Hoe Feng Shui-symbolen te gebruiken voor rijkdom en welvaart

Hoe Feng Shui-symbolen te gebruiken voor rijkdom en welvaart

Veel huiseigenaren en bedrijfseigenaren gebruiken de principes van feng shui om rijkdom, welvaart en overvloed in hun huizen te brengen. Ze decoreren hun pand met items zoals de Money Tree om een ​​leefruimte te creëren voor de energie van welvaart.

Maar hoe geld aan te trekken in feng shui, afgezien van een klassieke inrichting? Een mogelijkheid is om Feng Shui-symbolen voor rijkdom en welvaart op het lichaam te dragen, zoals hieronder beschreven.

1. Citrien

Feng Shui Symbolen - Citrien

Deze geeloranje kwartssoort staat bekend als de steen van overvloed. Van citrien wordt gezegd dat het een trillingsfrequentie bezit die is afgestemd op financiële welvaart. Geen wonder dat het de "Trader's Stone" wordt genoemd.


Met zijn luxueuze gouden tint trekt de citrien niet alleen rijkdom aan, maar helpt deze ook veilig te stellen. Dit maakt de citrien tot een waardevolle steen voor zakelijk succes. Misschien komt dit door de associatie van de steen met mentale helderheid, waardoor u goede zakelijke beslissingen kunt nemen.

Afgezien van rijkdom nodigt dit juweel ook uit tot succes in het leven van de drager. Citrien is ook een uitstekende steunsteen. Het helpt professionele interacties te verbeteren, wat geweldig is als u in de verkoop of het bankwezen werkt.

Hoe de citrien te gebruiken: Draag de citrien als sieraad. Aangezien deze steen inwerkt op het derde chakra, draag je best een lange ketting met een citrien hanger. Of je kunt citrienarmbanden hebben met andere stenen en parels zoals hematiet.

Hier zijn enkele gerelateerde producten:

Feng Shui Symbolen - Citrien

2. Chinese munten

Feng Shui-symbolen - Chinese munten

Chinese munten bestaan ​​als zowel traditionele als moderne feng shui-symbolen van rijkdom en welvaart. Beide brengen de energie van overvloed in je leven.

Traditionele feng shui-munten zijn rond van vorm met een vierkant gat in het midden. De ronde vorm vertegenwoordigt de hemel terwijl het vierkante gat de aarde symboliseert.

Elke kant van de munt staat ook voor yin en yang. Aan de yang-zijde zijn vier Chinese karakters gegraveerd, die de heerschappij van vorige keizers voorstellen. De yin-zijde heeft twee tekens gegraveerd of is leeg.

Hoe de Chinese munten te gebruiken: Er zijn verschillende Chinese munten die energieën van geld, overvloed en geluk in je leven brengen. De regel is om die Chinese munten te kiezen die je aanspreken. Hoe sterker uw verbinding met deze munt, hoe krachtiger ze zijn.

Hier zijn enkele gerelateerde producten:

Feng Shui-symbool - Chinese munten

3. Chinese draak

Feng Shui Symbolen - Chinese Draak

De Feng Shui Draak, ook wel bekend als de Chinese Draak, staat bekend als de goddelijke geest van water. Ze zijn heel anders dan de kwaadaardige, vuurspuwende draken uit de westerse overlevering, omdat ze speelse en welwillende wezens zijn.

Chinese draken beheersen regenval, tyfoons en overstromingen. Het dragen van een drakensymbool zou de voordelen van water activeren in de vorm van rijkdom, welvaart en kansen.

Hoe de Chinese draak te gebruiken:De draak is er in verschillende kleuren. Kies een vlieger met de kleuren van het water, waaronder zwart, donkergroen en donkerblauw. Je kunt ook kiezen voor draken met de kleuren geld, namelijk goud en groen. Deze staan ​​voor rijkdom en welvaart.

Hier zijn enkele gerelateerde producten:

Feng Shui-symbool - Chinese draak

LEES OOK: Feng Shui 2020: Hoe u geluk kunt aantrekken in het jaar van de metalen rat

4. Bixie

Feng Shui-symbolen - Bixie

Bixie, ook bekend als Pi Yao, is een mythisch wezen uit Chinese legendes. Van dit beest wordt gezegd dat het de kop van een draak, het lichaam van een paard, de hoorn van een hert en de voet van een qilin heeft.

Volgens de mythe is Pixiu een vraatzuchtige draak gezegend met een enorme mond die in staat is om de rijkdommen van de wereld op te slokken. Hij voedt zich met schatten zoals goud, zilver en juwelen. Hij werd echter vervloekt met een verzegelde anus.

Zijn vermogen om schatten te eten en het onvermogen om het weg te jagen, leidde tot de overtuiging dat Bixie een gunstig feng shui-symbool is van geluk en rijkdom.

Hoe gebruik je de Bixie: Draag het Bixie-symbool aan je linkerhand om levensenergie in je lichaam te laten stromen. Zorg ervoor dat het hoofd naar buiten of naar de pink wijst.

Hier zijn enkele gerelateerde producten:

Feng Shui-symbolen - Bixie

Heb jij al een Bixie armband? Leer hoe je de Bixie-armband activeert om het volledige potentieel ervan te ontsluiten .

5. Om Mani Padme Hum Mantra

Feng Shui-symbolen - Mani Mantra

Volgens de Feng Shui-school van de Zwarte Sekte van het Tibetaans Boeddhisme (BTB) versterken gebeden of mantra's de effecten van genezing. Woorden worden verondersteld krachtige trillingen te dragen die de energie van de omgeving versterken. Dit verbindt ons met het goddelijke en versterkt onze eenheid met het universum.

Een van de meest populaire mantra's in het Tibetaans boeddhisme is de Om Mani Padme Hum of Mani Mantra. Er wordt gezegd dat het dragen van de mani-mantra niet alleen geluk aantrekt, maar ook de mogelijkheden van andere feng shui-symbolen versterkt om welvaart te brengen. Het dragen van de mani mantra herinnert ons ook aan het pad en de kracht die daarmee gepaard gaat.

Hoe gebruik je Om Mani Padme Hum MantraDraag het op je romp als hanger of ketting.

Hier zijn enkele gerelateerde producten:

Feng Shui-symbool - Om Mani Pande Hum

Leer meer over de voordelen van Om Mani Padme Hum !

Feng Shui-symbolen en jij

Gefeliciteerd! Nu weet je een andere manier om geluk en rijkdom aan te trekken.

Maar onthoud: Feng Shui-symbolen voor rijkdom en voorspoed alleen zullen u niet de overvloed brengen die u wenst. Meer dan de feng shui-kuren, moet je streven naar succes. Alleen dan zullen deze gunstige symbolen je de steun geven die je nodig hebt om geluk te zoeken.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.