Hoe maak je je Bixie-armband schoon?

Een Bixie-armband is een geluksbrenger die werkt door welvarende energie aan te trekken van de mensen om je heen. Het is een remedie die je geldgeluk vergroot en pech bij je vandaan houdt.


Net als andere feng shui-amuletten verliest dit accessoire echter na verloop van tijd zijn energie. Dit geldt vooral wanneer de armband is gemaakt van kristallen.

Daarom moeten armbanden zoals Bixie worden schoongemaakt om hun trillingen op te laden en ze in goede staat te houden. Maar hoe?

Hier leggen we je uit hoe je je Bixie armband schoonmaakt.

Manieren om je Bixie-armband schoon te maken

Begin met schoonmaken door het fysieke oppervlak van je Bixie-armband schoon te maken. Verwijder het stof met water zodra het vuil zich heeft opgehoopt.

Begin dan met schoonmaken op energetisch niveau. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. U kunt een van de volgende methoden proberen:

Zuivering door maanlicht of zonlicht

hoe Bixie-armband te reinigen - maanlicht zonlicht

Gebruik de energie van de maan of de zon om je sieraden op te laden. Met deze methode plaats je het item direct onder het maanlicht of zonlicht om zijn energie te absorberen.

Zonlicht kan echter Bixie-armbanden van duurzame materialen zoals zwart obsidiaan beschadigen. Als dit het geval is, kunt u in plaats daarvan een bak met water minimaal 24 uur laten staan. Gebruik dan het water om de energie van je stuk te reinigen.

Salie Reiniging

hoe Bixie-armband te reinigen - salie

Het branden van salie kan ook de energie van je armband zuiveren. Steek de punt van de salie aan en laat de rook het item omhullen.

Laat de salie en je amulet 6-9 uur rusten.

zout reinigen

hoe Bixie-armband te reinigen - zout

Zout is ook geweldig omdat het negatieve energie kan absorberen.

Om met zout te reinigen, lost u het op in water. Gebruik dan het zoute water om het oppervlak van je Bixie schoon te maken.

Wanneer moet je je Bixie-armband schoonmaken?

hoe de Bixie-armband te reinigen

Maak de Bixie-armband in het algemeen schoon voordat je hem voor de eerste keer gebruikt.

Maak het ook minstens één keer per maand schoon. Hoe vaker je je accessoire draagt, hoe meer energie het verbruikt. Zorg ervoor dat u regelmatig schoonmaakt.

Na verloop van tijd zal het gemakkelijker worden om te zien of uw vermogensdeel al moet worden opgeladen.

Hoe meer je eraan gehecht raakt, hoe meer je tekenen zult opmerken dat je het moet reinigen. U kunt bijvoorbeeld het gevoel hebben dat het zijn energie al heeft verloren. Het kan er ook dof uitzien, of je zult het gevoel hebben dat het zwaarder is dan normaal.Wanneer deze tekenen verschijnen, is het tijd om de armband schoon te maken.

Zorg goed voor je Bixie-armband

Als je leert hoe je je Bixie-armband schoonmaakt, kun je het volledige potentieel ervan benutten.

Wij bij Tao Tempel zijn blij als je het beste uit je stukken haalt. Daarom herinneren we je eraan om je Bixie-armband regelmatig schoon te maken om hem weer energie te geven.

Kent u andere manieren om te reinigen? Deel uw methoden hieronder met ons!


1 Kommentar


  • Norbert

    Das Pixiu Armband kann man zur positiven Reinigung 24 Stunden lang in Reis einlegen. Am Besten von 3pm bis 3pm. Wurde mir empfohlen. Probiert es aus! 😉


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.