Hoe u uw Bixie-armband activeert: een stapsgewijze handleiding

Een Bixie-armband (ook wel Piyao-armband genoemd) kan krachtiger worden als je zijn energie activeert.

In deze gids ontdek je hoe je je Bixie-armband activeert volgens de regels van feng shui-armbanden . Ontdek wat u voor, tijdens en na het dragen van de armband kunt doen om het meeste uit de rijkdombrenger te halen.

Opmerking voordat u verder gaat: Als u op zoek bent naar de betekenis en voordelen van Bixie-armbanden , klik dan hier. Als je onze Bixie-armbandcollectie wilt bekijken, klik dan hier.

pixiu armband collectie

In 9 stappen je Bixie-armband activeren

Voordat je je Bixie draagt

1. Maak je armband schoon

Je armband heeft misschien al te veel energie verzameld voordat hij je bereikt. Dit kan de effecten van je Wealth Charm verminderen. Om de trillingen te herstellen, reinigt u het met salie, maanlicht en zout.

2. Voed je armband

Voordat je de armband kunt dragen, moet je je Bixie trainen om rijkdom te zoeken. Om dit te bereiken, moet je hem in een kom plaatsen met waardevolle items zoals munten en edelstenen. Gebruik echter geen papiergeld, want de Bixie zal zich er niet toe aangetrokken voelen.

3. Programmeer je intenties

De energie van je armband moet overeenkomen met de energie van je intenties. Dit bereik je door je doel om te zetten in een affirmatie. Je kunt bijvoorbeeld elke dag zeggen: "Ik trek de energie van welvaart aan" terwijl je de armband draagt. Herhaal de mantra een paar keer om je intenties te manifesteren .

Terwijl je je Bixie draagt

4. Draag het om je linkerpols

In de Chinese cultuur wordt de linkerhand gezien als de ontvangende hand. Het gezegde luidt: "Links gaat erin en rechts gaat eruit". Draag de armband om je linkerpols en absorbeer de energie van voorspoed (Chi), die rijkdom in je leven uitnodigt.

5. Zorg ervoor dat de Bixie naar buiten wijst

Dit betekent dat het hoofd van de Bixie naar je pink moet wijzen. Hierdoor kan het welvaartswezen naar waardevolle items om je heen zoeken.

6. Aai je Bixie

Piyao werkt het beste als je de band met hem verdiept. Om dit te bereiken, moet je zijn lichaam regelmatig aaien, net zoals je je huisdier zou doen. Pas echter op dat u zijn ogen of zijn mond niet aanraakt, want hij heeft ze nodig om naar schatten te zoeken.

7. Werk aan je doel

Goede feng shui leert ons dat we naar ons doel toe moeten werken. Hiervoor helpt het universum ons om onze intenties te manifesteren door middel van de Piyao-armband.

Na het dragen van je Bixie

8. Laat het naar buiten wijzen

Hoewel de armband de hele tijd gedragen moet worden, moet je hem afdoen als je slaapt, naar het toilet gaat of vrijt. Wanneer je dit doet, plaats je hem in een kom met zijn kop naar de deur of het raam gericht. Hierdoor kan de piyao doorgaan met het zoeken naar rijkdom. Als je buiten bent, kun je hem in een rode doek doen als je naar het toilet gaat.

9. Verpak het in een rode doek als het breekt

Er komt een tijd dat je armband breekt. Dit betekent dat het amulet zijn doel heeft gediend. Als het breekt, wikkel het dan in een rode doek en begraaf het in de grond.

Bewaar onderstaande infographic zodat je altijd de stapsgewijze handleiding voor het activeren van je Bixie-armband bij de hand hebt!

Hoe pixiu-armband te activeren

Hoe maak je je Bixie-armband schoon?

Eerst moet je de armband op fysiek niveau schoonmaken. Verwijder stof en was onder stromend water.

Dan moet je het op energieniveau opruimen. De beste manier om dit te doen is door een salieplant aan te steken.

De rook van de salie zou de armband vijf minuten moeten omhullen.

Als alternatief kunt u het tot zonsopgang direct onder het maanlicht plaatsen. Of je kunt het een paar uur in steenzout leggen om de negatieve energieën te absorberen.

Dit laadt de energie van de armband op, waardoor de effecten toenemen.

Hoe draag je een dubbele Bixie-armband?

Draag je dubbele Bixie-armband om je linkerpols.

Net als bij je normale Bixie-armband, moet deze welvaartsbedel aan de ontvangende hand worden gedragen om zijn welvaartsenergieën te absorberen.

hoe dubbele pixiu-armband te dragen

Je kunt dezelfde stappen hierboven volgen om je Double Bixie Bracelet te activeren.

  1. Maak je armband schoon
  2. Voed je Pixius
  3. Programmeer je intenties
  4. Draag het aan uw linkerhand
  5. Aai je Pixius
  6. Werk aan je doel
  7. Verpak ze in een rode doek als ze breken

Betekenis van de dubbele Bixie-armband . In Feng Shui moet men een spel voor de eettafel hebben, zodat men het gevoel heeft twee keer zoveel voedsel te hebben. Dit zou op twee manieren welvaart moeten brengen.

Deze praktijk wordt "dubbele uitmuntendheid" genoemd, het concept achter de Bixie Double Bracelet.

Met twee Pixius in één armband kun je twee keer zoveel energie aantrekken.

Veelgestelde vragen over de Bixie-armband

Waar is een Bixie-armband voor?

Een Bixie-armband wordt gedragen om rijkdom aan te trekken en vast te houden. In de Chinese cultuur staat de piyao ook bekend als het "beest van rijkdom", dat wordt beschouwd als een wezen dat in staat is om welvaart en rijkdom te brengen aan de eigenaar.

Wie kan een Bixie-armband dragen?

Mensen die rijkdom en rijkdom willen aantrekken, kunnen een Bixie-armband dragen. Feng Shui-experts zeggen echter dat mensen onder de 16 en ouder dan 70, evenals zwangere vrouwen, het amulet niet mogen dragen. De energie van piyao kan te sterk zijn voor deze mensen. De enige uitzonderingen zijn mensen die regelmatig mediteren of een actieve levensstijl hebben.

Hoe draag je een Bixie-armband?

Gewoonlijk zeggen feng shui-meesters dat je de armband aan je linkerhand moet dragen. Dit komt omdat, in het Chinese geloof, de linkerkant wordt beschouwd als degene die de energie van de wereld absorbeert.

Waar moet het hoofd van Pixius naar wijzen?

Het hoofd van de Bixie moet naar buiten wijzen in de richting van de pink.

Waar kan ik de Bixie in huis plaatsen?

Plaats het in een kom met waardevolle items zoals munten of edelstenen. Zorg ervoor dat het hoofd van de Pixius naar deuren of ramen wijst.

Kan ik de Bixie dragen terwijl ik slaap?

Je kunt Bixie niet dragen om te slapen. Dit wezen kan zo agressief zijn dat het je kan storen terwijl je slaapt. Je mag je Bixie niet dragen tijdens het slapen. Het wezen kan te agressief zijn en je slaap verstoren.

Kan ik de Bixie dragen als ik naar het toilet ga?

Je kunt de Bixie niet dragen als je naar de wc gaat. Je moet de Bixie als je vriend behandelen om hun loyaliteit te verdienen. Net zoals je niet met je vriendje naar de wc wilt, wil je ook niet met de Bixie. Hetzelfde geldt voor wanneer je een bad neemt of vrijt.

Kan ik mijn Bixie-armband met mijn horloge dragen?

Ja, u kunt uw armband met uw horloge dragen.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.