Wat maakt een echte citrien geldboom?

Wat maakt een echte citrien geldboom?

Een echte citrien geldboom wordt gemaakt van natuurlijke citrien voor zijn bladeren. Hij heeft ook de Feng Shui Purse als basis. De basis en stam zijn meestal gemaakt van hars, terwijl de takken zijn gemaakt van gedraaide koperdraden.

WAT IS EEN ECHTE Citrien Geldboom

GEEN IMITATIE. ALLEEN ECHTE CITRIEN GELDBOOM

Tegenwoordig staat de markt vol met imitatie feng shui-bomen die gebrandschilderd glas doorgeven als natuurlijke citrien. Glazen geldbomen zullen hun doel niet dienen. U moet een authentieke Citrien-kristallen boom gebruiken om van de voordelen te genieten.

Gebruik echte citrien-kristallen boom in feng shui

In de Chinese cultuur is een citrien-kristalboom een ​​krachtige feng shui-remedie voor rijkdom . Veel mensen plaatsen de edelsteenplant in hun huis om de stroom van geldenergie te stimuleren en overvloed en welvaart te bevorderen.

Deze feng shui-boom haalt zijn kracht uit de citrienstenen die aan zijn takken zijn bevestigd.

Citrien staat al sinds de oudheid bekend om zijn unieke vibraties. Aangenomen wordt dat deze trillingen overeenkomen met de frequenties van welvaart om ons heen. Dit helpt geldenergie in uw ruimte aan te trekken, waardoor u in welvaart kunt leven.

Stel je nu voor dat je "edelsteen" boombladeren gemaakt zijn van gekleurd glas? De boom heeft niet de trillingen van natuurlijke citrienstenen, waardoor het gewoon een normaal bonsai-ornament is.

Een echte Feng Shui-geldboom moet gemaakt zijn van echte kristallen als je de effecten ervan wilt zien. Het moet ook in de Feng Shui-tas worden "geplant" voor het beste resultaat. De Feng Shui portemonnee is een ander Chinees symbool van rijkdom.

Hoe weet je of citrien echt is?

Natuurlijke citrien kan worden nagebootst met gekleurd glas of gebrande amethist, een goedkoper kristal.

Om echte citrienkristallen te onderscheiden van valse kristallen, controleert u de stenen op luchtbellen. Natuurlijke citrien edelstenen hebben geen bubbels. Een enkele luchtbel in de steen kan een teken zijn dat het niet echt is.

Aan de andere kant hebben gebrande amethiststenen in sommige delen van de steen een wit, krijtachtig uiterlijk.

 

Zet gewoon een echte citrien geldboom op

Alleen een echte citrien geldboom heeft de kracht om rijkdom aan te trekken. Val niet voor imitaties met goedkope materialen die zich voordoen als authentieke edelsteenbomen.

Bij de Tao-tempel bieden we alleen echte Feng Shui-bomen te koop aan, die zijn gemaakt van natuurlijke kristallen. Als bonus zijn onze artikelen ook vooraf gereinigd, zodat u het meeste uit de ervaring kunt halen.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.