Wat maakt een authentieke Tibetaanse armband?

Wat maakt een authentieke Tibetaanse armband?

Een authentieke Tibetaanse armband is geladen met een krachtige mantra terwijl hij handgemaakt is door boeddhistische monniken. De monniken reciteren een mantra terwijl ze de armband binden om hem te zegenen met positieve energie en er een geluksbrenger van te maken.

authentieke armband

GEEN IMITATIE. ALLEEN AUTHENTIEKE TIBETAANSE ARMBAND

Tegenwoordig kun je veel armbanden op de markt vinden die beweren handgeweven en gezegend te zijn door Tibetaanse monniken. Velen van hen zijn echter in massa geproduceerd en worden verkocht als echte handgemaakte boeddhistische armbanden. Maar in werkelijkheid zijn ze niet authentiek.

Een valse boeddhistische geluksarmband zal zijn doel niet dienen. Trap niet in deze truc.

Een echte Tibetaanse armband wordt alleen gemaakt door een authentieke boeddhistische monnik.

 

Over echte Tibetaanse armbanden

Armbanden gemaakt door Tibetaanse monniken worden voortdurend geassocieerd met geluk.

Bij het dragen zou de knooparmband de drager positieve energie geven die geluk en bescherming brengt. Maar wat maakt deze armband tot een krachtige geluksbrenger?

De kracht van dit amulet komt van het maken van de armband.

Tibetaanse armbanden zijn meestal gemaakt van rood koord dat door boeddhistische monniken is vastgebonden . Ze leggen de knopen terwijl ze herhaaldelijk heilige woorden reciteren. Deze heilige woorden staan ​​bekend als een mantra.

Het woord mantra komt van de Sanskriettermen manas , wat geest betekent, en tra , wat gereedschap betekent. Het betekent letterlijk een "gereedschap voor de geest" .

Wanneer mantra's worden gezongen, creëren ze krachtige vibraties die een positief effect hebben op de wil van een persoon. Dit is wat een echte Tibetaanse armband de kracht geeft om geluk en bescherming te bevorderen.

Zonder echte Tibetaanse monniken die een mantra zingen, zal een handgemaakte armband niet de vibraties hebben die de geluksbrenger zijn heilige betekenis geven. Hierdoor is het gewoon een gewone armband.

Daarom moet je een echte boeddhistische geluksarmband vinden die is gezegend met heilige woorden als je de effecten ervan wilt zien.

Draag alleen een echte boeddhistische geluksarmband

Alleen authentieke Tibetaanse sieraden kunnen de drager geluk en bescherming brengen. Pas op voor nagemaakte monniksarmbanden die doen alsof ze echt zijn.

Bij Tao Temple zorgen we ervoor dat onze boeddhistische geluksarmbanden handgemaakt zijn door Tibetaanse monniken en doordrenkt zijn met krachtige mantra's. Koop vandaag nog je rode boeddhistische armband !

Rode koord boeddhistische armband


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.