12 Feng Shui-symbolen die liefde aantrekken

Ben je op zoek naar liefde? Of wil je je relaties of je huwelijk versterken?

Als dat het geval is, kunnen sommige van deze feng shui-symbolen voor meer liefde in je leven je daarbij helpen.

Feng Shui is een Chinese kunst over het creëren van balans en harmonie in je omgeving. Als je huis gevuld is met positieve energie, kunnen er goede dingen in je leven komen, net als liefde.

Hier zijn 12 feng shui-symbolen om liefde in je leven te brengen!

pioenen

Pioenen zijn een symbool van liefde, geluk en romantiek. Pioenrozen komen vaak voor in de traditionele Chinese kunst omdat ze voorspoed, geluk en rijkdom zouden aantrekken. Ze blijven een prachtige bloem om aan dierbaren te geven, omdat ze romantiek en liefde vertegenwoordigen.

Hoe ze te gebruiken: Plaats verse pioenrozen in de hal van uw huis of op vensterbanken. Je kunt ook ingelijste foto's van pioenrozen in de zuidwestelijke hoek van je huis hangen. Het zuidwesten staat in feng shui bekend als de hoek van de liefde.

draak en feniks

In de Chinese cultuur worden deze twee mythische wezens gebruikt om liefde en romantiek te vertegenwoordigen. De draak wordt beschouwd als een krachtig symbool van mannelijkheid en kracht, terwijl de feniks vrouwelijkheid en gratie vertegenwoordigt. Samen creëren ze de perfecte balans tussen kracht en schoonheid.

Hoe ze te gebruiken : Plaats beelden van draken en feniksen in de zuidwestelijke hoek van je huis. Je zou in een verhoogde positie moeten zijn. Of jij en je partner kunnen sieraden van draken en feniksen dragen om de energie van liefde om je heen te versterken.

draak en feniks ketting

Mandarijn eend

De mandarijneend is een symbool van liefde en huwelijk. Van eenden wordt aangenomen dat ze voor het leven paren, dus ze vertegenwoordigen de lange levensduur van relaties. Als je je huwelijk wilt versterken, dan is dit het perfecte feng shui-symbool voor jou.

Hoe ze te gebruiken: plaats een paar keramische mandarijneenden in je slaapkamer of in de zuidwestelijke hoek van je huis.

paar ganzen

Net als mandarijneenden worden ganzen beschouwd als een symbool van een lang leven en eeuwige liefde. Een paar vliegende ganzen staat voor saamhorigheid en eenheid.

Hoe te gebruiken: Plaats een ingelijste foto van een paar ganzen in de liefdeshoek van uw huis.

Dubbel geluk

Xǐ is het Chinese karakter voor "gelukzaligheid". Als het twee keer wordt geschreven, symboliseert het dubbel geluk. Double Happiness is een symbool dat aan jonggehuwden wordt gegeven voor huwelijksgeluk.

Hoe ze te gebruiken: Schrijf het symbool op een stuk rood papier. Dan kun je dit gebruiken als huwelijkscadeau.


AI-pictogram

Net als Double Happiness is Ai een Chinees karakter voor geluk. Het symboliseert liefde, vooral gebruikt als tatoeages om de energie van het leven te versterken.

Hoe ze te gebruiken: Gebruik het als huwelijksgeschenk, geschreven op rood papier.

 

Rozenkwarts kristal

Rozenkwarts wordt beschouwd als het belangrijkste kristal voor de liefde . Het wordt ook wel de "Stone of Love" genoemd omdat het onvoorwaardelijke liefde, romantiek en vriendschap ondersteunt. Als je op zoek bent naar ware liefde of je bestaande relaties wilt versterken, kan rozenkwarts je daarbij helpen.

Hoe te gebruiken: Leg rozenkwartskristallen onder je kussen. Je kunt ook een sieraad van rozenkwarts bij je dragen.

rozenkwarts armband

mystieke knoop

De mystieke knoop wordt vaak gebruikt om oneindige liefde te vertegenwoordigen. Deze met elkaar verweven knoop heeft geen begin en geen einde, bedoeld om de oneindigheid van de aard van liefde weer te geven.

Hoe te gebruiken: Plaats een decoratieve mystieke knoop in de buurt van uw bed of in de zuidwestelijke hoek van uw huis. Je kunt het ook als sieraad dragen.

bamboe rietjes

Bamboe vertegenwoordigt meestal geluk in de Chinese cultuur. Het aantal rietjes bepaalt wat ze moeten aantrekken. Twee bamboestengels zouden de energie van liefde in je leven moeten laten.

Hoe ze te gebruiken: Plaats twee bamboestengels in de liefdeshoek van je huis.

Dubbel Vis Icoon

Het dubbele vissymbool wordt vaak gebruikt om een ​​succesvol huwelijk te vertegenwoordigen. Dit oude symbool vertegenwoordigt de verbinding tussen twee zielen, waardoor het perfect is voor koppels.

Hoe ze te gebruiken: plaats een foto of standbeeld van de dubbele vis in de zuidwestelijke hoek van je huis.

Rode kaarsen

Rood is de kleur van de liefde. Het aansteken van rode kaarsen in de zuidwestelijke hoek van je huis kan helpen de energie van liefde te versterken.

Hoe ze te gebruiken: Steek enkele rode kaarsen aan in de liefdeshoek om de positieve energie te verhogen.

Vrolijke foto van een stel

Afbeeldingen kunnen energieën aantrekken. Als je getrouwd bent of een relatie hebt, is dit de gemakkelijkste manier om de energie van liefde te vergroten.

Hoe ze te gebruiken: plaats een foto van jou en je speciale persoon in de zuidwestelijke hoek van je huis.

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.