Jaar van de rat: persoonlijkheid, voorspellingen en Feng Shui

Jaar van de rat: persoonlijkheid, voorspellingen en Feng Shui (2020)

Is het jaar van de rat 2020 een uitkomst? Als je geboren bent onder het Chinese sterrenbeeld Rat, zul je dit jaar voor uitdagingen komen te staan. Maar met de Rat-persoonlijkheid en enkele feng shui-tips voor 2020 , kun je deze uitdagingen overwinnen voor een prachtig jaar.

Ontdek wat mensen te wachten staat die geboren zijn onder het Rat-symbool in het jaar van de Metal Rat .

persoonlijkheid

Volgens een mythe bedroog de rat de os om de race te winnen die de volgorde van de dierenriemdieren besliste. De rat bedroog de os om hem mee te nemen. Net toen ze de finish naderden, sprong de rat naar beneden en landde voor de os. Dus de rat wordt eerst het teken van de dierenriem.

De geschiedenis laat alleen zien hoe intelligent de rat is, wat tot op de dag van vandaag zijn bepalende eigenschap is geworden.

Mensen geboren in het jaar van de Rat zijn slimme en snelle denkers. Je hebt een rijke fantasie en scherpe observatie. Ratten zijn ook energiek en optimistisch, waardoor ze gemakkelijker vrienden kunnen maken.

Hoewel ze vriendelijk zijn, communiceren ze slecht met elkaar. Dit leidt vaak tot de misvatting dat ze brutaal zijn.

Hoewel ze fantasierijk zijn, ontbreekt het ze aan moed.

In de Chinese cultuur worden ze gezien als hardwerkende en zuinige dieren. Daarom worden ratten gebruikt om rijkdom en welvaart te vertegenwoordigen.

Elementen van het Jaar van de Rat

Jaar van de rat - elementen van het rattenjaar

De tekens van de dierenriem worden ook geassocieerd met een van de vijf elementen. In de Chinese cultuur dragen deze elementen bij aan de verschillende persoonlijkheidstypes van een sterrenbeeld.

Ontdek hieronder hoe deze elementen de persoonlijkheid van de Rat beïnvloeden.

 • Metal (1960, 2020) - Betrouwbaar en stabiel met de kracht om ongelukkige gebeurtenissen om te zetten in geluk.
 • Water (1972, 2032) - Ondanks ontberingen in de begintijd, boeken ze succes in de Middeleeuwen. Familieleden en goede vrienden kunnen hen tot last zijn.
 • Earth (1948, 2008) - Charismatische praters maar enigszins bezitterig. Ze worden bij de geboorte geconfronteerd met ontberingen, maar kunnen ze doorstaan.
 • Feuer (1936, 1996) - Gemiddelde mensen in hun jeugd, maar hun hoge IQ's en EQ's helpen hen om rijkdom te ontwikkelen en op te bouwen op middelbare en oudere leeftijd.
 • Wood (1924, 1984) - Multi-getalenteerd, wilskrachtig, en ze maken altijd af waar ze aan beginnen.

compatibiliteit

Jaar van de Rat - Compatibiliteit

Als je in het jaar van de rat bent geboren, kun je goed overweg met de volgende dieren:

 • Os - Rat en Os vullen elkaar aan en helpen elkaar op het werk en thuis.
 • Aap - Rat en aap kunnen goed met elkaar opschieten en hebben over het algemeen een gelukkig leven.
 • Draak - Rat en Draak bevorderen begrip voor elkaar en creëren een goede relatie tussen hen.

De minst compatibele dieren met de rat zijn:

 • Paard - Rat en paard komen met geweld in botsing. Wat de rat ook doet, het zal niet genoeg zijn voor het paard.
 • Haan - Rat en Haan zijn niet tolerant ten opzichte van elkaar.

Voorspellingen voor het Jaar van de Rat

In de Chinese cultuur is het jaar van de dierenriem traditioneel het meest ongelukkige jaar. Dus mensen geboren onder de Rat zijn dit jaar in conflict met de Tai Sui. Tai Sui is de god der eeuwen die de presiderende god vertegenwoordigt in Metal Rat 2020 .

