De beste Feng Shui-armbanden voor gezondheid in 2021

De beste Feng Shui-armbanden voor gezondheid in 2021

Een feng shui-armband voor gezondheid wordt gedragen om het gezondheidsgebied van je leven te verbeteren.

In de Feng Shui-cultuur wordt aangenomen dat het leven uit negen specifieke gebieden bestaat. Deze levensgebieden zijn rijkdom, roem, relaties, familie, gezondheid, kinderen en creativiteit, kennis, carrière en behulpzame mensen.

Door een feng shui-armband te dragen, kun je bepaalde soorten energie naar deze gebieden aantrekken om je levenservaring te verbeteren.

Als u de energie wilt uitnodigen om uw gezondheidsgebied te verbeteren, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier de beste feng shui-armbanden voor gezondheid om dit jaar te dragen volgens onze Feng Shui 2021-gids .


7 chakra stenen armband


feng shui-armband voor gezondheid

Koop 7 chakra stenen armband

Sinds de oudheid hebben mensen geloofd dat kristallen geconcentreerde energie bevatten die genezing stimuleert. Er wordt gezegd dat deze energie resoneert met de eigen energie van ons lichaam. Wanneer u wordt blootgesteld aan een bepaalde edelsteen, wordt aangenomen dat deze trillingen veroorzaakt die de stroom van energie in uw lichaam beïnvloeden.

Met name de 7 Chakra Stone Bracelet helpt bij het opruimen van blokkades in de belangrijkste energiepunten van ons lichaam. Dit accessoire is gemaakt van zeven verschillende stenen en resoneert met alle zeven belangrijke chakrapunten om een ​​vrije stroom van energie te stimuleren. Dit helpt mensen die lijden aan fysieke, emotionele en spirituele problemen.

jaden armband

feng shui-armband voor gezondheid

Koop een armband van jade

In de Chinese cultuur staat jade bekend om zijn voedende, lichte en zoete energie. Dankzij deze energie vonden velen de steen kalmerend en reinigend. Zo werd het een populaire steen voor genezing.

Jade's zachte energie bevordert ook harmonie en balans voor degenen die het bezitten. Er wordt gezegd dat het een kalmerend gevoel opwekt waardoor je het gevoel krijgt dat je gevoed wordt. Bovendien helpt een groene jadesteen ook bij het opvullen van de energiekloof die wordt veroorzaakt door het overheersende sterrenbeeld en het element van het jaar.

Boeddha armband

feng shui-armband voor gezondheid

Boeddha armband kopen

Boeddha is een symbool van veel goede dingen in de Feng Shui-traditie. Deze omvatten een lang leven en een goede gezondheid. Aangenomen wordt dat het dragen van het Boeddhabeeld voedende energie aantrekt die genezing inspireert.

Het Boeddha-symbool biedt ook bescherming tegen ziektes en verhoogt je welzijn. Daarom is een Boeddha-armband een effectieve feng shui-armband voor gezondheid in 2021.

Wu Lou armband

feng shui-armband voor gezondheid

Wu Lou-armband kopen

De Wu Lou, of Chinese kalebas, is een tijdloze feng shui-remedie voor een goede gezondheid. Het wordt traditioneel gebruikt om de "Disease Star" en de "Ongeluksster" te genezen. Bekend als de "gever van het leven", wordt gedacht dat dit symbool voorkomt dat je ziek wordt door de negatieve energieën van de vliegende sterren.

Als armband gedragen, dient het als een krachtige geluksbrenger om uw gezondheid te bevorderen en te versterken. Een metalen pompoen brengt ook bijzonder geluk in de metalen os dankzij het dominante element van het jaar.

Hoe een feng shui-gezondheidsarmband te dragen

Draag je gezondheidsarmband aan je linkerhand. Feng Shui-overtuiging stelt dat onze linkerkant de ontvankelijke kant van het lichaam is. Dit betekent dat het de hand is die de energie van de feng shui-armband absorbeert.

Samengevat

Als je je gezondheid wilt verbeteren en in 2021 in goede conditie wilt blijven, zijn de bovenstaande feng shui-armbanden misschien precies wat je zoekt.

Vertrouw echter niet alleen op dergelijke prikkels om te genezen. Feng Shui-armbanden voor de gezondheid zijn geenszins een alternatief voor moderne medische praktijken.

Goede feng shui leert ons dat deze remedies alleen werken als je de nodige moeite doet om te bereiken wat je wenst. Het is dus nog steeds het beste als je goed voor je lichaam zorgt, terwijl deze gezondheidsarmbanden je op hun eigen manier ondersteunen.

Wil je meer feng shui-armbanden ontdekken voor rijkdom, geluk, liefde en meer? Bekijk ook onze 10 beste feng shui-armbanden om dit jaar 2021 te dragen !


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.