Citrien Armband: Feng Shui Betekenis, Gebruik & Effect

Citrien armband: Feng Shui betekenis, gebruik en effect - de complete gids

Citrien is een prachtige gele steen die tegenwoordig populair is als armband. Zoals de meeste kristallen bezit het metafysische eigenschappen waardoor het een begeerd stuk is onder handelaren, bedrijfseigenaren en feng shui-enthousiastelingen.

Maar waarom?

Ontdek de Feng Shui-betekenis achter de citrien-armband in dit bericht. Leer de voordelen van het dragen van dit kristal en andere belangrijke feiten die u moet weten over de 'Trader's Lucky Stone'.

Betekenis van de citrien armband

Betekenis van de citrien armband

Een armband van citrien wordt gedragen om iemands verlangens werkelijkheid te laten worden.

Als de "Stone of the Fortune Dealer" wordt het ook vaak gebruikt bij het creëren van rijkdom. Als een feng shui-armband helpt het de energie van overvloed aan te trekken om de welvaart in je leven te vergroten.

De zonnekwaliteit van de energie in dit kristal helpt ook om problemen met het gevoel van eigenwaarde te verbeteren en positief denken te bevorderen.

Voordelen van een citrien armband

Dankzij zijn metafysische eigenschappen zou een armband van citrien verschillende effecten oproepen, waaronder:

1. Helpt verlangens te manifesteren

Citrien staat bekend als de steen van manifestatie. Wanneer je je intenties op het kristal plaatst, zou de citrien de vibraties van je verlangens vasthouden. De steen versterkt deze trillingen vervolgens.

Als je bijvoorbeeld een geldbevestiging herhaalt terwijl je de armband draagt, zoals "Ik ben afgestemd op de energie van overvloed", zal het kristal de energie van je intentie opslaan. Dit programmeert de citrien om je verlangens te manifesteren.

2. Versnelt vermogensopbouw

Vanwege zijn vermogen om trillingen vast te houden, stemt de citrien je ook af op zijn eigen frequentie van welvaart. Dit versterkt uw intenties die u zullen helpen uw rijkdom te manifesteren.

Dit maakt citrien een van de meest populaire welvaartssymbolen in feng shui . In dit opzicht zul je zien dat handelaren, bedrijfseigenaren en feng shui-enthousiastelingen het gebruiken om geld aan te trekken .

3. Verbetert de persoonlijkheid

Citrien wordt ook geassocieerd met de Solar Plexus Chakra, of het derde chakra. Maar wat is chakra?

Chakra is het Sanskrietwoord voor "wiel" dat verwijst naar de zeven energiepunten van het lichaam. Bij een gezond persoon stroomt de energie vrijelijk naar elk van de chakrapunten.

Als een van deze chakra's geblokkeerd is, kan dit leiden tot gezondheidsproblemen. Zo kan een blokkade op het derde chakra leiden tot problemen met eigenwaarde en negatief denken.

De zonnekwaliteit van de energie in citrienstenen wordt vaak gebruikt om blokkades in het derde chakra te helen. Het helpt je zelfvertrouwen te vergroten en positief denken te bevorderen.

4. Helpt bij de spijsvertering

Afgezien van je persoonlijkheid, regeert de Solar Plexus Chakra ook het spijsverteringsstelsel. Het opruimen van de blokkades op het derde chakra kan ook de eetlust, zure oprispingen en maagpijn verbeteren.

Dit maakt de citrien tot een krachtige helende kristallen armband bij darmproblemen.

5. Versterkt andere kristallen armbanden

Doordat de citrien intenties kan versterken werkt hij ook prima als steunsteen. Dus het dragen van een citrienarmband helpt andere kristallen armbanden effectiever te werken.

 

Hoe een feng shui citrien armband te dragen

Hoe een feng shui citrien armband te dragen

Om het effect van de citrien-armband te activeren, moet u deze om uw ontvangende hand dragen.

