Keelchakra: de 10 beste stenen voor betere communicatie

Het is niet gemakkelijk om te communiceren.

Velen van ons hebben het gevoel gehad dat we iets wilden zeggen maar niet konden. Het is alsof er een muur tussen onze hersenen en onze mond zit. Je krijgt je gedachten niet op een rijtje.

Communicatie is een van de essentiële dingen in het leven. Elke dag communiceren we met onze families, collega's en andere mensen. Maar soms hebben we moeite om onze boodschap over te brengen of te begrijpen wat anderen bedoelen.

Als je efficiënter wilt communiceren, zorg dan voor je keelchakra!

Hier hebben we een lijst met keelchakra-stenen samengesteld om de communicatie te verbeteren.

Maar voordat we daarop ingaan, laten we eerst verduidelijken wat de "keelchakra" is.


Wat is het keelchakra?

Het keelchakra is het vijfde chakrapunt in ons energiesysteem. Het bevindt zich precies op onze nek, boven de schouderbladen. Dit chakra is verantwoordelijk voor de communicatie en moet ervoor zorgen dat je stem gezond en duidelijk is.

Wanneer dit chakra in balans is, kun je beter communiceren met anderen. Simpel gezegd, het is onze stem.


Het belang van genezing van de keelchakra

Het keelchakra is een van de belangrijkste delen van je spirituele lichaam. Dit is de plek waar je verbinding kunt maken met de stem van het universum en de waarheid kunt spreken. Wanneer dit chakra echter niet in balans is, kan het moeilijk zijn om de waarheid te vertellen, wat kan leiden tot frustratie en stress.

Om dit energiecentrum te helen, moet je begrijpen hoe een geblokkeerde keelchakra eruit ziet.

Als je bijvoorbeeld moeite hebt met communiceren of jezelf uitdrukken, dan is dit een teken dat je keelchakra je aandacht nodig heeft. Hetzelfde geldt als je bang bent om je mening te uiten omdat iemand het niet pikt.

Als je deze symptomen ervaart, is het tijd om kristallen voor de keelchakra te gaan gebruiken.


De beste kristallen voor de keelchakra

Het keelchakra is de plaats van communicatie en spraak, dus het is belangrijk om keelchakra-stenen te gebruiken om je innerlijke stem te vinden.

Dit zijn de beste kristallen voor de keelchakra:


citrien

Als je moeite hebt met communiceren, probeer dan een citriensteen . Citrien is een steen waarvan bekend is dat hij het gevoel van eigenwaarde en persoonlijke kracht verbetert. Deze geeloranje edelsteen kan je helpen om je zelfverzekerder te voelen, waardoor je communicatie met anderen verbetert.

Als "Stone of Merchants" is citrien bijzonder nuttig in zakelijke communicatie. Het zou u duidelijkheid en begrip moeten brengen wanneer u met mensen praat die u niet volledig begrijpen.


aquamarijn

Aquamarijn is een klassiek keelchakra-kristal dat al eeuwenlang wordt gebruikt om te helpen bij communicatie. Wanneer je deze blauwe steen gebruikt, kun je echt spreken zonder manipulatie of iets dergelijks.

Aquamarijn wordt geassocieerd met het kalmerende waterelement. Dit betekent dat het je helpt je veilig te voelen wanneer je met anderen praat. Dit maakt het makkelijker voor je om jezelf te uiten. Het helpt je ook om meer open te staan ​​voor gedachten, gevoelens, ideeën en meningen - zelfs als ze niet populair zijn.


Amazoniet

Dit fantastische kristal brengt duidelijkheid in uw communicatie, waardoor u echt met vertrouwen kunt spreken. Amazoniet helpt je ook om meer zelfbewust te zijn, waardoor je anderen beter kunt begrijpen.

Deze steen helpt ons ook om meer intuïtief te zijn en ons te verbinden met anderen en het heilige. Dit kan onze communicatie op zowel spiritueel als emotioneel niveau verbeteren. Het werkt het beste in combinatie met andere stenen. Amazoniet en Aquamarijn kunnen elkaar bijvoorbeeld versterken, waardoor ze nog effectiever worden!


lapis lazuli

Een van de beste stenen om de communicatie te verbeteren is de lapis lazuli omdat zijn energie divers is. Het zou je creativiteit moeten verbeteren en je helpen beter te luisteren en anderen te begrijpen.

