Wat is een Tibetaanse koperen armband: betekenis en voordelen

Koper is misschien niet het meest kostbare metaal dat er is, maar dit materiaal heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de sieradenwereld.

Tegenwoordig is koper een van de meest gewilde materialen voor Tibetaanse armbanden vanwege de zogenaamd verbazingwekkende eigenschappen.

Gezien de nieuwe populariteit rijst de vraag: "Waarom dragen mensen koperen armbanden?"

Het antwoord op deze vraag ligt in het feit dat koper nuttig kan zijn tijdens het dragen.

In deze post kijken we naar Tibetaanse koperen armbanden en hoe ze je fysiek en spiritueel kunnen helpen.

Betekenis van Tibetaanse koperen armband

Een Tibetaanse koperen armband wordt om gezondheids- en spirituele redenen gedragen.

Velen dragen de armband vanwege de veronderstelde genezende eigenschappen, b.v. B. om pijn en ongemak te verlichten.

Anderen gebruiken het ook om spirituele energie van de armband naar hun lichaam te kanaliseren. Dit zou de drager veel goede dingen brengen.

Veel mensen dragen tegenwoordig om verschillende redenen koperen armbanden.

De voordelen van het dragen van een koperen armband

De helende kracht van koperen armbanden

Het dragen van koperen armbanden is al lang beoefend om te profiteren van de veronderstelde helende eigenschappen . Deze praktijk is terug te voeren tot het oude Egypte, waar puur koper werd gebruikt vanwege de therapeutische effecten.

Hier ontdekken we de voordelen van het dragen van een koperen genezingsarmband.

Het verlichten van de symptomen van artritis

Van koper wordt aangenomen dat het ontstekingsremmende eigenschappen bezit die de symptomen van artritis kunnen helpen verlichten. Hoewel er meer menselijke studies nodig zijn om dit te verifiëren, kiezen velen ervoor om een ​​koperen armband te dragen om hun gewrichtspijn, stijfheid en ongemak te verlichten.

stress verminderen

Verschillende studies hebben aangetoond dat koper de vorming van hemoglobine in het lichaam bevordert. Dit helpt bij de energieproductie van de cellen, waardoor het lichaam goed kan functioneren. Door uw lichamelijke processen te optimaliseren, kunnen koperen armbanden helpen de stress die u ervaart te verminderen.

het verouderingsproces vertragen

Koper kan ook antioxiderende eigenschappen hebben die huidveroudering kunnen helpen voorkomen. Het kan helpen de collageen- en elastinevezels in het lichaam te behouden en tegelijkertijd te voorkomen dat vrije radicalen de huid beschadigen. Daarom wordt aangenomen dat koper het verouderingsproces kan vertragen.

Versterking van de immuunfunctie

Het dragen van een koperen armband zorgt ervoor dat micromineralen tijdens het zweten in je bloedbaan worden opgenomen. Inname van kleine hoeveelheden koper kan een tekort aan witte bloedcellen helpen voorkomen. Witte bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het bestrijden van infecties in het lichaam. Dus voldoende koper binnenkrijgen kan je immuunsysteem helpen versterken.

Verbetering van de cardiovasculaire gezondheid

Een laag kopergehalte kan een onbalans in het lichaam veroorzaken. Dit kan leiden tot een hoog cholesterol en hoge bloeddruk. Een koperen armband wordt vaak gebruikt om het kopergehalte te verbeteren en een gezonder hart te bevorderen.

Spirituele voordelen van het dragen van een koperen armband

Afgezien van de voordelen voor de gezondheid, zijn koperen armbanden ook erg populair vanwege hun spirituele eigenschappen. Dit geldt vooral voor boeddhistische koperen armbanden uit Tibet, die spiritueel geladen zijn met positieve vibraties van heilige mantra's.

Kanaliseren van spirituele vibraties

Koper is een uitstekende geleider van energie. Dit geldt voor warmte, elektriciteit en, in het Tibetaanse en Indiase geloof, ook voor spirituele vibraties. Daarom gebruiken veel mensen koper om positieve energie op te slaan en te kanaliseren van de fysieke naar de spirituele wereld. Door de trillingen door te geven kun je je energie reinigen en positieve dingen aantrekken.

Hulp bij het creëren van rijkdom

Vanwege het vermogen om spirituele energie te kanaliseren, associëren mensen koper met geluk en voorspoed. De positieve energie die het absorbeert, zou je helpen je verlangens naar rijkdom en welvaart te manifesteren. Om deze reden zou men een koperen armband dragen om geld aan te trekken.

Bescherming tegen negativiteit

Omdat de meeste Tibetaanse koperen armbanden gezegend zijn met een boeddhistische mantra, zijn ze ook doordrenkt met beschermende energie tegen kwaadaardige krachten. Ze kunnen worden gebruikt om ongewenste energie af te weren die mensen schade, pech of ongeluk kan brengen.

Versterking van het zelfvertrouwen

Volgens het Indiase geloof is het dragen van koper een astrologische remedie om het zelfvertrouwen te vergroten. Van koper wordt ook gezegd dat het warme energieën bevat die negatieve gedachten kunnen verdrijven die de oorzaak kunnen zijn van een laag zelfbeeld.

Hoe een koperen armband te dragen

Aan welke hand draag je een Tibetaanse koperen armband?

Wat de spirituele kant betreft, kan een Tibetaanse koperen armband het beste om de linkerpols worden gedragen.

Dit komt omdat de linkerkant wordt beschouwd als de ontvangende kant van het lichaam. Dit betekent dat het de hand is die de spirituele energie van de armband absorbeert.

hoe een koperen armband te dragen

Wanneer u het gebruikt om het lichaam te genezen, draag het dan afwisselend om uw polsen. Het moet ook in direct contact met uw huid zijn.

Zo verdeel je de micromineralen van de koperen armband gelijkmatig over je lichaam.


Hoe lang moet je een koperen armband dragen?

Als je het gebruikt voor zijn spirituele effecten, kun je de armband lang dragen. Hoe langer je hem draagt, hoe meer je de trillingen van de armband kunt opvangen.

Zorg er echter voor dat je de armband afdoet als je gaat douchen. Langdurig contact met water kan het metaal beschadigen.

Als je de armband draagt ​​vanwege de gezondheidsvoordelen, kun je hem korte tijd dragen. Een halve dag zou voldoende zijn.

Je kunt het ook overdag dragen of 's nachts terwijl je slaapt.

Kan ik douchen met mijn koperen armband?

Nee, u kunt niet douchen met de armband om. Er kan zich koperoxide vormen als de armband in contact komt met vocht. Dit kan uw sieraden aantasten.

Hoe maak je je koperen armband schoon

Als zich koperoxide in je armband vormt, kun je deze schoonmaken met een citroen-zoutoplossing.

Aan de andere kant komt het zelden voor dat er zich vuil ophoopt op koperen armbanden. Als dit het geval is, kunt u het eenvoudig met een zachte doek afvegen.

Waar echte koperen armbanden kopen

Pas bij het online winkelen op voor winkels die goedkope Tibetaanse koperen armbanden verkopen. Kwaliteit is belangrijk, dus je moet uitkijken naar winkels die echt een koopje bieden.

Zoek als vuistregel naar koperen armbanden die tussen $ 25 en $ 35 kosten. Armbanden in deze prijsklasse worden beschouwd als van hoge kwaliteit.

Bij Tao Temple bieden we een hoogwaardige Tibetaanse koperen kralenarmband voor je gezondheid en spirituele behoeften. Onze armband is gereinigd en gezegend met een krachtige mantra, zodat je het volledige potentieel ervan kunt ontsluiten!

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.