Hoe citrien te gebruiken om geld aan te trekken

Hoe citrien te gebruiken om geld aan te trekken

Wilt u uw financiën verbeteren? Citrien kan je daarbij helpen.

Citrien is een geeloranje variant van kwartskristal. Van deze steen wordt gezegd dat hij trillingsfrequenties bezit die zijn afgestemd op financiële welvaart. Het wordt ook wel de "Steen van Overvloed" genoemd.

In deze post leer je hoe je de citrien kunt gebruiken om geld in je leven te brengen . Maar voordat we dat gaan uitleggen, moet je eerst begrijpen hoe deze steen werkt.

Trekt citrien geld aan?

Citrien staat bekend als een van de krachtigste feng shui-symbolen om rijkdom aan te trekken . Waarom? Omdat citrien metafysische eigenschappen bevat waardoor de steen trillingen kan vasthouden en versterken.

Maar hoe helpt dit bij het creëren van welvaart?

Onze intenties zenden constant trillingen uit die van invloed zijn op hoe we het leven ervaren. Wanneer je je intenties op de steen plaatst, stem je jezelf af op de eigen 'welvaart'-frequentie van de steen. Dit versterkt je intenties sterk genoeg om je verlangens te manifesteren.

Afgezien van zijn vibraties , verhoogt citrien ook je zelfvertrouwen om na te streven wat je wilt. Het helpt je ook om in alle situaties het positieve te zien . Beide eigenschappen zijn essentieel om uw dromen en ambities tot leven te brengen.

5 manieren om geld aan te trekken met citrien

Nu je weet hoe citrien werkt, is het tijd om deze steen van overvloed in je dagelijks leven op te nemen. Hieronder hebben we vijf manieren opgesomd waarop je de citrien kunt gebruiken om geld aan te trekken.

 

1. Mediteer met een citrien

hoe citrien te gebruiken om geld aan te trekken

Zoals reeds vermeld, is de citrien een steen die energie kan vasthouden. Mediteer er enige tijd mee om te synchroniseren met de vibratie van het kristal.

Leg je intenties op de steen door ze uit te spreken of mentaal te projecteren. U kunt bijvoorbeeld een paar keer zeggen: "Ik ben het waard om rijkdom te ontvangen".

2. Plaats citrien ornamenten in je huis

Je kunt veel citrien feng shui-remedies vinden om in de geldruimte van je huis te plaatsen. Een van deze traditionele ornamenten is de citrien geldboom .

In traditionele feng shui moet je het citrienornament in het zuidoosten van je huis plaatsen, dat wordt beschouwd als je geldgebied. Moderne feng shui zegt echter dat als het ornament er vreemd uitziet, vertrouw op je gevoel en plaats het waar je maar wilt.

3. Plaats een citrien in je kassa

hoe citrien te gebruiken om geld aan te trekken

Als "koopmanssteen" is de citrien ook zeer geschikt voor het behalen van zakelijk succes. Het geeft u het vertrouwen en de positiviteit om zakelijke kansen na te jagen, waardoor u uw financiën kunt laten groeien.

Als u een bedrijf heeft, plaats dan een stuk citrien in uw kassa of kluis om rijkdom op uw werkplek uit te nodigen. Je kunt ook citrien-snuisterijen in het welvaartsgebied van je kantoor plaatsen om meer klanten aan te trekken.

4. Neem een ​​stuk citrien mee

hoe citrien te gebruiken om geld aan te trekken

Voor degenen die succesvol willen zijn in hun carrière, kan de citrien ook wonderen voor jou doen. Bekend als de "successteen", is de citrien geweldig bij het solliciteren naar een baan, het sluiten van een deal of het zoeken naar een promotie.

Om van deze steen te profiteren, moet u altijd een stuk citrien bij u hebben.U kunt de steen in uw portemonnee, zak of tas bewaren om te helpen bij financieel succes.

5. Draag citrien als armband

Kristallen zoals de citrien zijn effectiever naarmate je er meer mee in contact komt. Daarom zijn citrienarmbanden een geweldige manier om te profiteren van de krachten van de steen.

Door de citrien als sieraad te dragen, kun je er altijd bij zijn en er een diepe relatie mee ontwikkelen. Zorg ervoor dat je de citrienarmband aan je linkerhand draagt ​​om zijn volledige potentieel te activeren.

Trek nu rijkdom aan met citrien!

Citrien is een wonderlijke steen die je verlangens kan manifesteren en kan helpen bij het creëren van rijkdom. Als u uw financiën wilt verbeteren, is het tijd om citrien te gebruiken om geld aan te trekken.

Bekijk onze Citrien-collectie en leef vandaag nog een leven van overvloed!


1 Kommentar


  • Altherr Marie-Therese

    Ich bin sehr interessiert und arbeite auch mit heilsteinen


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.