Lapis lazuli is een uitstekende steen om stress te verminderen, vooral als je op het punt staat iets te doen waarvoor veel moet worden gesproken. Dit omvat spreken in het openbaar of een zinvol gesprek met iemand voeren.


sodaliet

Sodaliet is een prachtige blauwe steen die een kalmerende werking heeft op het keelchakra. Het helpt je mondiger en zelfverzekerder te worden, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die zich niet goed kunnen uiten of gevoelig zijn voor kritiek.

Als je niet altijd weet wat je wel en niet moet zeggen, is dit kristal bedoeld om je te inspireren minder bang te zijn voor wat anderen zeggen of doen.


Turkoois

Turkoois is geweldig voor communicatie omdat het je beschermt tegen negatieve energieën. Als beschermende steen beschermt het je tegen ongewenste gedachten die je ervan weerhouden te zeggen wat je wilt.

Turkoois moet worden gebruikt in combinatie met andere stenen die werken met negatieve gevoelens of trauma's uit het verleden. Door dit te doen, kunt u voorkomen dat deze gevoelens naar buiten komen wanneer u met anderen wilt communiceren.


Blauwe Apatiet

De blauwe energie van apatiet zorgt voor het vertellen van de waarheid. Het is een uitstekend kristal als je emotioneel betrokken wilt raken bij je eigen identiteit. Hierdoor kun je beperkende overtuigingen loslaten en de waarheid zien met een gevoel van openheid en comfort.

Apatit ondersteunt uw vrijheid en uw wil om eerlijk te spreken. Het helpt ook om niet alleen je geest te versterken, maar ook die van anderen. Door de energie van de steen te gebruiken, kun je met zijn ondersteuning emotionele vermoeidheid en pessimisme overwinnen.


Blauwe kyaniet

De kyaniet, die blauwe en witte strepen heeft, creëert niet alleen een verbinding voor het keelchakra, maar ook voor het derde oogchakra. Wanneer we contact maken met de meest intieme aspecten van ons innerlijke zelf, kunnen we met eerlijk begrip spreken. Daarom gaan effectieve communicatie en innerlijke wijsheid hand in hand.

Dit kristal schijnt alle kanten op. Terwijl het de zeven hoofdchakra's in balans brengt, richt het zich voornamelijk op het openen van het keelchakra, zodat je jezelf kunt uiten. Dit is vooral belangrijk wanneer u ruzie of onderhandeling heeft.


larimar

Larmimar is een steen van vrede en sereniteit. Het heeft krachtige vibraties die je helpen je angsten en zorgen los te laten. Naast de keelchakra wordt het geassocieerd met de hart-, derde oog- en kruinchakra's.

Het opheffen van de blokkade in het bovenste chakra helpt je om je te verbinden met de hogere macht en met beter begrip en helderheid door de wereld te gaan. Voor Larimar betekent dit dat je niet bang bent om jezelf te uiten. In plaats daarvan moedigt hij je aan.


seleniet

Heldere of witte stenen zoals seleniet zijn goede opties als je een verstopte keelchakra hebt. Van dit soort edelstenen is bekend dat ze reinigende eigenschappen bezitten. Als je dit kristal gebruikt, kun je effectiever communiceren.Hoe deze Keelchakra-kristallen te gebruiken voor genezing

Je kunt de Vishuddha op verschillende manieren activeren of balanceren:

  • Draag een keelchakra steen als ketting of armband.
  • Plaats een kristal op je Keelchakra of houd het in je hand tijdens meditatie. Concentreer u op het loslaten van uw boosheid en het spreken van de waarheid.
  • Omring je huis of kantoor met blauwe kristallen zodat je beter kunt communiceren.
  • Drink kristallen elixers en essences om de krachtige energieën van de keelchakra in balans te brengen.
  • Leg het kristal 's nachts naast je bed of onder je kussen.
    Zelfexpressie en creativiteit kun je stimuleren door 's nachts een blauw kristal naast of onder je kussen te leggen.

Eindelijk

De keelchakra-kristallen zijn enkele van de beste voor het opruimen van uw interne communicatieblokkades. Ze helpen u uw vermogen om met anderen te communiceren te verbeteren.

Als je je communicatie wilt verbeteren of in contact wilt komen met je innerlijke stem, dan helpen deze stenen je. Ze helpen je de juiste woorden te vinden, of je nu met vrienden praat of een presentatie geeft op het werk.

Bij regelmatig gebruik van deze stenen kun je met vertrouwen, duidelijkheid en passie spreken, wat alle aspecten van je leven verbetert.

Gebruik dus vandaag een van de stenen en laat ze je leiden in je gesprekken!


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.