Hoewel de voorspellingen van het Jaar van de Rat 2020 vertellen over ongeluk en uitdagingen, wordt dit jaar best goed voor de Rat. Dit geldt vooral als je je oriënteert op Tai Sui Feng Shui.

Jaar van de Rat - Voorspellingen voor het Jaar van de Rat

Carrière

Succes komt in de carrière van een rat. Er zullen enkele beproevingen zijn, maar ze zullen ook erkenning krijgen van hun bazen. Zolang ze wat meer moeite doen om hun doelen te bereiken, zullen hun inspanningen worden beloond. U ontvangt promoties en exclusieve bonussen.

financiën

Dankzij hun harde werk zullen de financiën van de Rat dit jaar goed zijn. Het jaar 2020 mag dan gevuld zijn met slechte voortekenen, maar haar optimisme, snelle denkvermogen en slimme vaardigheden kunnen haar inkomen verdubbelen. Het zou ook helpen om risicovolle of speculatieve rekeningen zoals aandelen en gokken te vermijden.

Onderwijs

Studenten zullen een goede academische status bereiken. Hoewel ze meer academische uitdagingen zullen aangaan, zal hun intelligente en rijke verbeeldingskracht hen helpen hun doelen te bereiken. Zorg ervoor dat je wat rust hebt om gezond te blijven en stress en ziekte te voorkomen in 2020.

Gezondheid

Ratten zullen elke nacht baat hebben bij voldoende slaap. Ze zullen het nodig hebben omdat ze dit jaar meer vatbaar zijn voor ziekten zoals verkoudheid en vermoeidheid. Toch moet je werken aan het versterken van je immuunsysteem. Ga bij het eerste teken van ziekte onmiddellijk naar uw arts. Een ontspannende vakantie helpt ook om mentale stress te voorkomen.

Relaties

Voor ratten die op zoek zijn naar liefde, geluk is niet in jouw voordeel in Metal Rat 2020 . Dit geldt vooral als je alleenstaand bent. Ratten kunnen gemakkelijk iemand aantrekkelijk vinden vanwege hun charmante persoonlijkheid, maar de kans dat daaruit een relatie ontstaat, is klein. Met gehuwde paren zult u voor uitdagingen in uw relatie komen te staan. Geschillen komen vaak voor in de relatie, dus het is verstandig om een ​​open omgeving tussen jullie twee aan te moedigen.

levensstijl

Ratten gedijen goed op de werkvloer en in het onderwijs. Ze zullen echter te maken krijgen met enkele tegenslagen op het gebied van hun gezondheid en relaties. Over het algemeen hebben ze meer geluk dan de andere sterrenbeelden die in strijd zijn met de Tai Sui. Hun persoonlijkheid zal hen helpen de slechte voortekenen te overwinnen en een geweldig jaar te hebben.

Leuke dingen voor ratten

 • Nummers: 2, 3 en elk nummer dat ze bevat (zoals 23 en 32)
 • Kleuren: groen, goud, blauw
 • Gunstige richtingen: Zuidoost, Noordoost
 • Richtingen van rijkdom: Zuidoost, Oost
 • Richtingen van de liefde: West

Ongelukkige dingen voor ratten

 • Nummers: 5, 9
 • Kleuren: geel, bruin

Beroemde mensen geboren in het rattenjaar

Mozart, William Shakespeare, John F. Kennedy Jr., George Bush Sr., George Washington, Richard Nixon, Prins Charles, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Shaquille O'Neal, Mark Zuckerberg

Brengt het jaar van de rat in 2020 geluk voor ratten?

Jaar van de Rat - Jaar van de Rat Geluk in 2020 voor ratten

Hoewel Ratten in het Jaar van de Rat met slechte voortekenen en uitdagingen te maken zullen krijgen, hebben ze over het algemeen een geweldig jaar voor de boeg. Het jaar zou zelfs overvloedig zijn als ze feng shui-methoden zouden volgen om geluk aan te trekken in het jaar van de metalen rat .

Wil je dit jaar meer geluk? Ontdek hoe u Flying Stars activeert om Feng Shui in 2020 bij u thuis te brengen!

Leer ook hoe u Feng Shui-symbolen kunt gebruiken om rijkdom en welvaart aan te trekken.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.