In feng shui is de ontvangende kant van het lichaam onze niet-dominante hand. Door het accessoire aan de niet-dominante hand te dragen, kunt u de energie ervan absorberen.

Zorg er ook voor dat u uw intenties op de citrien plaatst om ze te versterken. Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Draag de armband aan uw ontvangende hand.
 2. Spreek of projecteer in gedachten geldbevestigingen terwijl je de armband draagt, bijvoorbeeld 'Ik ben afgestemd op de energie van rijkdom'.
 3. Herhaal de affirmatie 8-12 keer om je intentie op de steen te programmeren.
 4. Besteed wat tijd aan het regelmatig mediteren op de armband.
 5. Als je de bovenstaande stappen volgt, is de kans groter dat de steen je intenties voor overvloedig leven manifesteert.

Hoe citrien armbanden schoon te maken

Reinig je armband minimaal één keer per maand en vooral de eerste keer dat je hem draagt.

Om je citrien energie te geven, kun je hem in zonlicht of maanlicht plaatsen. Zonlicht is vooral goed voor het opladen van uw zonne-energiekwaliteit.

Je kunt de citrien ook opladen met andere kristallen en stenen. Andere methoden zijn salie-reiniging, zoutreiniging en meditatie.

Hoe valse Citrien-armbanden te herkennen

Citrien kan, zoals de meeste kristallen, worden nagebootst met gekleurd glas. Als je een armband van echte citriensteen wilt kopen, houd het stuk dan tegen het licht.

Echte citrienkristallen hebben meestal een uitstekende helderheid. Dit betekent dat de parels grotendeels vrij zijn van zichtbare insluitingen of luchtbellen.

Veel Gestelde Vragen

 1. Aan welke hand moet ik mijn citrienarmband dragen?

Draag de armband aan uw ontvankelijke hand, dus de niet-dominante hand.

 1. Wat kan een citrien armband voor mij doen?

Een citrien armband wordt vaak gedragen om je verlangens werkelijkheid te laten worden. Dit is vooral populair bij kooplieden, bedrijfseigenaren en feng shui-enthousiastelingen die rijkdom willen aantrekken.

 1. Kan ik elke dag een citrien dragen?

Ja. Net als bij alle andere kristallen, hoe langer je de citrien draagt, hoe effectiever hij wordt.

 1. Kan ik een citrien dragen om te slapen?

Ja. Citrien heeft een zachte energie die je niet zal schaden terwijl je slaapt.

 1. Kan de citrien door iedereen gedragen worden?

Ja. Iedereen kan de citrien armband dragen. Het is vooral handig als je last hebt van blokkades in je zonnevlechtchakra.

 1. Kan ik een citrien met andere kristallen dragen?

Ja. De lichtenergie in de citrien helpt de effecten van andere kristallen armbanden te versterken.

Waar citrien armbanden kopen

waar citrien kristallen armband te kopen

Als je op zoek bent naar armbanden met echte citrienkristallen kralen, dan hebben wij precies wat je nodig hebt. Bij de Tao-tempel vind je spirituele voorwerpen gemaakt van alleen de beste en meest natuurlijke materialen. We zorgen er ook voor dat uw artikelen worden schoongemaakt en gezegend voordat u ze ontvangt.

Citrien Armband nu kopen!

Samengevat

Het dragen van een citrien armband is een manier om je dromen waar te maken. Met deze kracht is hij een geweldige hanger als je wilt slagen in je carrière of bedrijf.

Maar het werkt alleen als je duidelijk bent over je intenties en je bereid bent om je vertrouwen in de steen te stellen. En natuurlijk, als je de nodige moeite doet om je doelen te bereiken.

Alleen dan zal de feng shui-armband met citrien je intentie versterken en je de vermeende voordelen ervan verlenen.

Nu je de betekenis achter de citrien kent, is het tijd om je eigen armband te dragen!

 

Gerelateerde berichten:


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.