The Money Frog: wat je moet weten over deze driepotige pad

De geldkikker, ook wel bekend als de driepotige kikker, is een populaire talisman in feng shui. Er wordt gezegd dat het rijkdom en welvaart in uw huis brengt, waardoor het een zeer begeerlijke talisman wordt. Als je erover denkt om een ​​Money Frog aan je verzameling toe te voegen, of als je nieuwsgierig bent naar dit mythische wezen, lees dan verder voor meer informatie!


Wat is de geldkikker en waar komt hij vandaan?

Ook bekend als de "driepotige pad", is de geldkikker een populair beeld in feng shui en de Chinese cultuur. De geldpad wordt vaak afgebeeld met een muntstuk in zijn bek, wat het potentieel voor rijkdom symboliseert.

Volgens de legende stal de vrouw van een van de beroemde Acht Onsterfelijken het elixer van onsterfelijkheid van de goden en dronk het, waardoor ze het vermogen kreeg om voor altijd te leven.

In plaats van haar achterpoten kreeg ze de staart van een amfibie en de goden stuurden haar naar de maan om het oppervlak ervan te verkennen. Haar onsterfelijke echtgenoot beweerde echter dat hij haar met een pijl had neergeschoten, waardoor een van haar benen werd doorgesneden. Toen werd ze driepotig.

Driepotige geldsculpturen worden soms afgebeeld met een munt in hun mond of omringd door goud en andere munten om de vraatzuchtige eetlust van de mythische pad op te roepen.

Het belang van de geldkikker in Feng Shui

De betekenis van de geldkikker heeft alles te maken met geluk en geluk.

De plaatsing van deze feng shui-mist zou de eigenaar geluk en rijkdom brengen.

Velen gebruiken het om rijkdom en overvloed in hun ruimte aan te trekken door de driepotige pad op gunstige plekken in hun huis of bedrijf te plaatsen.

Hoe wordt de driepotige pad in feng shui gebruikt?

Feng Shui-plaatsing is belangrijk als u het meeste uit uw geldpad wilt halen.

Hier is een lijst met plaatsen om je feng shui-kikker te plaatsen:


ingang

De hal is een geweldige plek om je geldkikker neer te zetten. Hier zijn enkele van de redenen waarom:

 • Een van de eerste en laatste plekken die je ziet als je weggaat en thuiskomt, is de hal. Het zien van de kikker stelt je gerust dat je huis wordt bewaakt en brengt je geluk.
 • Wanneer bezoekers uw huis binnenlopen, is de entree meestal de eerste plek die ze zien. Een geldkikker op deze locatie zal hen een positieve eerste indruk geven en hen veel geluk brengen.
 • De ingang kan een drukbezocht gebied zijn, wat betekent dat de kikker meer kansen heeft om geld te vangen.
 • Bij Feng Shui is het belangrijk dat het zicht op het entreegebied vrij is. De geldkikker moet zo worden geplaatst dat hij naar de ingang is gericht, maar niet direct voor de deur. Zo kan de goede energie ongehinderd je huis binnenstromen.

Het vermogensgedeelte van uw huis

Het welvaartsgebied van uw huis is een geschikte plek voor uw geldkikker, aangezien het volgens de Bagua-kaart het meest gunstige gebied in uw huis is. De bagua-kaart is een oude Chinese feng shui-tool die wordt gebruikt om harmonie in huis te creëren.

De welvaartszone bevindt zich in de zuidoostelijke sector van uw huis en wordt geassocieerd met rijkdom en overvloed. Als je je driepotige pad in dit gebied plaatst, breng je geluk en voorspoed in je leven.

De tuin

De tuin is een geweldige plek om je geldkikker te plaatsen, omdat deze een intense aardse energie bezit die de kracht van de Feng Shui-kikker versterkt.

Bovendien is de tuin een vredige en rustgevende plek, essentieel voor het aantrekken van positieve energie.

De meditatieruimte

Het plaatsen van de driepotige kikker op je meditatieplek is niet alleen gunstig, maar ook een goede herinnering om overvloed in je spirituele leven te brengen.

Zorg ervoor dat het gebied rond het feng shui-item schoon en opgeruimd blijft, zodat de energie vrij kan stromen.


Wat zijn de voordelen van een geldkikker in huis of op kantoor?

Een geldkikker in huis of op kantoor hebben heeft veel voordelen.

Om te beginnen zou het geluk moeten brengen. Mensen gebruiken het om de energie van succes uit te nodigen, of het nu gaat om hun carrière, bedrijf of persoonlijke inspanningen.

Ook wordt aangenomen dat geldkikkers de kracht hebben om rijkdom en overvloed aan te trekken. Een kikker in je ruimte kan helpen om een ​​sfeer van overvloed te creëren. Als u meer financiële rijkdom in uw leven wilt manifesteren, kan dit welvaartssymbool een nuttige toevoeging aan uw ruimte zijn.

En tot slot zijn deze gelukkige kikkers een geweldige gespreksaanzet. Als je een beetje plezier en lichtheid aan je interieur wilt toevoegen, zijn ze een goede keuze.

Hoe activeer je je geldkikker?

De aanblik van een geldkikker wordt als gunstig beschouwd, maar er is een specifieke methode om zijn krachten te activeren:

 1. Bepaal je intenties voordat je de driepotige pad gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: "Ik wil overvloed in huis halen."
 2. Plaats de pad op de meest veelbelovende plekken in uw huis of kantoor. Dit kan het entreegebied zijn, het gebied voor rijkdom of het meditatiealtaar.
 3. Plaats uw geldkikker respectvol op een hoge plaats, niet direct op de grond.
 4. Zorg voor je feng shui-kikker door hem van tijd tot tijd schoon te maken en schoon te maken.

Eindelijk

Feng Shui kan een geweldige manier zijn om positieve energie en geld in huis te halen, maar het is geen gemakkelijke taak. Ten eerste moet u bereid zijn om enkele wijzigingen aan te brengen en moet u geduld hebben.

De Money Frog is een krachtig hulpmiddel dat u kan helpen rijkdom in uw leven te brengen. Het werkt door positieve energie in uw ruimte te brengen, waardoor het voor het universum gemakkelijker wordt om geld in uw leven te brengen.

Daarom is het een geweldige aanvulling op je huis of kantoor als je op zoek bent naar geluk, rijkdom of gewoon een gespreksaanzet.


1 Kommentar


 • Ulrike Knoflach

  habe diese Frösche überall verteilt in Büro


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.