De beste Feng Shui-armbanden voor de liefde in 2021

DE BESTE FENG SHUI ARMBANDEN VOOR DE LIEFDE IN 2021

Heb je het gevoel dat je wat geluk mist in je liefdesgebied? Kun je geen nieuwe partner vinden? Heb je problemen met je huidige relatie?

Misschien heb je een feng shui-liefdesarmband nodig om de positieve energie om je heen te versterken en je geluk te vergroten.

In deze gids ontdek je de beste feng shui-armbanden om dit jaar 2021 nieuwe liefde aan te trekken of je bestaande relatie te versterken.


HOE WERKEN FENG SHUI LOVE ARMBANDEN?

In Feng Shui bestaat het leven uit negen specifieke gebieden. Elk gebied wordt beïnvloed door specifieke chi-energieën die van invloed zijn op hoe we het leven ervaren.

Een van deze gebieden is liefde, huwelijk en relaties .

Een feng shui-armband werkt door positieve energie naar dit gebied van het leven te trekken. Deze energie verbetert je ervaring van romantische relaties. Het dragen van een feng shui-liefdesarmband zal je helpen nieuwe liefde aan te trekken of je relatie met je huidige partner te verdiepen.

Granaat stenen armband

feng shui armband voor de liefde

Koop een granaatarmband

Granaatsteen staat bekend als de steen van toewijding. Sinds de oudheid wordt aangenomen dat deze steen vurige energie bevat die passie en toewijding aanwakkert. De rode kleur symboliseert ook een romantische band of sterke liefde.

Draag de granaatarmband om je hart te openen en liefde te inspireren. Geassocieerd met het hartchakra, zou dit stuk helpen om romantiek te vinden, oude gevoelens nieuw leven in te blazen of bestaande relaties te verbeteren.

Yin yang armband

feng shui armband voor de liefde

Yin Yang armbandenset kopen

Yin Yang is een symbool van perfecte balans in de Chinese cultuur. De yin vertegenwoordigt vrouwelijke energie terwijl de yang mannelijke energie belichaamt. Wanneer het als armband wordt gedragen, wordt gezegd dat het een energiebalans bevordert. Dit leidt tot harmonieuze relaties tussen twee geliefden.

De yin yang armband werkt het beste bij stellen die van elkaar gescheiden zijn. De metafysische eigenschappen van deze armband zijn bedoeld om de band te behouden tussen koppels die elkaar niet vaak zien.

Draak en Phoenix armband

feng shui armband voor de liefde

Draak en feniks armbandenset kopen

De draak en de feniks vertegenwoordigen samen gelukkige relaties. In Feng Shui vullen ze elkaar aan en worden ze beschouwd als het perfecte stel. Deze hemelse wezens belichamen ook de yin (vrouwelijke) en yang (mannelijke) energieën, waardoor de perfecte balans ontstaat voor een succesvol huwelijk.

Afzonderlijk kunnen ze verschillende betekenissen symboliseren. Maar als ze als koppelarmband worden gedragen, betekenen de draak en de feniks dat de partners bij elkaar blijven en een duurzame relatie aangaan.

Rozenkwarts armband

feng shui armband voor de liefde

Koop een rozenkwarts armband

Als je romantiek wilt aantrekken, is rozenkwarts misschien wel de beste edelsteen voor deze taak. In feng shui wordt gezegd dat deze roze steen trillingen heeft die de emoties van mensen kunnen beïnvloeden. Daarom wordt deze steen vaak gebruikt om gevoelens van genegenheid te versterken.

Rozenkwarts wordt ook geassocieerd met het hartchakra. Daarom wordt aangenomen dat hij iemands hart opent, waardoor men liefde kan vinden. Draag dit jaar een armband van rozenkwarts om de liefde aan te trekken.

HOE DRAAG JE EEN FENG SHUI ARMBAND VOOR DE LIEFDE

Draag een feng shui-liefdesarmband aan uw linkerhand om het effect te maximaliseren. Feng Shui leert ons dat de linkerhand onze ontvankelijke hand is, waardoor we de energie van je armband kunnen absorberen.

AFSLUITENDE WOORDEN

Als je het gevoel hebt dat je een beetje geluk nodig hebt als het om romantiek gaat, kan een feng shui-liefdesarmband precies genoeg zijn.

Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe liefde of het verbeteren van je bestaande relatie, we hebben een bedelarmband voor al je behoeften.

Laat je leiden door oude wijsheid en draag onze armbanden om je geluk in de liefde te vergroten.

En als je op zoek bent naar andere armbanden om je algehele geluk, rijkdom, gezondheid en meer te verbeteren, bekijk dan onze 10 beste Feng Shui-armbanden om dit jaar 2021 te dragen!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.