Hoe een feng shui-armband met citrien te dragen

Hoe een feng shui-armband met citrien te dragen

Hoe heeft je citrienarmband tot nu toe gepresteerd? Citrien armbanden kunnen een prachtig sieraad zijn om rijkdom aan te trekken en je dromen te manifesteren. Maar om van deze voordelen te genieten, moet u het amulet op de juiste manier dragen.

Als u in de war bent, zullen wij bij Tao Temple u helpen.

In deze gids leer je hoe je een citrienarmband draagt ​​volgens de regels van feng shui. Vind ook de antwoorden op enkele van uw vragen over de citrien, zodat u het volledige effect ervan kunt activeren.

Aan welke hand draag je een citrien armband?

Draag de citrienarmband aan de hand van de ontvanger , dus uw linkerhand .

In de Feng Shui-traditie wordt aangenomen dat onze linkerhand de energie in onze omgeving opneemt, de zogenaamde Chi. Door de citrienarmband aan uw linkerhand te dragen, kan de energie in uw lichaam stromen, wat essentieel is voor het verbeteren van uw welvaartsgebied.

De rechterhand staat nu bekend als onze gevende hand. De rechterhand is de kant waar we chi geven. Als je de citrien armband aan je rechterhand draagt, geef je de energie door aan andere mensen.

Afhankelijk van je intentie kun je de citrienarmband aan je linker- of rechterhand dragen om zijn krachten te ontvangen of weg te geven.

Hoe een citrien te activeren

hoe citriensteen te activeren

Behalve dat je weet aan welke hand je hem moet dragen, kun je nog meer doen om de krachten van je armband te activeren. Een manier om dit te doen is door je intenties op de citrien te plaatsen.

De citrien is een steen van manifestatie. Hij kan intenties vastleggen en versterken, zodat iemands verlangens zich kunnen manifesteren.

Als je citrien wilt gebruiken om je dromen waar te maken, volg dan deze eenvoudige stappen:

  1. Denk aan iets dat je zou willen manifesteren.
  2. Schrijf het op als een affirmatie. Bijvoorbeeld: "Ik ben een magneet voor geld en rijkdom trekt mij aan".
  3. Terwijl JIJ de citrienarmband draagt, projecteer je mentaal je bevestiging in de steen.
  4. Herhaal de affirmatie acht tot twaalf keer, of totdat je voelt dat het kristal de energie van je intentie heeft opgeslagen.
  5. Als de citrien eenmaal is geprogrammeerd om je verlangens te manifesteren, breng dan regelmatig wat tijd door met mediteren met de armband.

Reinig de armband na een tijdje, vooral als deze al dof of zwaar aanvoelt.

Wie kan citrien dragen?

Citrien is een prachtig kristal dat veel voordelen belooft aan degenen die het dragen. Maar kan citrien door iedereen gedragen worden?

Het antwoord is ja.

Iedereen kan een citrienarmband dragen, maar het kristal is het meest heilzaam voor mensen die lijden aan problemen met de solar plexus (derde chakra). Dit komt omdat citrien een zonne-energiekwaliteit heeft die je derde chakra-problemen kan genezen.

Als je persoonlijkheidsproblemen hebt, zoals een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfbeheersing of besluiteloosheid, kan dit geworteld zijn in je Solar Plexus Chakra. Het dragen van de citriensteen kan deze problemen helpen oplossen.

Kun je elke dag citrien dragen?

hoe citrien armband te dragen

Ja, het is aan te raden om je citrien armband elke dag te dragen. Want hoe langer je hem draagt, hoe effectiever de steen wordt.

Kristallen werken beter als je er een diepe relatie mee ontwikkelt.

Waar moet citrien thuis worden bewaard?

Als vuistregel geldt: leg je citrien armband in je welvaartsgebied als je hem lange tijd niet gaat dragen. In de traditionele school van feng shui is uw welvarende gebied de zuidoostelijke hoek van uw huis.

Je kunt de armband ook in een geldkistje stoppen of in je portemonnee of handtas stoppen.

Kan ik slapen met citrien?

hoe citrien armband te dragen

Ja, je kunt slapen met je citrienarmband.

Als alternatief kunt u het 's nachts onder uw kussen of naast uw bed leggen. Citrien is uitstekend geschikt om nachtmerries op afstand te houden en een goede nachtrust te bevorderen. Ze kunnen ook inspirerende dromen brengen terwijl je slaapt.

Samengevat

Als je het effect van je citrienarmband wilt maximaliseren, moet je de op feng shui gebaseerde regels volgen. Draag hem aan je linkerhand om zijn energie te ontvangen en laat hem zitten om je relatie met de steen te verdiepen.

We hopen dat je het meeste uit je welvaartsarmband haalt!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.