om kristallen te gebruiken voor betere communicatie.

  houd hem vast

  De steen kalmeert je geest en stimuleert oprechte en eerlijke communicatie tussen mensen.

  Zet hem bij je in de buurt

  Wanneer ze in de buurt van je lichaam of in een kamer worden geplaatst, kunnen kristallen helende eigenschappen hebben. U kunt kristallen sieraden dragen of ornamenten van edelstenen opzetten om een ​​betere communicatie mogelijk te maken.

  Mediteer met hem

  Omdat de energie van de kristallen door de vibratie van de eigenaar gaat, helpt mediteren met een kristal je om je geest en lichaam op één lijn te brengen met de vibratie ervan.


  Eindelijk

  Als je je communicatie met anderen wilt verbeteren, moet je kristallen zoals de hierboven genoemde gebruiken. Je kunt ons leren hoe we beter kunnen spreken, beter naar ons publiek kunnen luisteren en ons kunnen helpen om openbare sprekers te worden, een vaardigheid waar veel vraag naar is.

  Met geduld, vriendelijkheid en mededogen kun je een zelfverzekerde en succesvolle communicator worden en elke situatie in een positieve veranderen.


  Hinterlassen Sie einen Kommentar

  Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.