De 10 beste kristallen voor studie, concentratie en geheugen

In dit artikel zullen we het hebben over kristallen die helpen bij het leren. En ze zijn niet alleen voor studenten! Of je nu een volwassene bent die weer naar school gaat of een basisschoolleerling die extra hulp nodig heeft, er is een kristal voor elk type leerling.

Of je nu je concentratie wilt verbeteren of je geheugen wilt aanscherpen, er zijn verschillende helende kristallen voor jou. Laten we u kennis laten maken met enkele van de beste kristallen om te leren:


Lijst met de top tien kristallen om te bestuderen

  • Amethist - om stress te verlichten
  • Tijgeroog - om het zelfvertrouwen te vergroten
  • Clear Quartz - om de geest te zuiveren
  • Black Agate - om te beschermen tegen afleiding
  • Blue Sodalite - om verwarring weg te nemen
  • Rozenkwarts - voor bevrijding van negatieve gedachten
  • Malachiet - om de concentratie te bevorderen
  • Citrien - om zelfgroei te bevorderen
  • Fluoriet - om de concentratie te verbeteren
  • Aventurijn - voor autonomie en vooruitziendheid

    amethist

    Deze steen bevordert de concentratie en het geheugen, waardoor het een handig hulpmiddel bij het studeren is. Daarnaast is amethist door zijn kalmerende energie ook een geweldige stressverlichter, waardoor het een ideaal kristal is om examens te halen.

    Koop nu een amethist armband.


    Tijgeroog

    Deze prachtige oranje en bruine steen is niet alleen een geweldige aanvulling op je studiekristalcollectie, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Gebruik de Tiger Eye Crystal om jezelf een boost van zelfvertrouwen en geluk te geven voorafgaand aan komende examens of projecten.

    Helder kwarts

    Bergkristal is geweldig om de aandacht te vergroten tijdens het studeren. In dit kristal kan informatie worden opgeslagen en voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Bovendien bevat kwarts zuiverende energie die het intellect aantast en dient om de geest te zuiveren van afleidingen wanneer je focus ontbreekt.

    Zwarte Agaat

    Als je voor een examen studeert, kun je gemakkelijk in gedachten verdwalen. Daarom is een zwart kristal een absolute must. Als je probeert je geest vrij te maken van afleidingen, zodat je je kunt concentreren op je studie, dan is zwarte agaat de steen voor jou. Het heeft ook ontspannende eigenschappen, waardoor het een ideale steen is voor mensen die vaak angstig en pessimistisch zijn over studeren.

    Blauwe sodaliet

    Het is gemakkelijk om zenuwachtig te worden door stress en verwarring wanneer je probeert te proppen voor een examen of een lang onderzoeksverslag af te ronden. Bij het voorbereiden van een examen, of het nu een test is of een test op het werk, is het niet ongebruikelijk dat de geest afdwaalt. Deze steen elimineert verwarring door het weg te zuigen.


    rozenkwarts

    Alle studenten hebben periodes van angst en ongerustheid, maar met behulp van kristallen kunnen ze worden overwonnen. De rozenkwarts is een krachtig kristal van eigenliefde omdat het positieve energie de wereld in stuurt. Alles lijkt mogelijk als je die golf van eigenliefde door je hele lichaam voelt stromen.

    Koop nu een rozenkwarts armband.


    malachiet

    Dit verbluffende juweel is uitstekend geschikt voor bescherming tegen schade en het verwerken van informatie. Het elimineert afleiding en helpt je te focussen op je studie door alle slechte energie in de kamer op te zuigen. Bekend om het elimineren van elektromagnetische vervuiling, kunt u er zeker van zijn dat de ruimte waarin u studeert vrij is van afleiding.

    Koop nu een armband van malachiet.


    citrien

    De energie van deze edelsteen staat voor zelfbeschikking en ontwikkeling. Door hem in de buurt te hebben terwijl je studeert, kun je je beter concentreren dankzij de positieve vibes en energie die met de wereld worden gedeeld.

    Koop nu een citrien armband.

    fluoriet

    Over het algemeen helpt fluoriet om zich op het werk te concentreren, omdat de trillingen de hersenen stimuleren. Maar los daarvan helpen de verschillende kleuren van deze steen ook bij bepaalde taken. Een paarse fluoriet is bijvoorbeeld handig wanneer u zich moet concentreren op een logisch of wetenschappelijk probleem. Een gele fluoriet verhoogt je creativiteit, terwijl de groene variant je helpt om op nieuwe ideeën te komen.

    Nu koop een fluorietarmband.


    aventurijn

    Een stukje Aventurijn in de buurt hebben kan je helpen de leiding te nemen en zelf uitstekende resultaten te behalen, aangezien deze steen ook wordt geassocieerd met autonomie en vooruitziendheid. Geassocieerd met het hartchakra, is het nuttig voor het opruimen van alle negativiteit die zich heeft opgehoopt en die je ervan weerhoudt om verder te gaan.

    Nu koop een aventurijn armband


    Methoden om met kristallen te studeren

    Laten we met deze nieuwe kennis bespreken hoe we deze wonderbaarlijke edelstenen kunnen gebruiken om ons te helpen leren. Er zijn verschillende manieren om in het dagelijks leven van stenen te profiteren.


    Leg ze op je bureau

    Door deze kristallen in je studeerkamer te plaatsen, kun je je concentreren en je volledige aandacht aan je studie besteden. De energieën en trillingen van deze kristallen zijn krachtig. Dus als je ze plaatst waar je werkt, zal hun energie je helpen te leren.

    Je kunt ook de kristallen oppakken en vasthouden terwijl je probeert te focussen. Op deze manier maak je direct gebruik van de energie van de kristallen en kun je je concentratie verhogen wanneer je dat nodig hebt.


    Draag ze als sieraden

    Het dragen van kristallen als sieraad geeft je een prachtig nieuw sieraad en de mentale helderheid en stabiliteit die je nodig hebt om het examen te halen. Het is een uitstekende manier om deze helende stenen mee te nemen naar school waar al het leren en de examens plaatsvinden.

    Het mooiste is dat je door het dragen van een edelsteen als sieraad direct toegang hebt tot zijn energie. Hierdoor kunt u het meeste uit de Learning Crystal halen wanneer u zich moet concentreren.


    Mediteer met de kristallen

    Het gebruik van kristallen bij meditatie is een prachtige techniek om je energie af te stemmen op de frequenties van de stenen. Probeer van tevoren te mediteren om het meeste uit je studententijd te halen. Het helpt je om je gedachten te ordenen.

    Het is een goed idee om te beginnen met een meditatie van ten minste tien minuten, en het gebruik van deze kristallen zal die ervaring alleen maar versterken. Door de stenen in je handen te houden tijdens meditatie, kun je hun helende eigenschappen absorberen.


    De kracht van kristallen voor studie

    Zorg ervoor dat je je stenen meeneemt naar je volgende studiesessie.

    Het is aan jou om het perfecte kristal te kiezen voor jouw behoeften en de juiste aanpak om het meeste uit je kristalstudietijd te halen.

    Onderzoek de voordelen van kristallen en mediteer met een aantal ervan. Binnen een mum van tijd ontdek je het ideale leerkristal!


    Eindelijk

    Er zijn veel andere kristallen die ook kunnen helpen bij het focussen, maar dit zijn enkele van de beste.

    Voor meer informatie over kristallen en hoe ze je studie kunnen ondersteunen, aarzel niet om een ​​bericht te sturen of een reactie achter te laten.


    Hinterlassen Sie einen Kommentar

    Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.