16 beste kristallen voor alle fasen van liefde

Elk kristal heeft een andere energie en vibratie voor liefde.

Er zijn kristallen die in elk stadium van liefde kunnen helpen, van het aantrekken van nieuwe liefde tot het versterken van bestaande relaties.

In deze blogpost hebben we 16 van de beste kristallen op een rijtje gezet om je door alle stadia van liefde te helpen.

Kristallen voor het aantrekken van een nieuwe liefde

Als je op zoek bent naar "de juiste", zullen deze kristallen je helpen een nieuwe liefde aan te trekken.

rozenkwarts

Een steen waarmee je van jezelf kunt houden door je hart te openen. De rozenkwarts is een helende steen die je emotionele bagage aanpakt en je inspireert om van jezelf te houden. Als je van jezelf gaat houden, trek je de aandacht van anderen.

Groene Aventurijn

Dit kristal werkt hand in hand met de rozenkwarts bij helende zaken van het hart. In plaats van emoties richt Groene Aventurijn zich echter op het fysieke aspect, inspirerende energie en kracht om romantiek na te streven.

malachiet

Als steen van positieve transformatie is malachiet ideaal voor mannen die het beste in zichzelf naar boven willen halen. Dit groene kristal geeft je ook kracht, wijsheid en moed, wat je kan helpen bij het aangaan van een relatie.

Kristallen om relaties te versterken

Als je je perfecte partner hebt gevonden, is het belangrijk dat de liefde blijft leven! Deze kristallen helpen je om de band met je partner te behouden en te versterken.

lapis lazuli

Lapis lazuli staat bekend om zijn communicatiebevorderende energie. Een steen geassocieerd met het keelchakra, het stelt je in staat je gevoelens oprecht te uiten en te delen. In staat zijn om te communiceren resulteert uiteindelijk in een gezonde relatie.

Blauwe Kant Agaat

Blue Lace Agate gaat over vrede en rust. Als je op zoek bent naar een kristal om spanning in je relatie los te laten, dan is dit de edelsteen die je nodig hebt!

obsidiaan

Van dit kristal is bekend dat het negatieve energie afweert, waardoor het een perfecte keuze is voor langdurige relaties.Obsidiaan helpt je ook om giftig gedrag te overwinnen, zodat je een gezonde relatie met je speciale persoon kunt onderhouden.

kunziet

Als je hulp nodig hebt bij het afbreken van de muur die je om jezelf heen hebt gebouwd, is kunziet een nuttige steen die de klus kan klaren. Deze steen helpt ook om onvoorwaardelijke liefde te creëren die je altijd inspireert, wat de basis is van liefde.

Kristallen om de vlam weer aan te wakkeren

Soms is er maar een klein vonkje nodig om het vuur van de liefde weer aan te wakkeren. Hier zijn enkele kristallen die kunnen helpen om je relatie weer op de rails te krijgen!

granaat

De granaat is een steen van passie die je helpt om het vuur van de liefde weer te voelen. Wanneer je het gevoel hebt dat je relatie stagneert, zal dit rode kristal je seksuele verlangen helpen stimuleren, zodat je de zaken weer in beweging kunt krijgen.

kornalijn

Carneool is een ander kristal van passie geassocieerd met seksualiteit. Het is vooral handig als je risico's wilt nemen in seks. Hij bevrijdt je van je angsten, zodat je je relatie naar een hoger niveau kunt tillen.

robijn

Als je op zoek bent naar meer edelstenen die de kunst van sensualiteit stimuleren, dan is Ruby iets voor jou. Het is een uitstekende steen om je zelfvertrouwen en zelfkracht te vergroten, zodat je de vlam in je relatie weer kunt aanwakkeren.

Kristallen om liefdesverdriet te overwinnen

Liefde eindigt niet altijd zoals je wilt. Als je hart is gebroken, kunnen deze kristalopties je vooruit helpen en het leven in een ander licht zien.

amethist

Amethist staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en is geweldig voor na het uiteenvallen. Dit violette kristal helpt de pijn van een recente relatiebreuk te verzachten. Het helpt ook bij het verwijderen van eventuele negatieve energieën die mogelijk zijn achtergebleven na het uiteenvallen.

roze toermalijn

Dit kristal is nuttig om je zelfvertrouwen te herstellen na een relatiebreuk.Toermalijn is ook geweldig om je te helpen bij het genezen van pijn en wonden uit het verleden, zodat je vooruit kunt kijken in plaats van in de achteruitkijkspiegel te kijken.

regenboog maansteen

De Rainbow Moonstone, ook wel het "Kristal van een nieuw begin" genoemd, helpt je de situatie te accepteren en je gevoelens te verwerken, zodat je uiteindelijk verder kunt gaan.

rhodonite

Dit rozenkristal is ideaal voor iedereen die diepbedroefd is. Het helpt je om je zelfverzekerder, zelfverzekerder en krachtiger te voelen, wat allemaal nodig is bij het omgaan met een relatiebreuk.

Kristallen voor vruchtbaarheid en zwangerschap

Als je probeert een baby te krijgen, kan kristalenergie je inspanningen ondersteunen. Of je nu al zwanger bent of nog steeds probeert zwanger te worden, deze kristallen zullen je reis ondersteunen en verbeteren.

Groene Jade

Het is bekend dat deze vitaliteitssteen nuttig is bij het krijgen van kinderen. Groene jade helpt bij de algehele gezondheid van zowel moeder als kind en helpt bij het geboorteproces.

Gele Jaspis

Van dit kristal is bekend dat het helpt bij vruchtbaarheid en bevalling. Aangenomen wordt dat het het natuurlijke vermogen van het lichaam om zwanger te worden ondersteunt.

Hoe kristallen te gebruiken voor liefde

Er zijn veel manieren om kristalgenezing in je leven op te nemen. Of je nu nieuwe liefde probeert aan te trekken of je band met je partner wilt verdiepen, doe het volgende:

  • Plaats ze in je huis, vooral in de Southwest love area of ​​in je slaapkamer
  • Maak een kristallen raster voor liefde
  • Draag de kristallen als sieraden

    Eindelijk

    In welke fase van liefde je ook zit, kristalenergie kan je helpen.

    Of je nu het vlammetje wilt aanwakkeren of liefdesverdriet wilt overwinnen, deze kristallen helpen je op weg.

    Gebruik ze op een manier die je een goed gevoel geeft en kijk hoe ze je relatie kunnen verbeteren!


    Hinterlassen Sie einen Kommentar

    Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.