De voordelen van het dragen van een Feng Shui Citrien-armband

De voordelen van het dragen van een Feng Shui Citrien-armband

Als het gaat om kristallen die rijkdom aantrekken, is de citrien gewoon een van de beste. Met zijn reputatie als "The Lucky Merchant's Stone" is dit kristal een populaire welvaartsarmband.

Hieronder lees je waarom de citrien voor velen een favoriet kristal is. Ontdek de voordelen van een feng shui citrien armband en waarom je er binnenkort een zou moeten dragen.

Wat is een feng shui citrienarmband?

citrien stenen armband voordelen

Citrien is een kristal dat een zonne-energiekwaliteit bezit. Het is een nuttige steen met veel toepassingen. Deze omvatten het verbeteren van de gezondheid, het bevorderen van positiviteit en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Als handelssteen staat citrien ook algemeen bekend als een geldgevend kristal in feng shui. Het helpt dromen te manifesteren, dus het is een geweldige steen als je streeft naar carrière- of zakelijk succes.

Omdat kristallen effectiever zijn als je er een diepe relatie mee ontwikkelt, is het dragen ervan als sieraad een gangbare praktijk geworden. Wanneer je een citrien armband draagt, kun je het kristal altijd bij je dragen, zodat je er constant mee in verbinding kunt staan.

Tegenwoordig vind je een verscheidenheid aan citrien armbanden in combinatie met andere kristallen en symbolen, waaronder de citrien piyao armband en de citrien rijkdom armband.

Hoe u kunt profiteren van de Feng Shui Citrien-armband

Terwijl je je band met je feng shui citrien-armband versterkt, zul je genieten van de vele voordelen. Hier zijn er een aantal.

1. Het vergroot je zelfvertrouwen

citrien armband voordelen - vergroot het zelfvertrouwen

Als u lijdt aan een laag zelfbeeld, kan uw zonnevlechtchakra geblokkeerd zijn. De Solar Plexus Chakra, ook wel bekend als het derde chakra, is het chakra dat je persoonlijkheid regeert.

Vanwege zijn aangeboren zonne-energie is Citrien een goed helend kristal voor de Solar Plexus Chakra. Wanneer je dit chakra deblokkeert, kun je je zelfverzekerder voelen.

2. Het helpt bij de spijsvertering

citrien armband voordelen - helpt bij de spijsvertering

Naast zelfvertrouwen regelt de Solar Plexus Chakra ook het spijsverteringsstelsel. Als je uit balans bent, kun je onder andere last krijgen van spijsverteringsproblemen zoals maagpijn, zure oprispingen en verlies van eetlust.

Het vrijgeven van de blokkades in je Solar Plexus Chakra zal je lichaam genezen. Daarom zijn citrienarmbanden ideaal voor uw spijsverteringsproblemen. De steen helpt ook bij problemen met andere organen die met je darmen te maken hebben.

3. Het bevordert positiviteit

citrien armband voordelen - bevordert positiviteit

Soms hebben we de neiging om negatieve energie naar onszelf te trekken. Onze zelftwijfel, gevoelens van hulpeloosheid en controleproblemen kunnen soms op ons drukken. Ze vertroebelen onze kijk op de dingen, en deze mentaliteit kan ook geworteld zijn in het derde chakra.

Het dragen van een citrienarmband stelt ons in staat om in elke situatie het positieve te zien. Van de eigenschappen van Citrien is bekend dat ze negatieve gedachten omzetten in positieve en een levendige energiestroom in en om ons heen creëren.

4. Het is een steen van manifestatie

citrien armband voordelen - steen van manifestatie

Wanneer we in alle situaties het positieve kunnen zien, kunnen we ons afstemmen op de kracht van het goddelijke. We kunnen nu erkennen hoe geweldig het leven is en deze positiviteit helpt ons te creëren wat we in ons leven willen brengen.

Dit is wat citrien tot een steen van manifestatie maakt. Hij helpt ons onze dromen waar te maken, wat ideaal is als u uw bedrijf of carrière wilt laten bloeien. Dat brengt ons bij het volgende voordeel.

5. Het helpt bij het creëren van rijkdom.

Citrien armband voordelen – rijkdom creëren

Omdat citrien helpt om dromen werkelijkheid te laten worden, is het in veel culturen bekend geworden als de handelssteen. Het stelt de eigenaar in staat om te creëren wat hij wil en zijn intenties te versterken, zodat hij succesvol kan zijn in zijn financiële inspanningen.

En een succesvol bedrijf of carrière staat gelijk aan financiële vrijheid. Geen wonder dat citrien in Feng Shui wordt beschouwd als een steen die rijkdom aantrekt.

6. Het versterkt andere kristallen armbanden

Citrien armband voordelen – versterken intenties

Met hun vermogen om intentie te versterken, vullen citrien armbanden ook andere kristallen armbanden aan. Het dragen van een citrienarmband helpt andere kristallen armbanden effectiever te werken. Dit komt omdat citrien de intenties die je in de andere kristallen zet, kan versterken.

Waarom zou je een feng shui citrienarmband dragen?

De lichte energie van Citrien inspireert een positieve houding die uw leven ten goede beïnvloedt. En wanneer je geluk kunt vinden, zullen rijkdom en overvloed volgen.

Als je wilt dat je verlangens zich manifesteren, zul je nooit spijt krijgen van het dragen van een feng shui citrienarmband. Met zijn vele voordelen haal je het maximale uit deze prachtige welvaartsarmband.

Wilt u een feng shui citrien armband bezitten? Bekijk onze bestsellers:

Feng Shui Citrien Piyao armband God van rijkdom Feng Shui Citrien armband


1 Kommentar


  • Elisabeth

    Finde es interessant .


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.