De beste Feng Shui-armbanden voor rijkdom in 2021

DE BESTE FENG SHUI ARMBANDEN VOOR RIJKDOM IN 2021

Is het afgelopen jaar goed voor je geweest wat betreft je financiën? Zo niet, dan ontbreekt het u misschien aan de energie om een ​​welvarend leven te leiden. Hier lees je wat je kunt doen.

Als je het komende jaar meer rijkdom wilt hebben, zijn deze feng shui welvaartsarmbanden misschien precies wat je nodig hebt. In deze post hebben we de beste welvaartsarmbanden samengesteld om te dragen om geld aan te trekken op basis van onze feng shui-voorspellingen voor 2021 .

Lees verder om erachter te komen welke armbanden je in 2021 welvaartsenergie zouden brengen.

 

WAT IS EEN PROSPERITY ARMBAND?

In de Feng Shui-traditie geloven de Chinezen dat het leven uit negen specifieke gebieden bestaat. Elk gebied kan worden verbeterd door de juiste energie aan te trekken die erop is afgestemd.

Een welvaartsarmband werkt door geldenergie in ons leven te brengen. Door deze rijke energie aan te trekken, zou het onze ervaringen beïnvloeden. Dit activeert de welvaartssfeer van degenen die de feng shui-armband dragen en helpt hen te genieten van een welvarender leven.

 

5 GELUKKIGE ARMBANDEN OM DIT JAAR GELD AAN TE TREKKEN

Om welvarende energie in je leven aan te trekken, kun je een van de Chinese welvaartsarmbanden dragen. Dit jaar hebben we de beste feng shui-armbanden voor geld geselecteerd op basis van de gelukskleuren en het heersende element van 2021.

Groene jade armband

feng shui armband voor rijkdom - jade

Groene jade armband kopen

Lang geleden was groene jade het geheim van rijkdom voor de rijke mensen in Oosterse culturen. Degenen die een bedrijf hebben, zouden een stuk van de steen in hun huis bewaren omdat jade als een leidende steen wordt beschouwd. Er wordt aangenomen dat het de wijsheid bevordert die nodig is bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen.

Als groeikristal helpt groene jade ook om uw rijkdom te laten groeien. Dit is ideaal als u een nieuw bedrijf start, aangezien jade ook helpt bij het opbouwen van uw geluk op de lange termijn.

 

Chinese muntarmband

feng shui armband voor rijkdom - chinese munt

Chinese muntarmband kopen

Chinese munten worden beschouwd als een gunstig symbool in Feng Shui. Ze worden traditioneel gebruikt voor Feng Shui-geldkuren om de energieën van geld en overvloed in iemands leven te brengen.

Deze oude munten zijn rond van vorm met een vierkant gat in het midden. Aangenomen wordt dat dit een weergave is van de lucht rondom de aarde. Wanneer ze worden gedragen, vormen de Chinese munten de harmonie van de 'Heaven-Aarde Man', van wie wordt gezegd dat hij iemand zegent met geluk. Het fungeert ook als een beschermer van de financiën op lange termijn.

 

Pixie-armband

feng shui armband voor rijkdom - pixiu

Bixie-armband kopen

Bixie is een mythisch wezen waarvan wordt gezegd dat het de kracht heeft om rijkdom in alle richtingen te trekken. Het is bekend dat het een vraatzuchtige eetlust heeft en alleen goud, zilver en juwelen kan eten. Toen het echter een heilige wet overtrad, werd het vervloekt om zijn anus te laten verzegelen. Daarom kan het niets uitscheiden wat het eet, wat leidt tot de overtuiging dat het dragen van een Bixie-symbool rijkdom kan aantrekken en beschermen.

Volgens Chinese legendes levert een metalen Bixie-hanger optimaal resultaat op . Dit geldt vooral in het jaar van de Metal Ox. Aangezien het overheersende element metaal is, zou het dragen van metalen amuletten zoals een vergulde Bixie naar verluidt meer welvaart brengen in 2021.

 

Tijgeroog armband

feng shui armband voor rijkdom - tijgeroog

Tijgeroog armband kopen

Tijgeroog is een steen die de kracht, moed en onbevreesdheid van een tijger bevordert. Vaak gebruikt voor de start van een nieuwe onderneming, moedigt het je aan om uit de pas te lopen, actie te ondernemen en te streven naar meer succes. Daarom wordt het tijgeroog ook beschouwd als een kristal voor rijkdom.

Een tijgeroogarmband brengt geluk in 2021 omdat hij een dominante goudgele kleur heeft. Deze kleur wordt als een geluksvogel beschouwd omdat hij wordt geassocieerd met het sterrenbeeld van het jaar, de os. De blauw/zwarte en rode tijgeroogstenen zouden dit jaar ook helpen bij de stroom van voorspoed en het vullen van de energiegaten.

 

citrien armband

feng shui armband voor rijkdom - citrien

Citrien armband kopen

De citriensteen is misschien wel een van de krachtigste kristallen voor rijkdom. Het is een steen voor de manifestatie van dromen en verlangens, wat ideaal is voor degenen die financieel succes wensen. Het is de kristallen armband voor zakenmensen en carrièremensen; geen wonder dat het de "lucky dealer's stone" wordt genoemd.

Afgezien van zijn welvarende energie, is de kleur van citrien ook perfect voor het jaar van de Metal Ox. De felgele stenen brengen licht op je weg naar het leven in overvloed.

 

DE JUISTE ARMBAND KIEZEN VOOR WELVAART

Bij Feng Shui draait alles om energie. Wanneer je een armband kiest voor rijkdom, probeer je de verbinding tussen jou en de bedel te voelen. Kies het accessoire dat u het meest aanspreekt. Hoe sterker je verbinding met de armband, hoe effectiever deze wordt.

 

HOE DRAAG JE EEN WELVAART ARMBAND

Om het meeste uit je armband te halen, moet je bepaalde regels in Feng Shui volgen. Een veelgestelde vraag hier is aan welke hand je je welvaartsarmband moet dragen.

In feng shui wordt de linkerhand beschouwd als de ontvangende kant van het lichaam. Dat betekent dat het de hand is waarmee je de energie van je welvaartsarmband kunt absorberen. Dus draag je feng shui-armband aan je linkerhand om de zegen van geldgeluk te ontvangen.

 

WAAR KUN JE FENG SHUI ARMBANDEN KOPEN VOOR WELVAART

Koop authentieke feng shui-armbanden voor rijkdom alleen bij vertrouwde winkels. Bij Tao Temple helpen we onze klanten het juiste stuk te vinden en wapenen ze met de kennis om hun welvaartsarmbanden te maximaliseren.

Bekijk hier onze volledige collectie voor meer armbanden die geldgeluk aantrekken.

Afsluitende woorden

Rijkdom armbanden zijn alleen goed als je de nodige moeite doet om geld aan te trekken. Gebruik dus gewoon een feng shui-rijkdomsarmband om u te helpen bij het bereiken van financieel welzijn.

Als je dit bericht nuttig vindt, wil je misschien ook onze 10 beste Feng Shui-armbanden in 2021 lezen. Vind de beste feng shui-armbanden om te dragen voor geluk, gezondheid, bescherming en meer!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.