10 kristallen voor geld en hoe ze te gebruiken voor rijkdom

Kristallen zijn geweldig omdat ze je helpen je te concentreren op de dingen die voor jou het belangrijkst zijn. Ze kunnen je helpen de dingen los te laten die je tegenhouden, zodat je een zinvoller en succesvoller leven kunt leiden.

Deze edelstenen zijn ook geweldig voor het versterken van positieve energie, waardoor je rijkdom kunt aantrekken. Als je op zoek bent naar nieuwe kristallen om aan je verzameling toe te voegen, zijn hier de top 10 kristallen voor het geld.


Groene Jade - De steen van de hemel

Groene jade is een symbool van rijkdom en welvaart in China en is dat al duizenden jaren. De Chinezen geloven dat de vibraties van de edelsteen harmonie aantrekken, wat essentieel is om financiële vrijheid te bereiken.

In de drukke wereld van vandaag kan het moeilijk zijn om de trillingen van groene jade gedurende de dag waar te nemen. Als u uw groene jade echter naast uw bed bewaart, kunt u goed slapen en dromen hebben die uw verlangen naar financiële vrijheid weerspiegelen.

Hoe graag we ook allemaal financiële vrijheid willen, soms weten we niet wat dat betekent of hoe we dit kunnen bereiken. In plaats van je te concentreren op alle dingen die fout kunnen gaan of ons afleiden van het najagen van onze dromen, kan groene jade je helpen je te concentreren op wat het belangrijkst is. En dat is je passies najagen en manieren vinden om ze om te zetten in winstgevende passies.


Citrien - De steen van de koopman

De citrien is een welvaartskristal waarmee je een gevoel van overvloed in je leven kunt brengen.

Het is een geelgouden steen die gevoelens van rijkdom en overvloed oproept. Maar het heeft ook een warme zonnige gloed die je zal helpen je warm en gelukkig te voelen - precies wat je nodig hebt om je geldwensen te manifesteren.

Om deze reden is de citrien perfect voor meditatie. Wanneer je mediteert, heb je toegang tot je onderbewustzijn waar al je geldwensen zijn opgeslagen.

Houd het kristal tijdens meditatie in de buurt van je zonnevlechtchakra (de chakra die wordt geassocieerd met de manifestatie van rijkdom). Dit zal je verlangen naar geld helpen vergroten door positieve energie naar dit chakra te brengen.


Tijgeroog - De steen van kracht

Tijgeroog is een uitstekende steen om altijd bij je te hebben. Het heeft een diepe relatie met het menselijk brein, dus het orgel kan je helpen op het goede spoor te blijven. Bovendien schenkt Tijgeroog doorzettingsvermogen, kracht en vastberadenheid, wat je zal helpen op het pad naar je doelen te blijven.

Gezien de welvaartsbevorderende eigenschappen van dit kristal is het ideaal om in je hand of broekzak te hebben. Omdat de steen een constante herinnering is aan wat je wilt, zal hij je helpen het momentum vast te houden en je doelen te bereiken.


Groene Aventurijn - De steen van de speler

De steen van kansen, groene aventurijn, is een krachtige steen die u kan helpen bij het behalen van financieel succes.

Hij wordt al lang gebruikt als talisman voor geluk. Veel mensen hebben gemeld dit succes te ervaren na het gebruik van Groene Aventurijn.

Deze edelsteen staat ook bekend om het aantrekken van geld in noodgevallen, en het is een goed idee om wat bij de hand te hebben wanneer je het het meest nodig hebt. Of u nu zaken doet of niet, u moet altijd wat in uw portemonnee of handtas hebben. Als je meedoet aan een toernooi waar een geldprijs voor het oprapen ligt, houd je steen dan bij de hand.


Malachiet - steen van transformatie

Malachiet is een prachtige steen die al sinds de oudheid wordt gebruikt. Het wordt geassocieerd met moed, verandering en het hart.

Van deze steen wordt gezegd dat hij je zelfrespect en moed vergroot en je leert dat het oké is om verandering te ervaren. Deze eigenschappen helpen je om ondanks tegenslagen volhardend je doelen na te streven.

Het gebruik van malachiet als ketting is gunstig vanwege de verbinding met het hartchakra. Hij herinnert u eraan om gefocust te blijven op uw financiële doelen en beslissingen te nemen op basis van hoe u zich voelt in plaats van wat het meest logisch is. Malachiet is een van de beste kristallen voor geld, omdat het je focust op je financiële doelen en je helpt op het goede spoor te blijven.


