Hoe maak je je citrien armband schoon?

Hoe maak je je citrien armband schoon?

Voelt je citrienarmband dof en zwaar aan? Dit kan een teken zijn dat je het moet schoonmaken.

Zuivering is een manier om de frequentie van een kristal terug te brengen naar zijn natuurlijke staat. Hierdoor kunt u blijven genieten van de voordelen van uw citrien. Maar hoe maak je een citrien schoon?

Hier leest u hoe u uw citrienarmband schoonmaakt , zodat u de trillingen kunt herstellen. Maar voordat we daarop ingaan, moet u eerst begrijpen hoe belangrijk het is om uw kristallen accessoires schoon te maken.

Waarom is het belangrijk om je kristallen armband schoon te maken?

Kristallen zoals de citrien staan ​​bekend om hun vermogen om energie op te slaan. Hoe meer je deze stenen gebruikt, hoe beter ze op jou afgestemd worden. Ze raken echter na verloop van tijd ook overladen met energie, waardoor ze saai en minder effectief worden dan vroeger.

Stelt u zich eens voor wat het kristal heeft doorgemaakt voordat u de eigenaar werd. Het werd uit een mijn geplukt, doorgegeven aan de ambachtslieden die de citrien polijstten en er een armband van maakten, en vervolgens afgeleverd bij de juwelier waar je het kocht.

Je kristallen accessoire heeft te veel energie verzameld voordat het jou bereikte. Daarom moet je je citrien voor en na een tijdje dragen schoonmaken.

Hoe maak je een citrien schoon?

Het eerste dat u moet doen, is het fysieke oppervlak van uw armband met water reinigen. Naast het reinigen van het oppervlak, kan water ook de negatieve energie uit je citrien wegspoelen. Dit geldt vooral als u uw sieraden laat weken in stromend water zoals beken, rivieren en regenwater.

Hoe laad je een Citrien op?

Nadat je het oppervlak van je kristallen armband hebt schoongemaakt, kun je beginnen met het herstellen van de trillingen. Er zijn verschillende manieren om je citrien te reinigen en op te laden.

zonlicht of maanlicht

hoe citrienarmband te reinigen - zonlicht maanlicht

Van citrien is bekend dat het een soort zonne-energie vasthoudt die is uitgelijnd met je zonnevlechtchakra. Vanwege de verbinding met de zon kan een citrien armband onder zonlicht worden gereinigd.

Plaats het accessoire direct op de vloer waar het zonlicht erop schijnt. Laat het minimaal vier uur staan.

Als alternatief kun je je hanger onder de volle maan laten liggen om de vibraties te verhogen. Maanlicht is minder verblindend dan zonlicht. Dit is ideaal als u niet het risico wilt lopen uw kristal te beschadigen.

 

andere kristallen

hoe citrienarmband te reinigen - andere kristallen

Als steen behorend tot de kwartsfamilie kan de citrien ook worden opgeladen met een andere steen uit dezelfde cluster. Een populair kristal voor het reinigen en ontgiften van citrien is seleniet.

Plaats je citrienarmband minimaal vier uur op seleniet. Dit zal niet alleen de negatieve energie zuiveren, maar het zal ook de positieve energie versterken.

Andere stenen die je kunt gebruiken zijn amethistgeodes en grote kwartsclusters.

 

verstandig

hoe citrienarmband te reinigen - salie

Salie is een heilige plant waarvan wordt aangenomen dat deze de lage trillingsfrequenties die in je armband zijn opgeslagen, reinigt. Om te reinigen met salie, verbrand je de bovenkant van de plant en laat je de rook het kristal 30 seconden verzwelgen.

Houd de brandende salie in je niet-dominante hand. Beweeg dan de Prosperity Pendant door de rook. Als je voelt dat er veel negatieve energie in de kralen is opgeslagen, ga dan nog eens 30 seconden door met reinigen.

Doe dit buiten of bij een open raam, zodat de rook de negatieve energie wegvoert van de citrien.

 

Zout

hoe citrienarmband te reinigen - zout

Sinds de oudheid wordt zout gebruikt om negatieve trillingen te absorberen. Het is gebruikt in verschillende rituelen om ongewenste aanwezigheden in een kamer of levenloze objecten te zuiveren.

Daarom is zout ook een geweldige manier om je armband te ontdoen van ongewenste energie. Week je armband gewoon een nacht in water met verdund keukenzout.

Als u in de buurt van de zee woont, kunt u vers zout water putten en dit direct gebruiken om uw sieraden schoon te maken.

 

geluid

hoe citrienarmband te reinigen - geluid

Geluid kan alle vastzittende of opgeslagen energie in uw accessoire wegspoelen. De frequentie van de muziek herstelt de harmonie, waardoor je armband weer als nieuw wordt.

Traditioneel worden stemvorken, klankschalen en gezangen gebruikt om een ​​kristal te reinigen. Maar in moderne applicaties kun je in plaats daarvan Tibetaanse klankschaalmuziek of om mantra-zang downloaden.

Stel je sieraden vijf tot tien minuten bloot aan het geluid.

 

meditatie

hoe citrienarmband te reinigen - meditatie

Als je graag regelmatig mediteert, kun je het ook gebruiken om je citrienarmband schoon te maken. Bij deze methode richt je je energie op de steen en plaats je je intenties.

Houd de kristallen hanger vast en stel je voor dat je energie elke kraal vult. Visualiseer de negatieve energie die de armband verlaat en de stenen helderder gloeien met opgeladen energie.

Mediteer minimaal één minuut per kraal. Hoe meer je deze methode oefent, hoe meer de zuivering vanzelf zal komen.

 

Wanneer moet je je citrienarmband schoonmaken?

Maak als vuistregel uw kristal minstens één keer per maand schoon. Doe ook de reiniging als je een nieuwe intentie op de steen wilt zetten. Hetzelfde geldt als de armband zwaarder en doffer aanvoelt dan normaal.

 

Afsluitende woorden

Er zijn veel manieren om een ​​citrien armband schoon te maken. Als uw stuk citrien dof en zwaar aanvoelt, is het uw verantwoordelijkheid om het in zijn natuurlijke staat te herstellen.

Als je goed voor je kristallen hanger zorgt, doe je jezelf een plezier. Je vernieuwt de energie van de stenen en hierdoor kun je je volledige potentieel benutten .


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.