De beste Feng Shui-beschermingsarmbanden in 2021

DE BESTE FENG SHUI ARMBANDEN 2021

Wil jij je dit jaar beschermd voelen? Als u zich veilig wilt voelen over uw financiën, uw gezondheid of uw algemeen welzijn, kan een feng shui-beschermingsarmband helpen.

In dit bericht vind je enkele van de beste feng shui-beschermingsarmbanden die je dit jaar kunt dragen.

WAT IS EEN BESCHERMENDE ARMBAND?

Een beschermende armband wordt gedragen om het lichaam of de geest te beschermen. Sinds de oudheid worden beschermende armbanden gebruikt als talismannen om te beschermen tegen negatieve energie, psychische aanvallen, ziekte, ongeluk en zelfs boze geesten .

Tegenwoordig blijft het gebruik van beschermende armbanden een populaire praktijk, vooral onder liefhebbers van feng shui.

5 KRACHTIGE ARMBANDEN TEGEN STORINGEN, ZIEKTE, FINANCIEEL VERLIES EN MEER!

Nu je weet wat een beschermende armband is, is het tijd om hem te gaan dragen. Hier hebben we vijf van de krachtigste beschermingsarmbanden op een rijtje gezet die je kunnen beschermen tegen de negatieve energieën van 2021.

Ontdek beschermende armbanden die je beschermen tegen pech, het boze oog, ziekte, geldverlies en ongeluk dat je kan overkomen in het jaar van de metalen os.

Armband met rood koord - bescherming tegen het boze oog

feng shui bescherming armband

Koop armband met rood koord

In de Chinese traditie is rood de ultieme kleur. Het wordt beschouwd als een feng shui-remedie die mensen zegent met geluk en rijkdom. Maar behalve dat het een remedie is, dient het ook als een beschermende charme om het boze oog af te weren.

Ter bescherming tegen het boze oog wordt een rode koordarmband gedragen. Er wordt aangenomen dat het psychische bescherming biedt tegen negatieve energieën van mensen die je kunnen schaden. Daarom worden rode koordarmbanden ook wel beschermingsarmbanden tegen het boze oog genoemd.

Armband met dubbele Bixie - bescherming tegen financieel verlies

feng shui bescherming armband

Dubbele Bixie armband kopen

Als het gaat om het veiligstellen van uw financiën, is de Bixie de ultieme geluksbrenger. Bixie staat in de Feng Shui-cultuur bekend als een rijk wezen. Het wordt traditioneel gebruikt om geldenergie aan te trekken om uw welvaartsgebied te verbeteren.

Maar afgezien van het aantrekken van rijkdom, helpt de Bixie ook om uw financiën te beschermen. Met name een paar Bixie zou je rijkdom beschermen. De mannelijke pixiu, Tiān lù, is verantwoordelijk voor het aantrekken van rijkdom, terwijl de vrouwelijke pixiu, Bìxié, verantwoordelijk is voor het veiligstellen van uw financiën.

Wu Lou armband - bescherming tegen ziektes

feng shui bescherming armband

Wu Lou-armband kopen

De Chinese kalebas, of Wu Lou, is een van de meest populaire feng shui-symbolen van gezondheid. Er wordt aangenomen dat het dragen van een Wu Lou-armband ervoor zorgt dat je niet ziek wordt. Waarom is dat?

Omdat de Wu Lou een klassiek Feng Shui-remedie is tegen de "ziektester". De " Ziektester " is een slechte ster in de Feng Shui Vliegende Sterren die mensen met ziektes infecteert. Er wordt gezegd dat de Wu Lou-armband energie bevat die je beschermt tegen de ziektester en je zo beschermt tegen een slechte gezondheid.

Chinese Zodiac armband - bescherming tegen ongeluk

Chinese dierenriemarmband kopen

Als je bescherming nodig hebt tegen ongeluk in het algemeen, zal je Chinese dierenriemdier je goed van dienst zijn. Volgens Chinese overtuigingen fungeert ons specifieke sterrenbeeld als ons beschermdier om de tegenslagen die op ons pad komen tegen te gaan.

Onze sterrenbeelden neutraliseren negatieve energieën die ons ongelukken, pijn en zelfs de dood bezorgen. Draag het sterrenbeeld dat overeenkomt met je geboortejaar om jezelf te beschermen tegen alle vormen van tegenslag.

Drievoudige beschermingsarmband - De ultieme beschermingsarmband

feng shui bescherming armband

Koop een armband met driedubbele bescherming

De drievoudige beschermingsarmband combineert drie beschermingskristallen en is een krachtige geluksbrenger die je de spirituele verdediging geeft die je nodig hebt. Met tijgeroog, zwart obsidiaan en hematiet verdrievoudigt het de beschermende kracht van een enkele armband - waardoor het de ultieme beschermingsarmband is om dit jaar te dragen.


De kristallen kralen in deze armband zouden de drager beschermen tegen alle vormen van negativiteit die ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kunnen beïnvloeden. Deze stenen reinigen vervolgens de negatieve energie om ons te allen tijde veilig te houden.

MOET JE EEN BESCHERMENDE ARMBAND DRAGEN?

Het dragen van een beschermende armband is een persoonlijke keuze. Maar als je je beschermd wilt voelen tegen de negatieve energie die het jaar met zich meebrengt, kan een beschermende armband je goed van pas komen.

Vergeet niet elke keer voorzichtig te zijn terwijl deze beschermende armbanden hun magie doen.

Op zoek naar meer geluksarmbandjes? Lees onze 10 beste feng shui-armbanden om deze 2021 te dragen!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.