6 mythische wezens die geluk brengen

6 mythische wezens die geluk brengen

Wil je dit jaar je geluk vergroten? Als je een grote fan bent van bepaalde mythologische dieren, dan is deze lijst perfect voor jou. Hier hebben we enkele mythische wezens verzameld die geluk brengen in de oude Chinese cultuur .

Ontdek de voordelen van het dragen van deze mythische dieren als sieraad.

Mythische gelukswezens

1. Chinese draak

mythische wezens die geluk brengen

In de oude Chinese cultuur is de draak een symbool van geluk, kracht en kracht. Er wordt aangenomen dat de oude keizers van China directe afstammelingen waren van de draak. En tot op de dag van vandaag wordt dit mythische wezen vereerd door het Chinese volk. Dit wordt weerspiegeld in de veelheid aan spirituele geluksbrengers en feng shui-figuren die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Voordelen van het dragen van drakenjuwelen : de Chinese draak heeft macht over de krachten van de natuur. Daarom wordt het beschouwd als het ultieme symbool van geluk. Dit symbool wordt gebruikt om de energie van succes in het bedrijfsleven en op de werkplek te activeren.

2. Chinese feniks

mythische wezens die geluk brengen

De Chinese feniks, of fenghuang-vogel , is een onsterfelijk wezen dat heerst over alle andere vogels. Het is een symbool van vrouwelijke energie, vaak gecombineerd met de Chinese draak, de mannelijke energie. Volgens de legende vliegt de Chinese feniks naar de lucht in tijden van nood. Als hij weer verschijnt, wordt dat als een positief voorteken beschouwd.

Voordelen van het dragen van Chinese Phoenix-sieraden De Chinese feniks is een symbool dat wordt geassocieerd met geluk en voorspoed. In combinatie met de Chinese draak vertegenwoordigen ze samen een evenwicht tussen yin en yang. Dit maakt de twee mythische wezens tot een van de krachtigste geluksbrengers voor het aantrekken van huwelijksgeluk.

3. Qilin

mythische wezens die geluk brengen

Qilin is een van de heilige beesten van China. De verschijning van dit mythische wezen zou een gunstig teken zijn, maar het zou alleen verschijnen tijdens het bewind van een goede heerser. Sommige verhalen vertellen ook dat de qilin verschijnt vóór de geboorte of dood van een wijze, zoals Confucius.

Voordelen van het dragen van Qilin-sieraden: De Qilin is een hybride wezen met de kop van een draak, het lichaam van een paard en de schubben van een karper. Van de drakenkop wordt gezegd dat hij energie van succes aantrekt, terwijl het paardenlichaam loyaliteit aanmoedigt. De karperschubben zijn bedoeld om welvaart in huis en op de werkplek te brengen.

4. Drakenschildpad

mythische wezens die geluk brengen

De drakenschildpad staat erom bekend de kop van een draak en het lichaam van een schildpad te hebben. Ze staat op een bed van munten en staven, met verschillende babydraakschildpadden op haar rug. De energie van de draak staat voor belofte, moed en geluk. De schildpad wordt geassocieerd met een lang leven, bescherming en stabiliteit.

Voordelen van het dragen van Dragon Turtle-sieraden : de hemelse wezens waaruit de Dragon Turtle bestaat, inspireren verschillende effecten wanneer ze worden gecombineerd. Als feng shui-remedie wordt het gebruikt om blijvende rijkdom aan te trekken, bescherming te krijgen en uw carrière te verbeteren.

5. Bixie

mythische wezens die geluk brengen

Bixie wordt afgebeeld als een mythisch wezen met een drakenkop, een paardenlichaam, leeuwenklauwen en een hertenhoorn. In de Chinese overlevering kan dit heilige dier al het goud, zilver en schatten ter wereld verslinden. De Jade-keizer vervloekte het echter met een verzegelde anus. Dit sloot alle rijkdom ter wereld in zijn buik, wat leidde tot de overtuiging dat Bixie niet toestaat dat rijkdom het huis verlaat.

Voordelen van het dragen van Bixie-sieraden : Bixie is een mythisch wezen dat financieel geluk brengt. Wanneer het wordt gedragen als een armband, ring of ketting, wordt gezegd dat het energie van rijkdom aantrekt en de drager ervan beschermt tegen financieel verlies.

6. Fu-honden

mythische wezens die geluk brengen

De Fu Dogs, ook bekend als de Imperial Guardian Lions, zijn mythische wezens die belast zijn met het bewaken van het paleis tegen dieven. Dit duo, half leeuw, half hond, dient in sommige culturen als beschermers van rijkdom. In Japan staan ​​deze gelukssymbolen bekend als komainu. In China worden ze Shi genoemd, wat leeuw betekent.

Voordelen van het dragen van Fu Dog Jewelry : De Fu Dogs zijn een beschermend symbool in Feng Shui dat u kunt gebruiken om uw rijkdom te beschermen. Ze brengen ook geluksenergie naar degenen die ze dragen.

 

Breng nu geluk in je leven met deze mythische wezens

Als je dit jaar meer geluk wilt hebben, wordt het tijd dat je een van deze mythische wezens bezit die geluk brengen . Ze zien er niet alleen cool uit als ze worden gedragen, maar volgens het oude Chinese geloof kunnen ze ook nuttig zijn.

Welke van deze gelukkige mythische wezens spreekt jou het meest aan? Draag nu het symbool!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.