Helder kwarts - de meestergenezer

Het versterken van je energie is waar helder kwarts het beste in is. Als je het kristal gebruikt om financiële doelen te stellen, zal het je helpen deze te bereiken.

Heldere kwarts is ook een geweldige steen voor degenen die moeite hebben zich op hun geld te concentreren, omdat het hen helpt weer op het goede spoor te komen.

Wanneer je een kristalrooster met geldedelstenen maakt, kun je een paar stukjes van het heldere kwarts in de buurt plaatsen om de rijke energie te versterken.


Pyriet - Fools' goud

Pyriet, ook wel bekend als "Fool's Gold", is een van de meest veelbelovende kristallen. Zelfs als het niet zoveel waard is als echt goud, kan het voor u de deur openen naar financiële stabiliteit en welvaart.

Door dit kristal in de buurt van uw kassa te houden, kunt u meer geld aantrekken als u een kleine ondernemer bent. Om dezelfde reden bewaren veel mensen een klein exemplaar in hun tas of portemonnee.


Peridoot - De steen van mededogen

Peridoot brengt overvloed en voorspoed in je leven door je te helpen alle gevoelens van zelftwijfel of negativiteit los te laten die je ervan weerhouden om succesvol te zijn.

Bij het mediteren met peridoot is het belangrijk om de energie van de steen op je zonnevlecht en hartchakra te richten. Dit zal je helpen om je zelfverzekerder te voelen door geld te gebruiken om kristallen aan te trekken en je financiële doelen te bereiken.


Andalusiet - De alexandriet van de arme man

Andalusiet is een krachtige steen die je kan helpen een gevoel van doel en richting in je leven te ontwikkelen. Laten we zeggen dat je moeite hebt om je op je doelen te concentreren. In dit geval kun je deze steen gebruiken om een ​​doel voor jezelf te bouwen om je energie op te richten.

De energie van de steen is vooral nuttig bij visiemeditatie - een strategie om geld in te zamelen waarbij je je de toekomst voorstelt en je doelen al bereikt hebt. Werken met andalusiet kan je helpen je levenspad te vinden - en het vervolgens te bewandelen.


Amethist - De steen van de geest

Amethist is een krachtige stressverlichter en bevordert mentale helderheid. Als je je zorgen maakt om geld, probeer dan een amethist stresssteen tussen je wijsvinger en duim te houden. Wrijf met je duim over het gladde oppervlak van de steen in een zachte, cirkelvormige beweging. De amethist zal je helpen mentale helderheid te krijgen en te zien wat je vervolgens moet doen.


Hoe kristallen voor geld te gebruiken

Ze zijn een geweldig hulpmiddel om u te helpen uw intenties en dromen te verwezenlijken.

Om u te ondersteunen bij het bereiken van uw doelen, kunnen kristallen op verschillende manieren worden gebruikt:

 • Draag ze als sieraden - Als je kristallen om je nek, pols of vinger draagt, voel je de volheid. Dit positieve gevoel helpt om meer rijkdom in je leven te brengen.
 • Plaats ze in huis - Plaats je kristallen op strategische plekken in je huis, b.v. B. bij de voordeur of het vermogensgebied om meer financiële zegeningen aan te trekken.
 • Draag een kristal in een zak - Bewaar een kristal in je tas om de energie van geld naar je toe te trekken.

  Hoe kristallen voor geld te programmeren

  Als je met kristallen werkt voor geld, is het belangrijk om te onthouden dat je ook actie moet ondernemen om je doel te bereiken. Het universum geeft je geen zak vol geld alleen maar omdat je erom vroeg!

  Volg dus deze stappen om uw kristallen te programmeren met uw intentie:

  1. Maak je kristallen schoon.
  2. Houd het kristal in je dominante hand.
  3. Concentreer je op je intentie voor het kristal. Als je bijvoorbeeld meer geld wilt aantrekken, richt je dan op die intentie.
  4. Herhaal je intentie 3 keer hardop of in je hoofd.
  5. Plaats het kristal op de gewenste plek, bijvoorbeeld op de voordeur of in de vermogenssector.
  6. Herhaal dit proces met elk kristal dat je gebruikt.

   Eindelijk

   Bij het werken met geldkristallen is het belangrijk om te onthouden dat er geen pasklare oplossing is. In plaats daarvan moet je je eigen weg vinden, wat enige tijd kan duren.

   Maar je moet weten: er zijn veel wegen naar geld, en kristallen kunnen daar een van zijn.


   Hinterlassen Sie einen Kommentar

   Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

   Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.